Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 176.
-
Ε απλα οταν θα το μαθουμε θα ναι αργα και χωρις το φως του ηλιου
-
Επειδη κανουμε κουβεντα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω @kodorevi8ulis . Εν μερει εχεις δικιο και προφανως εγω δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα, αφου ειμαι και εντος εγγυησης και το αγορασα απο ελληνικο μαγαζι, οποτε ο,τι και να γινει θα τους το στειλω εκει. Απλα προσπαθω να καταλαβω το σκεπτικο της Infoquest. Για να μην παρεξηγηθω...Ερχεσαι με επισημο αντιπροσωπο και δεν καλυπτεις (μεχρι τωρα τουλαχιστον) μοντελα που εχουν ερθει σε ελληνικα μαγαζια απο εισαγωγη και με νομιμες αποδειξεις εδω και…
-
Οποτε εμεις που το αγορασαμε απο ελληνικο μαγαζι μεν, αλλα λιγες μερες πριν τα εγκαινια της Xiaomi στην ελλαδα δε, μενουμε ξεκρεμαστοι και τα στελνουμε στο μαγαζι που το αγορασαμε και αυτο με τη σειρα του θα τα στειλει στην Κινα. Nice Work Infoquest
-
Δηλαδη φτασαμε στην εποχη οπου η Marvel γινεται πραγματικοτητα; Περα απο την πλακα ειναι πολυ θετικο το γεγονος οτι σιγα σιγα η ανθρωποτητα ξεκιναει τη δημιουργια νεας αποικιας εκτος γης. Βεβαια για να κανω τον δικηγορο του διαβολου, μηπως ξερουν κατι που εμεις δεν ξερουμε;
-
Το Mi PC Suite ειναι ενα application το οποιο συγχρονιζεται με το κινητο σου και διαβαζει το περιεχομενο του. Κατα συνεπεια αναγνωριζει και τη συσκευη στον υπολογιστη. Το ερωτημα ειναι: Πριν το αναγνωριζε και τωρα δεν το αναγνωριζει; Εχεις εγκαταστησει τους απαραιτητους drivers;
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26439/ Για τους αθλητικους φιλους της παρεας
-
Απο τη στιγμη που επιλεξαμε το συγκεκριμενο μοντελο πρεπει να ζυγισουμε τα υπερ και τα κατα. Το μονο κακο σ αυτο το κινητο ειναι το βιντεο που ειναι τρισαθλιο. Η καμερα αν παιξεις με κλειστρο και iso οπως μας εχει διαδαξει ο κυριος @pavlidisc τοτε μπορεις να την κανεις καλυτερη με ικανοποιητικα αποτελεσματα σε βραδυνη ληψη. Εμενα δυστυχως τα χερια μου τρεμουν ελαφρως (ενδεχομενως λογω οικογενειακου ιστορικου) και δυσκολευομαι αρκετα να το σταθεροποιησω. Αν βρω λυση και σ αυτο θα ειμαι μια χαρα
-
@droukak πανε στην πρωτη σελιδα φιλαρακι κι εχει 3 λυσεις Πες μας αν διορθωθει το θεμα!
-
Μωρε μηπως δεν εχεις καρτα τελικα;
-
@zzisis στειλε INTERNET στο 1333 να δουμε.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26387/ Παντα και παντου και καθε μερα μη σας πω
-
@shinig αφου ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader γιατι δε βαζεις fastboot mode και να ξαναπερασεις την china dev απο πανω με το mi flash και να επιλεξεις το flash all; Νομιζω θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο