Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 66.
-
Πρώτες γενικές ερωτήσεις
ΜήνυμαΚαλημέρα και σε σένα. 1) μόνο με δακτυλικό αποτύπωμα ξεκλειδώνει. Το pin ή το μοτίβο τα ζητάει επικουρικά, αν γίνουν 4-5 αποτυχημένες προσπάθειες με δακτυλικό αποτύπωμα μετά θα ζητήσει μοτίβο ή pin, ανάλογα με τι έχεις ορίσει. 2) για λόγους ασφαλείας στην εκκίνηση το ζητάει μία φορά. Δε νομίζω να απενεργοποιείται. 3) δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής. Θα πρέπει να ψάξεις τις ρυθμίσεις του dialer... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το προστατευτικό τζάμι μπορεί να τον επηρεάζει. Στο mi8 δεν ξέρω αν μπορείς να μπεις σε διαγνωστικά τεστ που έχουν τα note. Έχεις miui ROM? Αν ναι, μπες στις ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο και πάτα πολλές φορές στον kernel. Θα μπεις σε ένα διαγνωστικό εργαλείο όπου έχει σχετικό τεστ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΡυθμίσεις - πρόσθετες ρυθμίσεις - περιοχή. Επιλέγεις Ελβετία, κάνεις επανεκκίνηση. Θα έρθει ειδοποίηση για MIUI11, θα έχεις θέματα και πιο δυνατό ήχο στα ακουστικά όταν ακούς μουσική. Υπόψη ότι με το MIUI11 δεν λειτουργεί το WiFi calling της Cosmote (αν σε ενδιαφέρει). Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@NasDriver το δοκίμασα, δεν πιάνει δυστυχώς, το ίδιο κάνει. @amavroudis Αμ δεν λειτουργούν σίγουρα όσα είναι εκεί... Πάρε ένα ενημερωμένο RedMi Note 7 global version ελληνικής αντιπροσωπείας (το δικό μου πχ) κι αν δουλέψει ανακαλώ. Εφόσον ο πάροχος δίνει λίστα θα πρέπει να την ενημερώνει και να την αναθεωρεί, να τη συντηρεί με λίγα λόγια. Αλλιώς είναι λίστα συσκευών με τις οποίες ο πάροχος δέχεται να κάνεις ενεργοποίηση της υπηρεσίας ώστε να αρχίσεις μετά τα πειράματα για να δεις με ποια λειτουρ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από horrendous: “ Όσον αφορά το WiFi Calling δεν το υποστηρίζει η COSMOTE σε αυτό το τηλέφωνο. Εκτός και αν μπορεί να ενεργοποιηθεί χρησιμοποιώντας κάποιο high-end iPhone/Samsung” Μπλέξαμε τα μπούτια μας με τη συμβατότητα & το WiFi calling της Cosmote... Αν στείλεις SMS ενεργοποίησης με RedMi note 7 για παράδειγμα (που η cosmote το θεωρεί συμβατό αλλά δεν είναι πλέον με miui11...), γίνεται η ενεργοποίηση. Αν μετά βάλεις την SIM σε RedMi note 8T (που η cosmote δεν το θεωρεί συμβατό αλλά …
-
Παρατήρησα ένα πρόβλημα με τον proximity sensor, το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν δέχεται κλήση με το τηλέφωνο κλειδωμένο. Αν κατά την κλήση, είτε στην αρχή, είτε κατά τη διάρκεια, ενεργοποιηθεί ο αισθητήρας και κλείσει η οθόνη, τότε δεν ανάβει ξανά η οθόνη παρά μόνο αν τερματιστεί η κλήση (μόνο από τον συνομιλητή), πατηθεί το power button και μετά ξεκλειδώσει το τηλέφωνο... Αν είναι ξεκλείδωτο το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά ο αισθητήρας, ανάβει και σβήνει η οθόνη όπως πρέπει... Εν τω μεταξύ, επιλ…
