Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
fastboot
Μήνυμαδλδ πως?το κινητο δεν το βλεπει καθολου ο υπολογιστης για να στειλω μεσα μια ρομ
-
fastboot
Μήνυμαπηγα μεσω fastboot να περασω μια rom μεσω mi flash,καταλαθος τραβηξα το καλωδιο ενω ηταν στο 88%,τωρα δεν το αναγνωριζει το κινητο. μπαινει κανονικα recovery και fastboot και στα δυο system,απλα κολαει στο fastboot τωρα.
-
Mi2s stable v5
Μήνυμαψαχνω ενα tautorial για back up με το titanium ή to εργοστασιακο back up,πηρα το φακελο του τελευταιου back up στο pc,μετα απο update το ξαναερειξα μεσα στο ιδιο path,παω να κανω restore apo to back up αλλα δεν βλεπει καμια εφαρμογη,στον φακελο ειναι ολα μεσα,WTF δλδ.
-
Mi2s stable v5
ΜήνυμαΗ τελευταία stable εκδοση για mi2s πια είναι ??? Υπάρχει λινκ??
-
No free space error
ΜήνυμαΚαι σε μένα από νορτον ήτανε η αναφορά
-
No free space error
ΜήνυμαΠαράθεση από wankel13: “ισως πρεπει να δεις αυτο. εγω προσωπικα δεν το εχω κανει γιατι εχω ακομη γυρω στο 1gb ελευθερο χωρο.” δούλεψε φίλε μου,ευχαριστω. off topic: WEB REPORT για το SITE
-
No free space error
ΜήνυμαΔεν υπάρχει καρτα μνημης, και με 20mb update εφτιαχνε, κάποιο bug μπλοκαρει το update δεν μπορεί.
-
No free space error
ΜήνυμαΤο πρόβλημα συνεχιζεται, Καμια ιδεα?
-
No free space error
ΜήνυμαΔεν εχω τέτοια εφαρμογή φίλε μ.
-
No free space error
ΜήνυμαΠου το βλέπω αυτό?
-
No free space error
ΜήνυμαΕχω ελευθερο χώρο αρκετο, παρολα αυτα δεν μπορω ν κανω update κανένα app.
-
καλησπερα παιδια,εν ολιγης,εχω την τελευταια ρομ (4.12.5)μεσα στο mi2s,στα καλα καθουμενα αρχισε το κινητο να κρασαρει οποτε παω να χρησιμοποιησω το πληκτρολογιο,οπουδηποτε δλδ χρειαστει να γραψω,παντου,ειτε σε καποιο app,ειτε στο chrome,παντου. εκανα reset ολα,επαναφορα απο back up,ολα οκ για κανενα 10λεπτο και μετα παλι τα ιδια,δεν μπορω να εντοπισω το προβλημα καπου.ελευθερο χωρο εχω. ευχαριστω
-
camera bug πιθανώς mi2s
ΜήνυμαΔυο mi2s ,φωτο και απο τα δυο,η καθαρή φωτο είναι απο 16gb και η αλλη απο 32gb έκδοση,έχει εμφανές διάφορες,σκέφτομαι μήπως είναι κατασκευαστικό λαθος η κάποιο bug,και τα δυο έχουν ίδιες ρυθμίσεις και την ίδια τελευταία ρομ τις περασμένης παρασκευής. Καμια ιδέα για να διορθωθεί η φωτο?? *σκέφτομαι μήπως είναι κατασκευαστικο λάθος.
-
ebay sellers
Μήνυμα- Την επωνυμία της επιχείρησης : http://www.ebay.com/usr/love.taiwan - Την Διεύθυνσή της (URL) - Tι ακριβώς αγοράσατε :XIAOMI Mi2S - Την ημερομηνία αγοράς : 9/2013 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 15 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ (ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : 10 - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) : ΟΛΑ ΟΚ - Επισης να αναφερω την τιμη,240 ευρω,δεν πληρωσα τελωνειο. - αυτα.
-
ebay sellers
Μήνυμαμπορουμε να βαλουμε πωλητες απο ebay?
-
safari/icloud σε android
ΜήνυμαΑυτα τα εχω κανει,εμενα μενδιαφερει συνεχομενο συχρονισμο οπως σε ολα τα προιοντα τις apple Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
safari/icloud σε android
ΜήνυμαΝα ρωτησω κατι λιγο ασχετο,εδω και μηνες περιοδικα ψαχνω το safari τις apple για android με υποστηριξει icloud για το συχρονισμο τον σελιδοδεικτων αλλα τιποτα,χρησιμοποιησα τελευταια εκδοση icloud 3 για συχρονισμο αλλα μου χαλασε τους σελιδοδεικτες ,το ιδιο και με αλλες υπηρεσειες κλπ,μηπως εχετε υποψιν σας τιποτα? Ρωταω γιατι στο σαφαρι εχω πανω απο 50 φακελους με πανω απο 20 link σε καθε φακελο,ξερω η apple δεν δινει δικαιωμα για αυτο που ζηταω αλλα λεω μηπως υπαρχει καμια μαγκια,μην αρχισετε …
-
Πιστευω οτι η εταιρια συντομα θα παρει 3η θεση σε παγκοσμιο επιπεδο