Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-176 από 176.
-
Ωραια αφου ειμαι νεος κιολας ας ρωτησω και τιποτε αλλο 1) Η stock camera του ειναι καλη ή μηπως εχετε βρει κατι καλυτερο; (την εχω δοκιμασει και μ αρεσε οταν εχει φως, αλλα νυχτα απογοητευει) 2) Αντιστοιχη ερωτηση και για τον browser. 3) Τωρα με την infoquest στην Ελλαδα, αν παθει κατι το τηλεφωνο, πρεπει να κλειδωσω τον bootloader για να το παω;
-
Οποτε ως εμπειροι τι με συμβουλευετε να κανω; Προφανως θα διαβασω αναλυτικοτατα τιε οδηγιες για να επανελθω δυναμικα. Τελευταιες ερωτησεις. 1) Σε περιπτωση brick ειναι ευκολο να το επαναφερω ή θα κλαιω; 2) Οταν με το καλο το φλασαρω και παθει οτιδηποτε, θα πρεπε να το επαναφερω σε κατι αλλο; 3) Χρειαζεται το MI Account; Γιατι δεν εχω φτιαξει κατι.
-
Νεος κατοχος Xiaomi Redmi Note 3 (αγορασμενο απο ελληνικο μαγαζι). Πολυ καλο κινητο και μαλιστα ερχομαι απο LG G4. Υπηρξαν τα καλα και τα ασχημα οσον αφορα την αλλαγη αλλα κραταω την θεσπεσια μπαταρια. Παμε τωρα στα υπολοιπα... Εχω την 8.0.1.0.0 Global Stable αλλα το μενου ειναι μισο ελληνικο μισο αγγλικο. Εχω να ασχοληθω με flashing απο το 2014 και φοβαμαι να το ξαναπιασω. Πως θα αποκτησω φουλ ελληνικα; Με συγχωρειτε για την αμπαλοσυνη μου κι ευχαριστω εκ των πρωτερων
-
Καλημερα σε ολους. Οντας χρηστης του LG G4 Dual τον τελευταιο χρονο, δεν ειμαι ιδιαιτερα ικανοποιημενος με το κινητο μου. Μετα απο εκτενη αναζητηση βρηκα πως το Xiaomi Redmi Note 3 Pro υπερκαλυπτει τις αναγκες μου. Παρ' ολα αυτα εχω καποιους ενδοιασμους. Δε βρισκω το κινητο σε μεγαλα καταστηματα ωστε να το δοκιμασω με τα ιδια μου τα χερια και δε ξερω ποια ειναι η επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα σε περιπτωση service. Αφηστε που τα μαγαζια που βρισκω στο skroutz το τσιμπανε στα 211 ευρω αρχικη τ…