Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 176.
-
Παει τελος παιδια, ουτε σε edl μπαινει Δεν αναβει ουτε λαμπακι...
-
Ναι δυστυχως ετσι οπως μου το ειπατε καταλαβα οτι πρεπει να το βγαλω. Τωρα το διαβαζει ως Qualcomm 900E οποτε εφαγε και επισημα brick. Τρεχω πισω στον οδηγο να δω τι γινεται.
-
Να το βγαλω απο το usb ή θα πεθανει εντελως;
-
@lallasgr ναι ολα τα εχω κανει. @derveni το ματιασαμε και κολλησε εδω.
-
Δε ξερω, ο οδηγος λεει 120 sec, εγω πριν εκανα 202 sec και τωρα ειμαι στα 15 λεπτα και ουτε το μισο δεν εχει κανει...
-
Ευχαριστω παιδια για τη βοηθεια. @derveni οκ θα στειλω μηνυμα αν ειναι. Δειτε τη φωτο, νομιζω δεν ειναι καλο σημαδι.
-
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι...Αφου ολα σωστα τα εκανα (λογικα). Ειναι αδικο =============== Δεκ 19th 2016, 4:40pm =============== Τωρα αργει ακομα περισσοτερο να τελειωσει το flashing. Δε ξερω τι μπορει να συμβει...
-
Οκ το δοκιμαζω παρολο που η πρωτη φορα ηταν 200 sec.
-
Για την ωρα το αφηνω στον φορτιστη μηπως δεησει και ανοιξει μονο του σε λιγο. Πως θα την ξαναφλασαρω αν δεν μου το αναγνωριζει; Ελπιζω να μη χρειαστει να ανοιξω το καπακι. Κριμα γιατι μολις ειδα το success χαρηκα...
-
Τιποτα... Δεν καταλαβαινω τι εκανα λαθος. Το συνδεω με usb και αναβοσβηνει το led.
-
Τα εκανα ολα σωστα ρε γαμωτο, μου εγραψε success αλλα το κινητο δεν αναβει sad.png Παταω ποση ωρα το power αλλα δε νιωθει...
-
Εμενα παντως παιδια μου φαινεται αρκετα τιμια η φωτογραφικη του οταν υπαρχει φωτισμος. Προχθες παντως που πηγα να τραβηξω το βραδυ μια φωτογραφια με χαμηλο φωτισμο, δεν μπορουσα να κανω τιποτα Θυμηθηκα πως τραβαγε το G4 και πηγα να κλαψω ελαφρως Υπαρχει καποια εφαρμογη που να βελτιωνει το εν λογω προβλημα;
-
Ευχαριστω για τη συμβουλη! Δε πιστευω οτι ειναι δυσκολο... Σε παλαιοτερο LG Optimus G του ειχα αλλαξει τα φωτα και το χαιρομουν. Απλα απ οταν το μπρικαρα 1-2 φορες, ειπα δεν ασχολουμαι ξανα. Απο τοτε περασαν 3 χρονια και τωρα φοβαμαι ελαφρα. Ωστοσο ειδα πως το κινητο μας γινεται unbrick πολυ ευκολα και ενιωσα μια ανακουφιση. Αυριο-μεθαυριο θα θα δουμε τ' αποτελεσματα! =============== Δεκ 19th 2016, 2:03pm =============== Γνωριζω οτι ειναι double post απλα πριν ξεκινησω, θα ηθελα μια διευκρινιστι…
-
Ωραια, το θεμα ειναι οτι εγω εχω ενα ταπεινο 32-bit συστημα Windows 10. Βρηκα αυτο εδω Message - Xiaomi MIUI Official Forum που λεει οτι κανει σε 32-bit κιολας. Προφανως δεν ξερω ποιος εχει 64-bit PC και δε θελω να στελνω εναν-εναν για να δοκιμασω το PC του. Υπαρχει καποια εναλλακτικη για το φλασαρισμα;