Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 327.
-
Παράθεση από geoanto555: “Από μεταχειρισμένο ήταν αλλά έδειχνε πολύ καλή. Τωρα βεβαια το έχω παρατήσει κανα χρόνο οπότε δεν ξέρω τι κάνει. Ευκαιρία να το φορτίσω. ” τωρα τελευταια, με ποια συσκευη .."παιζεις"...??? κανα Redmi Note 9S εχει πεσει στα χερια σου...?? το καλοβλεπω για αντικαταστατη..........του PRO
-
Παράθεση από kinigosthanos: “Καλησπέρα παίδες! Έχει κανείς το εξής πρόβλημα με την 10.2.1; Κανένας player δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή (ήχο και βίντεο) από mi music μέχρι YouTube και Spotify... Μόλις την πέρασα την Ρομ με factory reset... Το μόνο που μπορεί να έκανα λάθος είναι ότι έχω ακόμα την 3.2.2.0 σαν twrp... Ούτε το "ακουστικά και εφέ" στις ρυθμίσεις ανοίγει... Κάτι χοντρό συνέβη... ” κι εγω... ακριβως τις ιδιες εκδοσεις εχω, και TWRP, και ROM, αλλα παιζουν τα παντα.. .δεν εχω κανενα θ…
-
Παράθεση από tsafou: “Άλλαξα μπαταρία πριν λίγες μέρες (ίδια με την εργοστασιακη) και ενώ δεν το πολυπερίμενα είδα όντως διαφορά. Είμαι σε AROMA 9.5.2.0 και γενικώς δεν έχω παρατηρήσει προβλήματα. Πριν μερικούς μήνες ήμουν κοντά στο Mi 9 LITE αλλά νομίζω ότι καλά έκανα και δεν το πήρα. Τώρα με τη νέα μπαταρία ελπίζω να ψάξω κινητό το νέο έτος εκτός και αν κυκλοφορήσει κάτι πολύ καλό σε καλή τιμή... ” Μπαταρια ....ποια και απο που...?? γιατι κι εγω αλλαξα, αλλα καμια σχεση με την εργοστασιακη....…
-
Παράθεση από valantis8: “Αν πας από amoled οθόνη σε ips θα ρίξεις πολύ κλάμα. Εγωηρα samy A70 γιατί το κινητό είναι πάνω απ' όλα οθόνη. ” καλα..... μην τα δραματοποιεις και εντελως. εχουμε δουλεψει και κινητα με IPS.. .οκ..τι να κανουμε..! ειπαμε......REDMI PRO στα 170€ ...ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΜΕ...!! τωρα τι κανουμε? ο λογος που κοιταζα το 10X ειναι και η οθονη. αλλα αλλου διαβαζω για AMOLED, αλλου για IPS........!! αλλα και απο οτι λεγετε, θα ξεκιναει απο €230-240++++ ..!! αρα κοιταμε εναλλακτικες..…
-
Παράθεση από Akis Karakatsanis: “Μετά το redmi pro, τι προτείνετε για καινούργια συσκευή; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μετα απο 14(!!!) μηνες, επαναφερω το ερωτημα του φιλου Ακη. ΝΑΙ..... εχω ακομα το REDMI PRO σε λειτουργια....!!! και το ωραιο ειναι οτι αυτο συνεχιζει να δουλευει....!!! αλλα επειδη εχει πλεον 3,5 χρονια ακαταπαυστης λειτουργιας, εχω αρχισει να ψαχνω, απο τα νεοτερα, ποιο θα μπορεσει να το αντικαταστησει επαξια...!!!! κι επειδη εδω ειμαστε οι κατοχοι …
-
Παράθεση από mixalisf: “Παιδιά επειδή μπαταρία από Κίνα καθυστερούν σημαντικά αυτή την έχει κάνεις; Xiaomi BM4A (Redmi Pro) - Skroutz.gr Και πόσο δύσκολο είναι να την τοποθετήσει κάνεις μόνος; Υπάρχει κάποιο κατάστημα Αθήνα για τέτοια δουλειά; ” 1. το REDMI PRO παιζει να ειναι -αν οχι το πιο ευκολο- ενα απο τα πιο ευκολα κινητα στην αντικατασταση της μπαταριας. βεβαιως, πρεπει και λιγο να "πιανουν τα χερια σου". αν εισαι ατζαμης εντελως, καλυτερα πηγαινε το σε ενα τεχνικο. 2. η αφτερμαρκετ μπατα…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από cabdik: “παιδια με το θεμα των ειδοποιησεων 112, το κινητο στην V10.2.1.0 δεν εχει επιλογες εκπομπων κυψελης. ειναι θεμα ROM ή κατι αλλο..? ” Υπηρεσία Επικοινωνιών Εκτάκτου Ανάγκης 112 | Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ” το ειδα ..... και αυτος ακριβως ειναι ο λογος που εκανα την ερωτηση...!!!!
