Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
καλημερα εχω την τελευταια xtrv dev του φορουμ.οταν ανοιγω εναερικες φορες κατι ανοιγει και η μπροστινη καμερα.για παραδειγμα οταν ανοιγω το συγκεκριμενο βιντεο στο youtube ακουγεται ενας θορυβος απο την μπροστινη καμερα και μερικες φορες την ανοιγει.αφηνω το link εδω του βιντεο και ας το δικιμασει και καποιος αλλος να μου πει. m.youtube.com/watch?v=jA-s6_7jfnI&feature=youtu.be
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα στον λαο.
-
φυσικα και πρεπει να πει ο καθενας την γνωμη του και στο ειπα δεν το ειπα για προσβολη αν δεις πιο πανω και εγω εγραψα τα δικα μου γιατι ειμαι ανημερωτος και τα παιδια μου ειπαν δεν τα ξερεις καλα φιλε.εγω απλα ρωτησα αν ξερει καποιος γιατι υπαρχουν τοσες rom και βγηκαν και ακομα δυο που τις καλυπτουν γλωσσικα οι αλλες.
-
Παράθεση από apostolisni: “Παιδιά είναι eea όχι eeu. Οι μόνες διαφορές λογικά για κάθε περιοχή ειναι ότι κάθε ρομ ειναι προσαρμοσμένη στις νομοθεσίες. Πχ σχετικά με διαφημίσεις με καταγραφή κλήσεων κτλ. ” σωστη η διορθωση σου αλλα το λογικα δεν σημαινει σιγουρα και εδω διαβαζουν ανθρωποι που δεν γνωριζουν πολλα και μπαινουν για βοηθεια.δεν εχω καμια προθεση ουτε να σε προσβαλω ουτε θα το εκανα ποτε σε καποιον απλα λογω γραφης μερικες φορες δεν φαινεται το υφος που γραφει καποιος.αν γνωριζει καπο…
-
Παράθεση από rascal: “Παράθεση από EGW4321: “οι δυο ειπες τις διαφορες εχουν η ρωσσικη τη διαφορα θα εχει απο τις αλλες; ” Λοιπόν οι ρομ είναι οι εξηςCN=China IN=India EEU=Ευρωπαϊκή (σύμφωνη με την ευρωπαϊκή ένωση RU =Ρωσία MI=GLODAL Στην Ελλάδα έρχονται συνήθως ρε ρομ EEU ή MI Στάλθηκε από το Redmi Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εγω αλλο ρωτησα τι διαφορα εχει της Ρωσιας απο eeu και την mi και αρχιζουν να βγαινουν rom για καθε χωρα.
-
μπορεις να βαλεις και τα δικα σου αν θες. Παράθεση από Antretng: “Εγώ πιστεύω πως αυτό το διάστημα δεν θα βρεις καλύτερες από αυτες που έστησα @EGW4321. Μπορεί να τις έστησα για α3 αλλά όσο είχα το mi9 (σκέτο) είχε ακριβως ίδια συμπεριφορά στη gcam με το α3. Αν ισχύει λοιπόν το ίδιο και για mi9t, άραξε εκεί που είσαι. Στο α3 που δοκιμάζουν κάποιοι φίλοι δεν έχει βγει ακόμα κάτι καλύτερο. ” με χαλαει κατι στα προσωπα και δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με το mi9.
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα νεολαια.
-
Παράθεση από spideman3: “Πρώτον σκουλίκι πήρες το No1 κινητό αυτή την στιγμή της τσιάομι. Σήμερα το έπιασα στα χέρια μου μ@μ@ει. Καλορίζικο Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν.εννοεις το δικο μου καλο ειναι.οσο για λογαριασμο θα κανω και θα επανελθω. απλα στις φωτο εχω μπερδευτει λιγο στο αν ειναι καλες η οχι γιατι στο δικο μου το ματι κατι δεν παει καλα.η gcam ειναι σεταρισμενη με διαφορα xml και καποια και του Ανδρεα. @Antretng
-
Magic WormHole
Μήνυμακαλημερα.
-
και εκτος απο αυτο πριν μπει στο recovery ελεγε οτι το τηλ ειναι κρυπτογραφημενο.στο twrp βλεπει κανονικα τον χωρο εχω κανει δυο φορες formar data.αλλα δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι ζηταει κωδικο το twrp που εχεις δωσει.