Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 138.

• Γεια σας. έχω ένα καινούριο redmi note 9T 5G, global , όμως θελω να του περασω την ρομ Taiwan, ελπίζοντας ότι θ εχει τον miui dialer αντί της google. έκανα αίτημα unlock bootloader και οι 168 ώρες συμπληρώνονται το Σαββατο πρωι. η απορία μου είναι, αν είναι ασφαλές ν ξανακάνω lock τον bootloader αφού, ελπίζω, φλασαρω οκ την fastboot rom taiwan αν αντί για clean all επιλέξω clean all and lock, αυτό συμβαίνει; ή να μη δοκιμάσω κάτι τετοιο? νομίζω το mi flash tool δίνει επιλογή relock bootloader.

• Xiaomi Redmi Note 9T 5G (cannong)

Pentozalis - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

ok. γνωρίζει κάποιος μήπως αν οι ρομ Taiwan είναι όπως της Ινδονησίας και έχουν δλδ τον miui dialer ? βρήκα taiwan και απλά θ περιμένω τις 168 ώρες για το unlock bootloader ώστε να την περάσω και να ελέγξω.

• Xiaomi Redmi Note 9T 5G (cannong)

Pentozalis - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Γεια σας, απέκτησα το παραπάνω κινητό ( Xiaomi Redmi Note 9T 5G (cannong) και θα ήθελα να του αλλάξω την ρομ, έτσι ώστε αντί του dialer της google, να έχω τον dialer της xiaomi που υποστηρίζει εγγραφή κλήσης. Με έκπληξη βλέπω ότι εδώ δεν υπάρχει ήδη ανοιχτό αντίστοιχο θέμα για το κινητό. Στο redmi note 10 πέρσυ, έκανα το αντίστοιχο "τρικ", μέσω της ρομ Ινδονησίας (fastboot). Όμως, το google δεν βρίσκει αντίστοιχη ρομ για την τωρινή μου συσκευή. Αν έχει κάποιος άποψη, θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ πρ…

• updates: στις εκδόσεις λογισμικού global, δλδ 12.0.χ.RKGMIXM, παραμένει ο dialer της google. το ίδιο και στις EU. πέρασα της Ινδίας και τώρα φορτ ώνει για να τσεκάρω. γνωρίζει κάποιος, αν το να τρέχουμε ρομ Ινδίας, (Ινδονησίας, Ρωσίας ή Τουρκίας) στην Ευρώπη, μπορεί ν μας δημιουργεί θέματα σημαντικά, πχ. κακή λήψη 4G σήματος ; Edit: η Ρομ Ινδονησίας (γράμματα ID ενδιάμεσα) έχει τον miui dialer. Είναι 12.0.1 αυτή που υπάρχει σε λινκσ στο google και βλέπει ΟΤΑ updates, κατέβασε την 12.0.2. αφού τη…

• Redmi note 10 pro

Pentozalis - - RedMi Note 10 Pro (Sweet)

Μήνυμα

Παράθεση από stauros2653: “την εχω αυτην την εφαρμογη (true phone) αλλα οταν ζηταει δικαιωματα για ηχογραφηση το λειτουργικο δεν το αφηνει παγωνοντας την οθονη οταν επιλεγω yes. εσυ το ξεπερασες αυτο το προβλημα και πως? ” δεν μου εμφανισε κατι τέτοιο, οταν την εγκατέστησα. ωστόσο, σε 7 ωρες θα δοκιμασω ξεκλειδωμα bootloader k περασμα αλλης ρομ που ελπίζω ν έχει τον miui dialer.

• Xiaomi Redmi Note 7

Pentozalis - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

σχεδόν ποτέ δεν φορτίζω κ χρησιμοποιώ ταυτόχρονα. 1 ερώτηση προς κατόχους που χρησιμοποιούν το ραδιόφωνο κ μάλιστα σε ανοιχτή ακρόαση: έχετε παρατηρήσει κ εσείς διακοπές λίγων δευτερολέπτων ανά μερικά λεπτά; μετά, επανέρχεται κανονικά. με 12.0.3 κυρίως το έχω παρατηρήσει, με παλιότερες εκδόσεις δεν το θυμάμαι. το ίδιο θέμα υπάρχει και σε redmi note 10 με 12.0.3 επίσης.

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

true phone dialer. το μόνο μειονέκτημα, ότι αργεί καπως να ανοίξει τα αρχεία εγγραφής κλήσης, τα οποία ομως ακουγονται ικανοποιητικά. αποθηκεύονται στον φάκελο data του εσωτερικού χώρου συσκευής.

• Xiaomi Redmi Note 7

Pentozalis - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

οι γρήγορες φορτίσεις δεν "εξασθενούν" γρηγορότερα τις μπαταριες συσκευών μας, απ' ότι οι αργές φορτίσεις με απλούς φορτιστές?

• γεια, ο παραπάνω οδηγός, (της 1ης σελίδας του τοπικ εδώ), ισχύει ακόμα και μάλιστα και για άλλες συσκευές? θελω να τον εφαρμόσω σε redmi note 10 , όταν σε λιγες ημερες ευελπιστώ να ξεκλειδώσω τον bootloader. να αντικαταστήσω ουσιαστικά την ρομ του που ενδιαμεσα εχει τα γραμματα EU με μια fastboot με τα γραμματα ΜΙ ενδιάμεσα, ελπίζωντας ότι αυτή η global ΜΙ θα έχει τον miui dialer.

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

Το Μ.Σάββατο οπότε αναμένω να ξεκλειδωθεί ο bootloader μου υπολογίζω να την περάσω. θα ενημερώσω εννοείται άμεσα.

