Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
καλησπερα σε mi9t pro μολις πηγαινεις ρυθμισεις συνδεση και κοινοποιηση ασυρματη οθονη μεταδοσης κρασαρει η εφαρμογη ρυθμισεις.εκανα εκκαθαριση επανεκκινηση κτλ αλλα τιποτα.
-
Magic WormHole
Μήνυμαχρονια πολλα καλη χρονια σε ολους με υγεια ευτυχια και οτι ποθει ο καθενας.
-
Magic WormHole
Μήνυμα@spideman3 χρονια πολλα για χθες και απο μενα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα παιδες.πολυ κρυο σημερα και χθες.
-
Magic WormHole
Μήνυμαχρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους με υγεια.πολυχρονοι οι εορταζοντες και καλο φαγοποτι σε ολους.
-
Magic WormHole
Μήνυμαχρονια πολλα καλα χριστουγεννα σε ολους παιδια με υγεια και να περασετε ολοι ομορφα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
καλησπερα σε cosmote με ενεργοποιημενο το wificall πλεον δεν λειτουργει εδω και μςρικες μερες ενω λειτουργουσε.μονο το volte λειτουργει.αλλα αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ουτε στης γυναικας μου το note 7 λειτουργει πλεον.υπαρχει καποιος σε cosmote να μας πει αν λειτουργει και απλα εχουμε εμεις μονο το θεμα.τελικα σε εμςνα παιζει τωρα μετα απο μια επανεκκινηση αλλα στης γυναικας μου οχι.τελος παντων.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα.αλλη μια βροχερη μερα θα εχουμε σημερα.
-
καλησπερα.χθες περαστηκε σε mi9t pro στην αρχη δεν μου δουλευε το δακτυλικο αποτυπωμα καθολου μετα απο δυο τρεις επανεκκινησεις αρχισε να δουλευει παλι. εχει αυξηθει η καταναλωση μπαταριας αρκετα. υπαρχουν στην εφαρμογη ρολοι μια καινουργια επιλογη για τον υπνο η οποια ειναι στα αγγλικα. και προστεθηκε η εφαρμογη για την υγεια την οποια δεν μπορω να την αφαιρεσω.
-
Magic WormHole
Μήνυμαη μητσους δεν φανηκε ακομη.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλησπερα και καλες βολτες.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερααααα.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα να ειναι για ολους.
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Παράθεση από EGW4321: “Παράθεση από darkmaster9077: “Παράθεση από geoanto555: “Μηπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρομ? Σίγουρα εκανες format data??? ” Ναι έκανα. Έχω δοκιμάσει και 2 developer rom και τίποτα. Εννοείται με format data όλα αυτα. ” καλημερα.μετα το format data εκανες επανεκινηση στο twrp;;; και μετα factory reset και flash την ρομ;;; ” Θα το ξαναδοκιμασω γιατι δεν βγαζουμε ακρη. Το θεμα ειναι οτι οταν παιρναω official global rom ανοιγει και ζητάει λογ…
-
Παράθεση από darkmaster9077: “Παράθεση από geoanto555: “Μηπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ρομ? Σίγουρα εκανες format data??? ” Ναι έκανα. Έχω δοκιμάσει και 2 developer rom και τίποτα. Εννοείται με format data όλα αυτα. ” καλημερα.μετα το format data εκανες επανεκινηση στο twrp;;; και μετα factory reset και flash την ρομ;;;
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα σας.