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΕυρωπαϊκή έχεις ήδη. Διάφορες μεταξύ EU & global δεν ξέρω για να είμαι ειλικρινής. Υποθέτω θέματα ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi Note 7
ΜήνυμαΤο MIUI11 ήρθε στην Ελλάδα αλλά το σταμάτησαν γιατί σταματάει να λειτουργεί το VoWiFi (κλήσεις μέσω WiFi) για χρήστες Cosmote. Το πότε θα το δώσουν ξανά είναι άγνωστο. Επίσημα δεν λένε τίποτα, φήμες κυκλοφορούν ότι αν λυθεί αυτό το θέμα θα δωθεί και πάλι άμεσα. Σε άλλες χώρες δεν υπήρχε πρόβλημα, γι αυτό και με αλλαγή περιοχής έρχεται η ενημέρωση. Όσο για το Android 10, θα το πάρει η συσκευή και αυτό προβλέπεται να γίνει προς τέλος Φεβρουαρίου, αρχές Μαρτίου, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις δοκιμ…
-
Xiaomi Redmi Note 7
ΜήνυμαΚαλημέρα και καλή χρονιά. Αρχικά δες την ακρίβεια του GPS της συσκευής με την εφαρμογή gps test. Αν είσαι σε ανοιχτό ουρανό και βγάζει γύρω στα 3 μέτρα ακρίβεια είναι οκ η συσκευή. Σε αυτήν την περίπτωση κάτι γίνεται με τις εφαρμογές, άδειες, εγκατάσταση κλπ. details?id=com.chartcross.gpstest Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@vag74 WiFi calling έχεις με την xtrv 12/12 dev? Το έχω ανάγκη, το έχασα με το MUIU 11 και σκέφτομαι είτε να γυρίσω σε MIUI 10.3.6.0 είτε να βάλω την εδώ rom. Βαρέθηκα να περιμένω αναβάθμιση που θα λύσει το πρόβλημα...
-
Τελικά όποιος θέλει wifi calling πρέπει να μείνει μακριά από το MIUI 11... Εγώ που έχω όλη μέρα χάλια σήμα κι είχα βρει τη χαρά μου με το vowifi σκέφτομαι σοβαρά να γυρίσω στην 10.3.6... (η οποία έχει anti roll back index 4 και το κινητό μου anti: 4 οπότε νομίζω ότι θα γίνει χωρίς πρόβλημα). Το θέμα είναι ποιος κάθεται να στήσει ξανά τα πάντα γιατί θέλει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είναι μια διαδικασία που τη σιχαίνομαι...
-
Έτσι γίνεται με το voLTE, αν είναι ενεργό δεν παίζει ρόλο αν τα δεδομένα είναι ανοιχτά ή κλειστά. Έτσι λειτουργούσε και πριν. Με το voWiFi καμία εξέλιξη ακόμη... έχω δοκιμάσει ότι έχω βρει και δεν μου δουλεύει με τίποτα... Περιμένω νέα αναβάθμιση γιατί επέστρεψα στις παλιές - κακές εποχές του φρικτού σήματος και της μπαταρίας που εξαντλείται για πλάκα.... (Άτιμο MIUI 11....)
-
Υπάρχει πρόβλημα στο MIUI 11. Δύο redmi note 7 στο σπίτι στα οποία λειτουργούσε κανονικά το vowifi σταμάτησαν να έχουν αυτή τη λειτουργία μετά την αναβάθμιση ενώ υπάρχει και είναι ενεργοποιημένη στις ρυθμίσεις και έγινε εκ νέου ενεργοποίηση με τον πάροχο.... Ψάχνω κι εγώ απεγνωσμένα για λύση γιατί και στο σπίτι και στη δουλειά έχω σήμα για γέλια...
-
Παράθεση από tomsak: “Μετά την εκ νέου ενεργοποίηση απο τον πάροχο βρέθηκε λύση ή τελικά είναι bug? Διότι και εγω εχω το ίδιο θέμα με κακο σημα στο σπίτι... ” Όχι δεν έγινε τίποτε... Πρέπει να είναι bug. Δύο note 7 έχουμε στο σπίτι και τα δύο το ίδιο με το που πήραν MIUI 11... Έκανα ήδη αναφορά προβλήματος...