• Redmi note 10 pro

Μήνυμα

για "λύση" στο θεμα της ηχογραφησης κλησης, βρήκα 1 εφαρμογή που κάνει αξιοπρεπή καταγραφή, δεν ξέρω όμως μήπως έχει αρνητική επίπτωση στην μπαταρία της συσκευής, ΄τί ακριβώς παίζει με τις παραχωρούμενες άδειες κτλ. έχω το απλό redmi note 10, αν θέλετε ευχαρίστως να αναφερω ποιά εφαρμογή εννοώ. εγώ παντως μετά το 7ημερο που απαιτείται, πιθανότατα θα ξεκλειδώσω bootloader κ θα του περασω άλλη ρομ που να υποστηρίζει τον miui dialer. (η της Ινδονησίας λένε σίγουρα, το έχει).

• Γεια σας, είμαι κ εγώ κάτοχος από προχθες της συσκευής μετά από 1μιση χρόνο ευτυχούς χρήσης του redmi note 7. ο κύριος λόγος που ήρθα σε αυτή τη συσκευή, είναι οι 2 σιμ και κάρτα μνημης ταυτόχρονα. το πήρα από το ελληνικό κατάστημα eshop.gr και τρέχει την ρομ 12.0.3.0 RKGEUXM. Έφτιαξα νέο λογαριασμό miui και μετράω ακόμα 120κάτι ώρες για το ξεκλείδωμα του bootloader. ο βασικός λόγος που θέλω να του περάσω άλλη ρομ, είναι για να έχω το miui dialer. αν και προς το παρόν το έχω λύσει το θεμα της εγ…

• Έκανα μόνο εκκαθάριση προσωρινής μνήμης. Με τον αισθητήρα φωτεινότητας, έχει αναφέρει κανείς άλλος θέματα στην 9.5.4.0 stable; Σκέφτομαι να τον ρυθμίσω στη μεσαία ένταση και ν απενεργοποιήσω την αυτόματη εναλλαγή.

• Καλημερα σε όλους παιδιά. Σήμερα, με ενεργά δεδομένα εκτός σπιτιού, η εφαρμογή "χάρτες" (google) μου έκανε κόλπα,δλδ δεν έβρισκε την διαδρομή προς το σπίτι. Να το θεωρήσω τυχαίο γεγονός ή ν ανησυχώ για το hardware/software συσκευής μου; Υγ.αν χρειάζεται να μεταφερθεί η απορία μου αυτή σε πιο κατάλληλο thread, ζητάω συγνώμη.

• Ακριβως αυτός ειμαι παιδιά. Ήμουν απών αρκετό καιρό, ξέχασα τα κόλπα αλλά υπόσχομαι ειδικά από τέλη Ιουλίου να είναι δραστήριος κ να λύνω προβλήματα κ απορίες άλλων αντί να ρωτάω απλά πράγματα. Το kate μου το είχα ξεκλειδωμενο μέχρι που έπαψε πριν κάνα 40ημερο να φορτίζει, επισκευάστηκε δις αλλά την δευτερη φορά του άλλαξαν και τα σωθικά από θέμα ρομ. Πλέον δε μπορώ να το ξεκλειδώσω με τον γνωστό τρόπο λόγω μη αποδοχής της κατάλληλης ρύθμισης απ' το μενού του κινητού (καταχώριση mi account και α…

• οκ κατάλαβα φίλε.οι xtrv ελληνικές,έχουν ΟΤΑ updates, ή manually περνάμε το .zip κάθε φορά που υπάρχει νέα έκδοση; Υγ.ευκολος τρόπος ξεκλειδωματος οθόνης με διπλό tap υπάρχει; Για κλείδωμα, Μ έχει βολεψει η ρύθμιση του microsoft launcher.

• Γεια σε όλους Μόλις πρόσφατα κατάφερα να έχω κ πάλι λειτουργικό το αγαπημένο μου xiaomi, αν κ μου κάνει κάτι κολπακια με τον αισθητήρα αυτοματης φωτεινοτητας... Στα sms είναι εύκολο να το ρυθμίσω να δέχεται με ελληνικά 160χαρακτηρες ανά μήνυμα; Έχω global stable rom. Συγγνώμη αν έχει ήδη ερωτηθεί απαντηθεί το θέμα αυτο.

• ααα οκ τοτε! θα το προσπαθω "ανα τακταδιαστηματα" οπως προτεινει καποιος στο επισημο forum xiaomi και για τυχον ευχαριστα, θα ενημερωσω. ευχαριστω κ παλι! επιστροφη από ενα oukitel U15pro (κακη αντιγραφη του xiaomi), στο kate, καταλαβαινετε το πολιτισμικο μου σοκ. : )

• εννοειται αυτο που λες, πολυ ευχαριστω λεω που επιτελους εχω την αγαπημενη μ συσκευη στα χερια μου. ετσι κ αλλιως, αν λαβω υποψιν την προειδοποιηση για το ξεκλειδωμα οτι "αποφύγετέ το/δε θα λειτουργει η υπηρεσια find my device", απ τη στιγμη μαλιστα που εχω πληρη ελληνικη υποστηριξη κ ΟΤΑ αναβαθμισεις, δε βλεπω τον λογο να το ξεκλειδωσω ή να επιμεινω. σε κανα 20ημερο που θα εχω περισσοτερο χρονο το ξανακοιταω. πολλα ευχαριστω σε ολους σας παντως, ειχα δεν ειχα θυμηθηκα κολπακια της xiaomi. λεω ν…

• kaτεβασα και απο 82, αλλα τζιφος κ παλι. πιστευω αν δε δεχτει το λογισμικο να καταχωρησω λογαριασμο/συσκευη στις ρυθμισεις προγραμματιστη, δεν υπαρχει περιπτωση ξεκλειδωματος. το αφηνω προς το παρον.