Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-254 από 254.

• Xiaomi Redmi Note 4G

dzav - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Κατά την Τρίτη το βλέπω... :thumbsup:” Τέτοια θέλω να ακούω να χαίρομαι.Άντε να κοιμηθώ τώρα αυτές τις μέρες, δε θα μου κολλάει ύπνος μέχρι να το πάρω στα χέρια μου.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Μόλις είδα ότι το κινητάκι μου έφτασε Ελλάδα.Το status άλλαξε και πλέον βλέπω αυτό. ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ27-09-2014 09:11 IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ27-09-2014 09:45 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)27-09-2014 13:10ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) Να φανταστώ ότι πέρασε το τελωνείο; Άντε να έρθει στα χέρια μου επιτέλους. Πότε υπολογίζεται ότι θα είναι Λάρισα;

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω να αλλάζει το status και αρχίζω να ανησυχώ. Α επίσης να πω ότι αγόρασα τη παρακάτω θήκη.Για πείτε γνώμες. For 5 5'' Xiaomi Redminote Luxury Stand Flip Wallet PU Leather Cover Skin Case | eBay

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Ακόμη δεν έχει αλλάξει το status της παραγγελίας. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 22-09-2014 23:49 IPS Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι το Σ/Κ;δουλεύουν Σ/Κ ή θα πρέπει να περιμένω από Δευτέρα;

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από ktsak: “Μηνα γχωνεσαι, το ξερουν και αυτοι πλεον και το κανουν μονοι τους :)” Να σου πω δεν τους πολυεμπιστεύομαι γιατί σήμερα που μίλησα μαζί τους online δε ξέρανε τι βάλανε πάνω στο δέμα.Τουλάχιστον με αυτόν που μίλησα εγώ δεν ήξερε. Υ.Γ.Σε πόσες μέρες θα μου έρθει το κινητό;βιάζομαι πολύ;

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από dzav: “Το ξέρω αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τους το είπα.Θα δείξει η νεκροψία.” μόνο εσύ το ξέρεις το "γιατί" :P” Χαχαχαχαχ ούτε εγώ το ξέρω.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από SomniusX: “δεν νομίζω να βρεις θέμα.. αλλά το "μικρή τιμή" και "δώρο" ρε μαν, είναι must.. ειδικά το "μικρότερη τιμή" ;)” Το ξέρω αλλά ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τους το είπα.Θα δείξει η νεκροψία.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Ακόμη δεν έχει αλλάξει το status. 2014-09-22 23:49:35SHANGHAI Despatch from Sorting Center Η χαζομάρα που έκανα είναι ότι δεν τους είπα να βάλουν μικρότερη τιμή στο δέμα ή έστω να γράψουν gift και δεν ξέρω τι με περιμένει. Άντε ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Ναι από ότι μου είπανε τόσο περίπου θα κάνει.Αναμένω.

• Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Από εχθές το βράδυ πάντως φαίνεται ότι έφυγε από Σανγκάη. Ναι με EMS θα μου έρθει.

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Όλο και πιο κοντά το τηλέφωνο. 2014-09-22 20:10:51SHANGHAI Arrival at Sorting Center 2014-09-22 23:49:35SHANGHAI Despatch from Sorting Center

• Xiaomi Redmi Note 4G

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Τη Δευτέρα 15/09/2014, πριν μια βδομάδα δηλαδή, παρήγγειλα το Redmi Note 3G από το GeekBying.Δυο μέρες αργότερα με ενημέρωσαν ότι το τηλέφωνο είναι out of stock και ότι θα μου στείλουν αν συμφωνώ και εγώ το 4G χωρίς κάποια επιπλέον επιβάρυνση. Εγώ δέχτηκα οπότε στις 20/09 μου το στείλανε και μου στείλανε και το tracking number.Ξέχασα να σας πω ότι επέλεξα να μου στείλουν το δέμα μου με EMS για να μου έρθει σχετικά γρήγορα. Στη σελίδα της EMS βάζοντας το tracking n…

• Παίδες κανένας δε γνωρίζει;

• Καλημέρα στη παρέα. Δεν ξέρω αν είμαι offtopic αλλά έχω παραγγείλει και εγώ το xiaomi note από το geekbuying και θα ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος φίλος να μας πει κάποια πράγματα για το συγκεκριμένο site. Ευχαριστώ Δημήτρης