Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 49.
-
Χτες ήρθε η ενημέρωση στο MIUI 14 (14.0.2.0 / TLMEUXM με security patch Δεκεμβρίου για την ακρίβεια). Το update άργησε πάρα πολύ στην εγκατάσταση, αλλά (πράγμα παράξενο) το reboot ήταν σχεδόν άμεσο. Το update το έκανα χωρίς απεγκατάσταση του Magisk 25,2. Μόλις τελείωσε το ξαναφλάσαρα με sideload απο TWRP, και όλα είναι μιά χαρά. Θα επανέλθω για τα χρηστικά (μπαταρία κ.λ.π) μετά απο λίγες μέρες χρήσης, να δώ πώς τα πάει.
-
Επεσα πάνω στο πρώτο πρόβλημα..Όταν συνδέω το τηλέφωνο με bluetooth στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου, διαβάζει μόνο 250 επαφές απο τον τηλεφωνικό κατάλογο του κινητού. Βλέπει τις εισερχόμενες κλήσεις μόνο με αριθμό και όταν θέλω να καλέσω, έχω επιλογή μόνο απο αυτές τις 250 επαφές που βλέπει. Το έχω κάνει unpair και απο το τηλεφωνο και απο το αυτοκίνητο, η επιλογή για συγχρονισμό επαφών όταν το κάνω pair είναι ενεργοποιημένη αλλα τίποτε. βλέπει μόνο αυτές τις 250 επαφές (πάντα τις ίδιες). Το παλιό…
-
Καλησπέρα σε όλους, Για μένα διάδοχος του POCO F1. Πολύ ευχαριστημένος απο την αγορά, πολύ γρήγορο, μπαταρία που κρατάει σσχεδον δύο μέρες με κανονική χρήση. Πολύ ωραία οθόνη (πιό μεγάλο όμως και πιό βαρύ απο το F1). Ξεκλείδωσα τον Bootloader και το routαρα με το Magisk πάρα πολύ εύκολα. Του ξήλωσα όλα τα bloatware με το Bloatware Removal Tool (Ναί, δουλεύει ακόμα). Ξήλωσα και όλες τις διαφημήσεις της Xiaomi στις ρυθμίσεις, εγκατέστησα και το adaware με την λίστα της oisd.nl, και τέλος οι διαφημ…
-
Όχι, δεν την εξαφανίζει..την δέχεται, και μετά βγάζει πρόβλημα στην επόμενη..
-
Ουτε τώρα..
-
Οχι.. Δες, αυτό ειναι η απάντηση:
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν απεγκαθίσταται γιατί είναι ορισμένη ως device administrator. Δεν μπορείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογή που έχει οριστεί ως device administrator αν δεν είσαι root. Η πιθανή λύση είναι "adb shell pm disable-user com.xiaomi.calendar" και πιθανόν μετά από αυτό να λειτουργήσει και το "adb shell pm uninstall --user 0 com.xiaomi.calendar" Κάτι άλλαξα πάλι Αναμένω αποτελέσματα. ” Μόλις γυρίσω θα δοκιμάσω και θα σου πω.. Ευχαριστώ πολύ!
-
Καλημέρα, ούτε έτσι δουλεύει..Έχω απεγκαταστήσει πολλά, και με adb και με την εφαρμογή του Γιώργου κατα καιρούς.. Ενώ σε όλα τα άλλα δουλεύει άψογα, απο την αναβάθμιση στην 12 δεν μπορώ να ξηλώσω το ημερολόγιο..Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί γιατί χρησιμοποιώ το Google Calendar, απλα με παραξενεύει που μόνο αυτό δεν το απεγκαθιστά.. Πάντως ο οδηγός σου και σωστότατος είναι και εξυπηρετικός..Απλά η εφαρμογή του Γιώργου τα έχει συμμαζεμένα όλα σε ένα μέρος, και προφυλάσσει χρήστες χωρίς εμπειρία απ…
-
Και πάλι όχι..Τωρα δεν κρασάρει, αλλά:
-
Ευχαριστώ Γιώργο, αλλά δεν δούλεψε..Κρασάρει με το μου πατάω το enter στην επιλογή 32. Δοκίμασα και το παλιό calendar, κι εκεί κρασάρει, ενώ στο προηγούμενο version του προγράμματος δεν το έκανε..
-
Συμφωνω..Το ημερολόγιο όμως το είχα αφαιρέσει στην 11, και δεν είχα κανένα πρόβλημα..Και το carousel, το έχω απεγκαταστησει εδώ και 10 μέρες χωρίς προβλήματα..
-
Γιώργο καλησπέρα, το είδες καθόλου; Μήπως αλλαξε κάτι στην 12; Το caroussel, μπορείς να το απεγκαταστήσεις χειροκινητα απο τις εφαρμογές. Μαλλον δεν ειναι εφαρμογή συστήματος πια..Το ημερολόγιο ομως είναι..
-
Το περίεργο είναι οτι δεν μου εγκατέστησε τίποτε άλλο..Μόνο αυτό και το wallpaper carousel (com.miui.android.fashiongallery). Δεν βρίσκω κανένα απο τα δύο στην εφαρμογή.. P.S. Πρίν ήταν miui calendar, τώρα έγινε xiaomi calendar..