Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 327.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από katsim: “το δοκιμασα και εμεινε ξανα στην αρχικη τωρα εκανα ολη την διαδικασια απο την αρχη και παλι περιμενω *τα καταφερα!!!!! miui 9, μετα απο 2 χρονια ανανεωση!!! ευχαριστω” Που να δεις και το 10....!!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οντως, απο καταναλωση ειναι στα ιδια επιπεδα με την προηγουμενη. ισως... ενα κλικ πισω ομως. απο Wifi, μια χαρα. σημα Κινητης -κλησεις, μια χαρα οι ειδοποιησεις κλεινουν με το Χ, μια χαρα στην lockscreen. τα εικονιδια εμφανιζονται στην επιφανεια εργασιας, πανω αριστερα, κανονικα. καμερα ....οκ. εκτυπωση σε δικτυο, ΟΚ. αυτα μεχρι στιγμης....!! για τις SIM εχω διευκρινισει προηγουμενως, οτι εχω COSMOTE sim 1 -Wind sim 2. δεν μπορω να αλλαξω τις καρτες, γιατι το PRO παιρνει MicroSim στην 1 και Nano…
-
Παράθεση από Aurumnus: “China Version, Global Version, China ROM, Global ROM, ένα σωρό εκδόσεις/υποεκδόσεις κινητών... Η Xiaomi μου φαίνεται έχει άπειρο χρήμα να σπαταλάει σε research, development και manufacturing. ” Πιο Research και Development...? απο ο,τι εχω καταλαβει η XIAOMI δεν ειναι LG-SAMSUNG που ειναι και κατασκευαστες -τουλαχιστον- οθονων...!! απλα αγοραζει κομματια και φτιαχνει "σασι" απλα και τα συναρμολογει. Ισως και για αυτο τις ειναι πιο ευκολο να κανει τοσα μοντελα κατα ριπας..…
-
λοιπον εκανα ανανεωση στην Wind και μολις γυρισα τα δεδομενα στην 2η καρτα, οπου και ειναι η WInd, χτυπησε το συμπαν....!!! κολλαγε, εβγαζε com.android phone error (καπως ετσι) και ανοιγοκλεινε το σημα πανω. εκανα επαννεκινηση για να δω μηπως αλλαξει κατι, αλλα τιποτα. μολις ανοιγω τα δεδομενα, κολλαει. βαζω λειτουργια πτησης, για να σταματησει να πεταγεται αυτη η ειδοποιηση, να κανω αλλαγη παλι στα δεδομενα, αλλα πριν το κανω, ξαναδοκιμαζω με τα δεδομενα της Wind και λειτουργουν κανονικα!!!! αυ…
-
Παράθεση από gkalen: “@cabdik Αν θυμάμαι καλά εσύ έχεις global port rom , ενώ ο @dhmlaz πρέπει να έχει την cn/eu .. ” σωστα θυμασαι, εχω την Global απο το εδω νημα...!!! και παει αρκετα καλα μπορω να πω. το μονο που δεν εχω δοκιμασει ακομα, ειναι η Sim-Wind στην 2η θεση που την εχω, καθως δεν την εχω φορτωσει ακομα πακετο να δω πως παει σε ομιλια και ιντερνετ.
-
Παράθεση από dhmlaz: “Στην τελευταία ενημέρωση της arωma εχουν λυθει αρκετά ζητήματα. Ένα απο αυτά που εμένα προσωπικά με ενοχλεί είναι η αδυναμία παραμετροποίησης στους χρωματισμους στην οθόνη ( η amoled δεν έχει τελικά την μέγιστη παρουσία της χωρίς αυτή την ρύθμιση), και επίσης η αδυναμία της επιλογής παραμετροποίησης του θέματος που εγκαθιστώ στην συσκευή. MIUI 10 8.9.13 ΑΔΥΝΑΜΊΑ ρυθμίσεων στην επιλογή αντιθέσεις, θερμό - ψυχρό κλπ Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Image…
-
Παράθεση από tzifos: “Παράθεση από cabdik: “Παράθεση από tzifos: “Πρέπει να έχει βάλει το χεράκι της η Google, του στυλ: "Θες να είσαι στο Android One project??? Nai?? Τοτε μην αφήνεις τις Global συσκευές σου να παίρνουν china roms (a.ka. android χωρίς gapps)" Σιγά μην άφηνε η Xiaomi την ευκαιρία συνεργασίας με Google για το αν ο μπαρμπα-Μητσος θα παίξει με global ή με china rom. ” τις κορυφαιες κοινοτητες MIUI του κοσμου. με αρκετες χιλιαδες μελη, ε... δεν τις λες και μπαρμπα-Μητσο.....!!! ” Th…
-
Παράθεση από tzifos: “Πρέπει να έχει βάλει το χεράκι της η Google, του στυλ: "Θες να είσαι στο Android One project??? Nai?? Τοτε μην αφήνεις τις Global συσκευές σου να παίρνουν china roms (a.ka. android χωρίς gapps)" Σιγά μην άφηνε η Xiaomi την ευκαιρία συνεργασίας με Google για το αν ο μπαρμπα-Μητσος θα παίξει με global ή με china rom. ” τις κορυφαιες κοινοτητες MIUI του κοσμου. με αρκετες χιλιαδες μελη, ε... δεν τις λες και μπαρμπα-Μητσο.....!!!
