Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 51.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Verbal Kint - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Τώρα έτσι όπως είσαι όπως και να έχει τα πάντα δυστυχώς ” Δεν με παιρνει να χασω τα παντα. Ευχαριστω αλλα θα περιμενω και μια δευτερη αποψη. Δεν με πειραζει να φλασαρω παλι την τελευταια 11 παντως. Δεν ξερω αν γινεται ή θα κανει τα πραγματα χειροτερα.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Verbal Kint: “Μετα απο προσπαθεια για dirty flash της Miui 12 20.4.30, κανει κατι σαν restart για 2 φορες και μετα με ξαναπεταει μεσα στο TWRP. Εκει στην αρχη εχω το μηνυμα enablefilecrypto_failed αλλα μετα κανει decryption κανονικα. Οπως και να 'χει δεν μπορω να κανω boot. Καποια ιδέα? Edit: Wipe dalvic/cache εγινε αλλα πάλι τιποτα. ” κανε φορμάτ ντατα...και κάνε απευθείας ρεσταρτ...κάνε έτσι μια δοκιμή ” Χανω τιποτα με format data?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Μετα απο προσπαθεια για dirty flash της Miui 12 20.4.30, κανει κατι σαν restart για 2 φορες και μετα με ξαναπεταει μεσα στο TWRP. Εκει στην αρχη εχω το μηνυμα enablefilecrypto_failed αλλα μετα κανει decryption κανονικα. Οπως και να 'χει δεν μπορω να κανω boot. Καποια ιδέα? Edit: Wipe dalvic/cache εγινε αλλα πάλι τιποτα.

• Κολλημενος στο Logo

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ξανά πέρνα την ρομ που είχες από πάνω, χωρίς wipe ” Αυτο ηταν. Good as new. Ευχαριστώ πολυ! (Ενας φοβος για reboot μου εμεινε ομως... )

• Κολλημενος στο Logo

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Όχι, δεν παίζει ρόλο πόσο καιρό είχε να κάνει reboot...δοκίμασε από TWRP > wipe > advance wipe > να κάνεις καθαρισμό cache + dalvik art cache ” Το εκανα, καμια αλλαγη. Παλι τα ιδια.

• Κολλημενος στο Logo

Μήνυμα

Πολλες διαφημισεις στα παιχνιδια ας αναβαθμισουμε το AdAware. Κανω την αναβαθμιση, ζηταει reboot. Κανω reboot κολαει στο logo (Mi Unlocked) και μετα απο κανενα λεπτο με πεταει σε fastboot. XTRV rom. Σημειωτέον (δεν ξερω αν εχει σχεση) το κινητο ηταν power up πανω απο 1,5 μηνα χωρις reboot.

• Browser notifications

Μήνυμα

H προεγκατεστημένη εφαρμογή Browser 11.5.6 (com.android.browser) χωρίς να την χρησιμοποιώ μου πετάει συνέχεια κινέζικα notifications. Μου ηρθε παραξενο γιατι φοράω την ελληνική XTRV 11.0.5.0 stable και το τελευταιο που περιμενα να δω ειναι κινεζικα. Ερωτηση. Μιας που δεν την δουλευεω να την ξυλωσω ή θα επηρεάσει καποια λειτουργεια του κινητου σαν εφαρμογη..."συστηματος"? (Η εφαρμογή δεν απεγκαθιστάται με uninstall οπως οι αλλες, αλλα υποτιθεται οτι μπορει να βγει με root unistaller) forums.xiaom…

• ξεκλειδωμα bootloader xiaomi mi 9

Μήνυμα

Χρωστάω καφέ/ποτό Καστοριά ή παραλια Κατερινη.

Μήνυμα

Αποτυχια. Μετα απο κανα 2 loopες μπηκε μονο του στο recovery χωρις να πατησω τιποτα. Κρυπτογραφημενο παλι το internal. Δεν εχω κανενα στοιχειο στο τηλεφωνο μεσα να χασω...οτι πεις το κανω.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν εχεις μπουταρει στο συστημα να το κανεις και μετά να μπεις σε twrp. Βάλε και ενα pin (καλο ειναι) ” OK...δοκιμαζω

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Εχεις το τελευταίο twrp? Μήπως έχεις βάλει pin στην συσκευή σου; ” Η συσκευη ειναι αδουλευτη και δεν εχει κανενα κλειδωμα. Ουτε face, ουτε finger, ουτε dots TWRP εβαλα το twrp_cepheus_3.3.1_28-11-19_blue_ss_stock.img

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για να κανεις flash το magisk θα πρεπει να μπεις σε mount και να κανεις unmount τα partitions που ειναι τικαρισμένα εκτός απο data και cache. ΜΠορεις και να κανεις reboot recovery και μεταflash.... ευκολο... για σκεψου το. ” Εκανα reboot to recover και βλεπω την internal κρυπτογραφημενη.

