Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από keysmith: “Αν θέλεις με την κύρια κάμερα οπωσδήποτε να τραβήξεις την οδοντόκρεμα σου εστιασμένη μπορείς να πας λίγο πιο πίσω και να τραβήξεις με 108Mp ” λαθος...και στα 108mp το αποτελεσμα ειναι ακριβως πανομοιοτυπο με αυτο του συγκριτικου.Συμπερασματικα ο μεγαλος φακος ακτος απο πλεονεκτηματα εχει και αρκετα μεονεκτηματα. Δεν μπορεις να εστιασεις σε κοντινες/αποστασεις Εντονο Lens flare Κοντρα σε φωτα

• Παράθεση από keysmith: “Πως ακριβώς είναι το ίδιο; Μου μιλάς για το LG g5 που έχει 1/2.6" δλδ περίπου μικρότερο 3-4 φορές αισθητήρα από τον mi note 10 (που έχει αισθητήρα 1/1.7'') ” ρε συναδελφε? εγω σου μιλαω για διαφραγμα και συ μου μιλας για μεγεθος σενσορα. Θα συνενοηθουμε καμια φορα ? εγω γραφω οτι και τα δυο εχουν σχεδον το ιδιο διαφραγμα. Το γεγονος παραμενει οτι μια απλη φωτογραφια κοντινη με το Mi note 10 δεν μπορεις να παρεις. Με λιγα λογια ...τις κοντινες φωτογραφιες με το Note 10 τις…

• Παράθεση από keysmith: “Παράθεση από foxy4270: “Κοιτα εδω τωρα...ενα πιατο φαγητο δε μπορεις να βγαλεις σαν ανθρωπος ζχ1 by foxy4270, on Flickr ζχ1ψροπ by foxy4270, on Flickr ” φίλε μου, από ότι κατάλαβα δεν γνωρίζεις τεχνικά θέματα φακών και φωτογραφίας. Επέτρεψέ μου να σου εξηγήσω. Ένα φακός για να δείξει κάτι καθαρά πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό (το λέμε και "νετάρω" στην αρκγό μας). Μόλις εστιάσουμε σε μία απόσταση λέμε τα αντικείμενα σε αυτήν την απόσταση (στην ίδια απόσταση από τον φακό μας…

• Eszdman’s 48MP Fix Magisk Mod

foxy4270 - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από sksnpl: “Τα βρίσκω τα αρχεία, απλά δε ξέρω που να τα αντιγράψω και μήπως μπλέξω με τα αρχεία συστήματος.. ” ανοιξε το root explorer στο κινητο και παραλληλα κανε unzip to αρχειο στον θπολογιστη

• Κοιτα εδω τωρα...ενα πιατο φαγητο δε μπορεις να βγαλεις σαν ανθρωπος 49946358432_929988df10_c.jpgζχ1 by foxy4270, on Flickr 49945564738_a772f07359_c.jpgζχ1ψροπ by foxy4270, on Flickr

Μήνυμα

το εκανες ? δουλευει?

Μήνυμα

Παράθεση από sksnpl: “Παράθεση από foxy4270: “βαλε τα αρχεια χειροκινητα και δουλευει κανονικα ” Επειδή δεν το χω και πολυ, αν μπορείς πες μου αν πρέπει να κάνω απλά αντιγραφή όλα τα αρχεία και που..Σ ευχαριστώ ” μεσα στο system τον φακελο εχει υποφακελους.ανοιξε τους μεχρι να βρεις τα αρχεια.