-
Παράθεση από akisjes: “Εάν αυτο δεν είναι δεδομένο νομίζω ότι κάπου εδώ για εμένα η xiaomi θα αρχίσει να μπαίνει σε διαδικασία εξεύρεσης αντικαταστάτη . Εκεί που πήγαινα για πιο καινούργιο μοντέλο μάλλον θα πρέπει να σκέφτομαι για άλλη εταιρεία.Ιδωμεν ” με αφορμη, και μονο, το σχολιο σου, να κανω κι εγω μια απλη σκεψη ως αντιλογο? για να τα λεμε ολα... ωραια........, η ΧΙΑΟΜΙ μας ανακατεψε με τις τελευταιες κινησεις της, αλλα απο την αλλη, σε οποια αλλη εταιρεια να πας, θα εχεις official unlocke…
-
Παράθεση από Teamingame.gr: “Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα πως μια εταιρεία δίνει σε συγκεκριμένο κοινό συγκεκριμένες συσκευές / ROMS, Feautures κ.α. Νομίζω το καλύτερο που έχει να κάνει να πετάξει τις China ROMS και να βγάζει Global για όλους και για τους κινέζους. Νομίζω έχει προσωπικό που κάνει ανούσια δουλειά. Καθημερινά φτιάχνει καινούργια πράγματα μέχρι και ΚΑΛΤΣΕΣ και δεν έχει κάποιο σωστό συντονισμό πλέον. Νομίζω η εταιρεία από την στιγμή που έχει περισσότερα έσοδα από Κίνα και γενικά είναι παγκ…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “μην βλέπεις μόνο το δέντρο ..... απλά η xiaomi κάνει που κάνει βλακείες τις κάνει με χαζό τρόπο ” μα..... ακριβως αυτο ειναι που πειραξε περισσοτερο. ο τροπος...!!! αν ειχε βγαλει ανακοινωση απο τις αρχες του 2018. και ελεγε οτι οσα μοντελα κυκλοφορησουν απο το 2018 και επειτα, θα εχουν κλειδωμενο Bootloader, Anti-rollback protection, οτι η αιτηση για Unlocking του Bootloader θα κανει 2-3-6 μηνες ή σε καποια μοντελα δεν θα δεχομαστε πλεον αιτηση, κλπ κλπ κλπ....., το…
-
Παράθεση από sat: “Σε ένα κόσμο που έχει παγκοσμιοποιηθει και ζει εποχές ελεύθερης διακίνησης ανθρωπων και ιδεων κάτι κινέζικα απολιθώματα βγάζουν ξεχωριστά China και Global κινητά τα οποία καθίστανται ξαφνικά άχρηστα για τον αγοραστη τους επειδή θέλει να τα φέρει στα μέτρα και τις ανάγκες του. Και βλεπω ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν τελικοί καταναλωτές που τους δικαιολογούν. Καταρχήν να πω πως πιστευω ότι σε ευρωπαϊκό δικαστήριο η εταιρεία θα έτρωγε τη σφαλιάρα της κατάμουτρα. Οπως πολλοι αλλοι κολοσσοί τη…
-
Παράθεση από thanfun: “Παράθεση από cabdik: “...μηπως ειναι εσκεμμενα ετσι στην MIUI 10,... ” δε νομιζω διοτι μου φαίνεται εγινε αποδοχή αναφορας ως bug [Beta] No Notification on Lock Screen - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum ” ΟΚ...!! παντως, αν οντως ειναι BUG, θα ειναι απο τα ελαχιστα Bug που κανουν και κατι σωστο. θεωρω οτι, οντως ειναι περιττα τα εικονιδια στην Lockscreen, απο την στιγμη που 1. δεν χανεις ειδοποιησεις, αφου εμφανιζονται στην lockscreen, και μαλιστα πιο αναλυτικα, και 2 απο…
-
Προφανως μιλαμε για τα εικονιδια των ειδοποιησεων, πανω αριστερα στην μπαρα και οχι για τις ειδοποιησεις που -πραγματι- εμφανιζονται κανονικα στο κεντρο της "επιφανειας εργασιας" στην Lockscreen. αλλα αναρωτιεμαι απο την αλλη, μηπως ειναι εσκεμμενα ετσι στην MIUI 10, αφου.... εχεις τις ειδοποιησεις σου στο κεντρο, και μαλιστα πιο αναλυτικα, γαιτι να υπαρχουν και τα εικονιδια? δεν εχουν λογο υπαρξης. οταν ομως ξεκλειδωσεις, τα εικονιδια εμφανιζονται κανονικα πανω αριστερα..!! @'gkalen, αυτη η 8,9…