Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 138.

• βλεπω ειναι γνωστο θεμα αυτο που εχω κ εγω στο 99%. οκ δοκιμαζω να το κατεβασω απο εδω Download Mi Flash Unlock Tool v1.1.0317.1 English - App - Xiaomi MIUI Official Forum

• φτανει 99% η διαδικασια unlock κ μετα error "current account is not bound to this device". και απ το μενου ρυθμισεις->προγραμματιστες-> προσθηκη λογαριασμου συσκευης, μ λεει αδυνατο, προσπαθηστε παλι σε 1-2 λεπτα.

• nai to κατεβασα το unlock tool.οχι ομως απο επισημη σελιδα της xiaomi νομιζω απο google.

• κανεις γνωμη γιατι επιμενει στο "αδυναμια επιβεβαιωσης. περιμενετε 1-2 λεπτα και προσπαθηστε ξανα". στις επιλογες προγραμματιστων-> ελεγχος καταστασης κλειδωματος συσκευης ->προσθηκη λογαριασμου κ συσκευης. εχω βαλει εννοειται τον λογαριασμο μου mi στον οποιο εχω αποκτησει δικαιωματα ξεκλειδωματος προ 3ετις ασχεδον.

• επανηλθαν και τα ιμει ολα καλα.

• ισως μετα την αναβαθμιση μου κανει την χαρη. βρηκε την MIUI V9.5.4. MHRMIFA 271M σταθερη, την οποια κατεβαζει κ θα περασω σε λιγο. τελικα δεν μου κανει την χαρη να με αφησει να προσθεσω δυνατοτητα ξεκλειδωματος bootloader, αλλα μικρό το κακό. σημασια εχει οτι εχω σωο και αβλαβες (τα σωθικα του το ξερουν) στα χερια μου.

• Παράθεση από geoanto555: “Είδες πόσο εύκολο ήταν τελικά.??.. Απλά δεν θέλει να βιάζεσαι. ” πραγματικά φιλε...καλα ελεγες σημερα με καθαρο μυαλο... μονο στο "προσθηκη λογαριασμου mi και συσκευης μου τα ¨"χαλαει" προς το παρον ωστε να προχωραγα τωρα σε ξεκλειδωμα bootloader.

• Παράθεση από makis1024: “Φορτώνει η μπάρα; ” τωωωώραα... ολα καλα φιλε, φλασαριστηκε, εκκινησε, κομπλε. μονο ξεκλειδωμα bootloader μου μενει να του κανω. αληθεια, εσεις πως φορτιζετε συσκευες σας για οσο το δυνατον προφυλαξη μπαταριας αλλα κ βυσματος υποδοχης?

• βασανιστικα αργη πρωτη εκκινηση... ΜΙUI 9 καλώς το : ) πανευτυχης ενθουσιασμενος! καμερα δουλευει, wifi ναι, ... μονο το ξεκλειδωμα bootloader απομενει : ) (απο developer options θελει πλεον ρυθμιση μ λεει το miflash unlock tool. δοκιμασα αλλα δεν το δεχτηκε την πρωτη φορα, ξαναδοκιμαζω σε λιγο).

• ok φιλε. δεχομαι στοιχηματισμους, θα το καμαρωσω οπως το θυμαμαι ναι ή οχι ?

• ελπιζωντας οτι ολα θα πανε καλα και θ αναστηθει, μετα να προχωρησω σε ξεκλειδωμα του bootloader? αν κ αμα δουλεψει, δε βλεπω να του ξαναπειραζω το λογισμικο κ γενικα θα το εχω "στα πουπουλα" και με ευλαβικες φορτισεις, ισως μαλιστα με ασυρματο φορτιστη.

• μετα το πρωτο επιτυχημενο "flash done", δε το ενεργοποιησα καν.ξαναμπηκα σε fastboot, edl, επελεξα clean_all και παλι flash. εν αναμονη και αγωνια τωρα.