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Ανοιξε το ζιπ της ρομ και μπες σε /META-INF/com/google/android/updater-script και σβησε την πρωτη γραμμη (θα δεις αυτο που σου λεει στο σφάλμα) ” OK...μετα βιας τα καταφερα. Κατι παιζει τωρα εδω. Πουθενα δεν αναφερεται στον οδηγο οτι η rom συμπεριλαμβανει ηδη το magisk.zip μεσα της το οποιο αποσυμπιεζει στο Internal. Anyway. Προσπάθησα να εγκαταστησω το 20.1 που ειχα κατεβασει και πηρα λαθος. Μετα προσπαθησα και το magisk.zip της XTRV και πηρα παλι λαθος. Καμια ιδέα? Ed…

Μήνυμα

Τα εκανα ολα εκει στην εγκατασταση της XTRV εκτος απο το να βγω και να τσεκαρω αν κλειδωσε ξανα ο bootloader. Wipe Dalvic-cache-data -> Install το αρχειο της XTRV και μου βγαζει αυτο το μυνημα

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Verbal Kint: “Ξεκλείδωμα bootloader > TWRP > XTRV > Magisk ? ” Αν θες και XTRV αυτή είναι η σωστή σειρά ” Bootloader Twrp 3.3.1.28-11-19 XTRV XTRV-MI9_V11.0.5.0.QFACNXM_v11-10 Magisk 20.2 Μετα τις 9 το βραδυ (168 ωρες) τα λέμε για να βοηθησετε στο unbrick...

• Παράθεση από NasDriver: “Ξεκλείδωμα bootloader > TWRP > Magisk ” Ξεκλείδωμα bootloader > TWRP > Magisk > XTRV ή Ξεκλείδωμα bootloader > TWRP > XTRV > Magisk ?

• Για να προσθέσουμε root (magisk?) στο κινητο ποια σειρά ακολουθουμε?

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Κράτησε πατημένο το power και θα κάνει επανεκκίνηση. ” Παράθεση από sakis112: “Command fastboot reboot H Πάτα το power παρατεταμένα, θα ανοίξει το κινητό,, Δεν έχει πρόβλημα !!!!!! Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πάνε ζαμάνια απο τότε που ειχα xiaomi κινητο. Μου ήρθε σήμερα ενα Μi 9 6/64 και προσπαθώ να περάσω TWRP και να το κάνω root για αρχή και καμιά ROM για μετέπειτα.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Εκανα τον οδηγο που ειναι εδω για να δω αν ειναι κλειδωμενος ο bootloader ή οχι, (ειναι κλειδωμενος) αλλα στο τελος δεν λεει πως βγαινουμε απο fastboot mode στο κινητο. Δοκιμασα adb reboot αλλα δεν. Τι κανω? "Fastboot reboot" τελικα. Ο οδηγος πιο πανω δεν το αναφέρει. Γελοιο για εκεινους που γνωριζουν, βουνο για κεινους που δεν ξερουν.

• Xiaomi redmi k20 pro

Verbal Kint - - RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Μήνυμα

Παράθεση από almichael: “Το mi 9T pro με 64GB έχει 303,89€ από BG. Δεν τη λες και άσχημη τιμή για SD 855!!!!! Γιατί προτιμάς ali από BG?????? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Απλες σκεψεις είναι, κουβεντα να γινεται. Οταν εκανε το Μι9Τ γυρω στα 330-335, το 128ρι Κ20 εβγαινε γυρω στα 340 απο trisallι. Εκει ναι συμφερε, τωρα με την πτωση στα 300 του Μι9Τ οχι πια. Παράθεση από amavroudis: “Το mi9 κατρακύλησε στα 280€ και το σκέφτεστε ακόμα;;; ” Το σκέφτομαι και το παρασκεφτο…