Μήνυμα

Παράθεση από sksnpl: “Οχι το έχω δοκιμάσει κ αυτο, δεν λειτουργεί.. ” βαλε τα αρχεια χειροκινητα και δουλευει κανονικα

Μήνυμα

Παράθεση από sksnpl: “Παράθεση από foxy4270: “ ” Το κατέβασα και από αλλού, τα ίδια αρχεία έχει μέσα.. fullres-magisk-modules ” για δοκιμασε αυτο με Magisk

Μήνυμα

Παράθεση από sksnpl: “Παράθεση από foxy4270: “ ” .. ” Παράθεση από sksnpl: “Παράθεση από foxy4270: “ ” .. ” οχι λαθος ειναι αυτο το αρχειο...ενα φακελο system πρεπει να εχεις μονο μεσα

Μήνυμα

για ανεβασε το λιγο το zip

Μήνυμα

Παράθεση από sksnpl: “ Παράθεση από foxy4270: “δε δουλευει με Magiskανοιξε το zip Και τα αρχεια που εχει μεσα περασε τα χειροκινητα ” Τα αρχεία από το zip του module εννοείς;Και που πρέπει να περαστούν; Σ ευχαριστώ για την απάντηση.. ” μεσα στο system θα δεις τι πρεπει να αλλαξεις οταν κανεις unzip Τα αρχεια

• Παράθεση από annonnaki: “Κανα mi 10 pro θα δούμε εδώ ρε παιδιά; Τι θα γίνει θα το παντρευτώ το mix 2s? Θέλω κάτι με κουνήσει να αλλάξω... Το mi note 10 πάντως επειδή το είδα για μένα μια χαρά είναι η κάμερα αλλά και γω δεν πολυασχολουμαι με νυχτερινές. ” ιδια ειναι σε καμερα κατα 95%...λιγο καλυτερη μπροστινη εχει το Mi 10 και λιγο καλυτερη Ultra εχει το Note

Μήνυμα

Παράθεση από sksnpl: “Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από sksnpl: “Στην αναζήτηση δεν υπάρχουν όλα τα mods.. ” ποιο κινητο εχεις και τι ακριβως θελεις να κανεις με το Module? ” K20 PRO εχω.. Με το module αυτο ενεργοποιείς τα 48mp στη Gcam.. ” δε δουλευει με Magisk ανοιξε το zip Και τα αρχεια που εχει μεσα περασε τα χειροκινητα

Μήνυμα

Παράθεση από sksnpl: “Στην αναζήτηση δεν υπάρχουν όλα τα mods.. ” ποιο κινητο εχεις και τι ακριβως θελεις να κανεις με το Module?

• Παράθεση από spideman3: “Μωρέ βλέπω να μένω με το Mi8 όπως τα λέτε. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καμια σχεση...παρα τα οποια προβληματα η καμερα του ειναι δυο επιπεδα πιο πανω απο Mix2s/Mi8

• Παράθεση από geoanto555: “σε αυτο αν δεις φωτος θα πάθεις σοκ αλλά δυστυχώς δεν είναι όλες οι φωτος ίδιες. Κάποια θα την πετύχεις , κάποια όχι. ” ισχυει καποιες ειναι εντυπωσιακες, καποιες αλλες ειναι μετριες προς τραγικες..

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από foxy4270: “Η ποιοτητα του φακου ομως ειναι για τα μπαζα και σε πολλες περιπτωσεις ” Χωρίς σκοπό αντιπαράθεσης, θα ήθελα να διαφωνήσω με το "για τα μπάζα"...δεν το έχω για να δοκιμάσω αλλά πιστεύω ότι αρκετά προβλήματα που αναφέρεις ίσως είναι του λογισμικού της κάμερας... ” Σχετικα με το εντονο Lens flare ...να οφειλεται στο λογισμικο κατα 99% το αποκλειω. Εγω πιθανολογω ενα απο τα τρια 1. φτηνης ποιοτητας φακος 2.χαμηλης ποιοτητας anti-coating protection 3.…

• LG G5 / hdr+ 49932085828_e07c5fa5a7_c.jpgKL3 by foxy4270, on Flickr

• stock camera / night mode 49931633301_5a109f4fdf_c.jpgkel2 by foxy4270, on Flickr