• που λετε, ειδα την συμβουλη σας χθες βραδυ να το παω σ εκεινους που μου το καταντησαν ετσι κ να ζητησω διορθωση. συγκεκριμενα σ ενα απ τα μαγαζακια ομονοιας το πηγα, αρχικα λογω του προβληματος μη φορτισης. μ το φτιαξανε, φορτισε 1-2 φορες και μετα παλι στοπ. το ξαναπηγα κ μετα απο αρκετο καιρο αναμονης το παρελαβα χθες, να φορτιζει μεν αλλα μ αυτο το χαλι της ρομ. γενικα ωστοσο απο εκεινο το μαγαζι ευχαριστημενος εμεινα, 13ευρω πληρωσα συνολο, την πρωτη φορα. ελπιζω ν αναστηθει για τα καλα σε λ…

• χαχαχ φιλε μ εκανες και γελασα. παιζεις με τον πονο μου που ακομα εδω Αθηνα δεν εχω ανακαλυψει κανα καλο χορευτικο να ενταχτω.... Υγ.ειναι περιπου στο 50% του φλασινγκ η διαδικασια μου. Υγ2. πειραζει που επελεξα "keep_user_data" δλδ αφησα το προεπιλεγμενο κατω δεξια στο miflash ? μηπως να το ξανακανω μετα μια φορα με το clean_all ?

• κ αμα αναστηθει το kate, θα προσυπογραφω φουλ το "πολυ σκληρα για να πεθανουν τα xiaomi" (μολις τελειωσει το flashing, του κανω εχω επανεκκινηση ή μονο του) ?

• οκ. ευελπιστω οτι κατι καταφερνω οπου ναναι. φλασαρει εδω κ λιγη ωρα στην Com4. οπως και να'χει ομως χρωσταω καφε μιας που εισαι γειτονας/συντοπιτης.

• αν βοηθαει καπου η πληροφορια: στο διαχειριση συσκευων, εκανα ενημερωση προγραμματοσ σ καποια απ τις συσκευες usb, που εμφανιζοταν ως QHSUB_καπως ετσι, κ μου εμφανισε επιτυχη εγκατασταση, συσκευη 9008, ζητωντας μου επανεκκινηση ο υπολογιστης. ξαναδοκιμαζω τωρα να παω απο fastboot σε edl μηπως το αναγνωρισει υπολογιστης μου σε καποια COM to αναγνωρισε!!! σε com4! προχωραω σε δοκιμη με flash tool, fastboot rom, clean_all, με αναβοσβηνων λαμπακι (edl mode) σωστΑ? βιαστηκα λιγο κ πατησα "keep user d…

• Παράθεση από makis1024: “Άρα οι λύσεις είναι δύο , ή με deep flash καλώδιο ή με Testpoint unbrick για να το βάλεις σε edl mode 9008. Τα σημεία γεφυρόματος στο Kate είναι αυτά που φαίνονται στην εικόνα, για να μπει edl. Στον χαρακτηριστικό ήχο βλέπεις εάν αναβοσβήνει το led και εάν αναβοσβήνει τσεκάρεις στον device manager του υπολογιστή εάν το βλέπει στις com θύρες σαν 9008 , εάν το βλέπει συνεχίζεις σε mi flash με fastboot rom σε edl mode.9bc26f5a8e36924d01081be7d20220da.jpg ” δεν το βλεπει ο υ…

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλημέρα. @Pentozalis σε ποιά περιοχή είσαι; ” Καλημέρα. Στο Παγκρατι, αλλα μπορω να ερθω οπου θα βόλευε, αρκει να μην περιλαμβανει δακτύλιο (ισχυει σημερα κανονικα, σωστά) ? (παντως κοιτοντας το βιντεακι αυτο youtube.com/watch?v=TAA4ZlTtSX0 βλεπω οτι το προβλημα ειναι πως ο υπολογιστης μου δεν το βλεπει σε καποια COM το κινητο , ενω καταφερνω από fastboot κατασταση οπου το εχω, τρεχωντας ως διαχεισριστης το edl.cmd να μ κανει "waiting for device" kai συνδεοντας …

• ευχαριστω παντως για την προσπαθεια. καλο βραδυ.