-
Παράθεση από nemesisrty: “Παιδια το παλευω μια ωρα και εγραφε no mirrors found. Τελικα μου εβγαλε ενα τωρα! Σας ευχαριστω! γνωριζει καποιος αν αξιζει η STABLE_V10.2.1.0 rom. αυτη τη στιγμη εχω την xtrv 9.1.3 dev. ” εχω την Stable V10.2.1.0 σχεδον απο τοτε που βγηκε...! η τελευταια Stable. με την χρηση που του κανω, τηλεφωνα, μηνυματα, FB, Internet, φωτο, Paypal, E-banking, κ α νορμαλ πραγματακια, δεν εχω κανενα θεμα...!! Λεπτομερεια...: να προσεξεις μονο ποιο TWRP εχεις, μηπως ειναι πολυ παλιο..…
-
σημερα ηρθε η καινουρια μπαταρια, αλλαχθηκε και θα δουμε πως παιζει. παντως μετα απο 3 χρονια και 1 μηνα με την μαμισια μπαταρια, πιστευω...καλα ηταν. βεβαια τελευταιο 6μηνο φαινοταν η πτωση της αποδοσης της αισθητα..!! την αγορασα απο λινκ που βρηκα εδω στο νημα αρκετεεεεεες σελιδες πισω. απο ali ...! @zchrisz ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ μιλωντας, θεωρω οτι ΔΕΝ υπαρχει σημερα αντιστοιχο "REDMI PRO" με 170€ που ειχα παρει το δικο μου, αλλα και under 200€, με τις τεχνολογιες και τις δυνατοτητες που εδωσε το Redmi …
-
Παράθεση από NasDriver: “Εδώ και καιρό...ούτε σε custom θα βρεις κάτι ” κριμα παντως.... γιατι ακομα και με την τελευταια Stable ROM V10,2,1,0 που ειχα περασει, ειναι αριστο και χωρις κολληματα. μετα απο 3 χρονια (κλεισμενα τον δεκεμβριο) μονο η μπαταρια εχει πεσει αισθητα, και εχω παραγγειλει αλλη να την αλλαξω. κατα τα αλλα πιστευω και θεωρω οτι ανετα θα μπορουσε να εχει παρει και android 7-8.
-
Παράθεση από billone: “Καλησπέρα, ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, ποια είναι η τελευταία rom για το omega? Έχω την 10.2 stable miui10 αλλά θέλω να αλλάξω καθώς έχω πολύ κακή ποιότητα στις κλήσεις ” η τελευταια που ειχα βρει και εχω περασει σε STABLE ειναι η V10.2.1.0. δεν ξερω αν εχει βγει καμια νεοτερη.
-
Redmi 7A Εντυπώσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexinho21: “@cabdik το πήρα 74€ πόρτα με ασφάλεια δέματος από το gearbest, με έκδοση 16gb, για την τιμή του είναι μονόδρομος, μόνο για fb σελίδες κ τηλέφωνα το δουλεύω. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο πρώτος που έγραψε λέει ότι να ναι, να μας πει που βάζει το δάχτυλο του, γιατί δεν το βρίσκω. Αχαχα ” εχεις δικιο. και προφανως ο παραπανω φιλος την πατησε με το REDMI 7 (οχι 7A). αυτο ειναι κι ενα δειγμα γραφης, για το ποσο μπαχαλο εχει γινει η ονοματοδοσια της ΧIAOMI και μπερδευει τον κ…
-
Redmi 7A Εντυπώσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexinho21: “Το έχω από την Τετάρτη, δεν έχει δαχτυλίκο αποτύπωμα, είναι σφαίρα δεν ζεστενετε, η μπαταρία τέρας, η οθόνη δεν είναι πολύ φωτεινή στο auto και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν πάνε οι εφαρμογές στην sd. ” κοιτα.....θεωρω οτι παλιοτερα, λογω μικροτερης χωρητικοτητας των κινητων, ειχε μια λογικη να επιτρεπουν την μεταφορα εφαρμογων σε εξωτερικο χωρο αποθηκευσης. απο την αλλη, τωρα με τις τεραστιες χωρητικοτητες (δεν νομιζω να παιρνει κανεις κινητο κατω απο 32GB..) δεν εχει…
-
Redmi 7A Εντυπώσεις
Μήνυμαανοιγω αυτο το θεμα, ωστε αν εχει κανεις αυτο το κινητο, να γραψει πεντε πραγματα.