Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 254.
-
Μία ψήφος και από εμένα. en.miui.com/thread-70095-112-1.html
-
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά.
-
Instagram
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ πολύ φίλε Βάγγο!!!!
-
Instagram
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΑυτό εννοείς; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2333/ Είσαι φοβερός.Έφτιαξε!!!!!!
-
Αναβαθμίσεις
ΜήνυμαΟκ τώρα εξηγείται.Ευχαριστώ πολύ.
-
Αναβαθμίσεις
ΜήνυμαΠαράθεση από Maronbil: “ Φίλε μου, ο λόγος ύπαρξης του εικονιδιου, ειναι για να μας θυμίζει οτι στην οθονη κλειδώματος αν συρουμε προς τα δεξια, ανοίγει η κάμερα.” Τώρα που το είπες το δοκίμασα και δεν κάνει τίποτα.Όταν το κάνω όμως προς τα αριστερά τότε ανοίγει η κάμερα.Κουλό αλλά ισχύει.
-
Αναβαθμίσεις
ΜήνυμαΚαλησπέρα στη παρέα. Θα ήθελα να προτείνω κάτι εφόσον είναι δυνατόν να γίνει. Θα ήθελα να ενημερωνόμαστε σε κάθε αναβάθμιση τι αλλάζει κάθε φορά ώστε να γνωρίζουμε τι να περιμένουμε.Επίσης αν δεν κάνουμε κάποια αναβάθμιση αν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα με την επόμενη. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τι αλλάζει κάθε φορά.Π.χ. αυτό με τη φωτογραφική μηχανή που εμφανίζεται στην επιφάνεια πριν ξεκλειδώσω το τηλέφωνο δεν έχει λόγο ύπαρξης καθώς εξαφανίζεται τόσο γρήγορα που ούτε ο Λούκυ Λουν δεν μπορεί ν…
-
Instagram
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλε Bodai πάλι τίποτα.Καθάρισα τη cache και στη συνέχεια δες παρακάτω τι έκανα. Έβγαλα μια φωτογραφία με τη κάμερα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2329/ Στη συνέχεια πάτησα το επάνω δεξιά βέλος για να συνεχίσω και μου έβγαλε αυτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2330/ Φαίνεται δηλαδή ότι κάνει κάποια επεξεργασία. Μόλις τελειώσει η επεξεργασία παίρνω ξανά αυτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2331/ Το ίδιο πράγμα δηλαδή. Επίσης θα δεις στη παρακάτω φωτογραφία ότ…
-
Instagram
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι στη galery τη βλέπω αλλά όχι στο instagram.Τι κάνω λάθος;
-
Instagram
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚοίτα να δεις τη φωτογραφία.Μόλις πάω να τη δω για να την ανεβάσω βλέπω αυτό. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/2328/
-
Instagram
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν έχω καταλάβει τι εννοείς.Θα ανεβάσω ένα screenshot.
-
Instagram
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΝαι αυτό ακριβώς.Δε ξέρω γιατί το κάνει.Ενώ τη βλέπω κανονικά όταν πάω να την ανεβάσω βλέπω μια μαύρη οθόνη.
-
Instagram
dzav - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα στη παρέα. Έχω ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και δε μπορώ να το λύσω. Ενώ το έχω εγκαταστήσει κανονικά όταν πάω να ανεβάσω φωτογραφίες είτε από τη κάμερα είτε από κάποιον φάκελο, βλέπω ένα μαύρο φόντο και τίποτα άλλο. Το έχω απεγκαταστήσει αρκετές φορές, έχω κάνει αρκετές επανεκινήσεις και έχω καθαρίσει τη cache αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς;
-
OTA updater
ΜήνυμαΟπότε είναι φυσιολογική αυτή η λειτουργία. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Βαγγέλη.
-
OTA updater
ΜήνυμαΚαλησπέρα στη παρέα. Μετά το τελευταιο update προσεξα το εξής:όταν παταω το power button για να ξεκλειδωσω το τηλέφωνο βλέπω στο μέσο της οθόνης μια φωτογραφική μηχανή η οποία χάνεται πολύ γρήγορα. Αυτό μπορώ να το απενεργοποιησω;
-
OTA updater
ΜήνυμαΈτοιμο το update.
-
OTA updater
ΜήνυμαΤο καινούριο update είναι έτοιμο για κατέβασμα;xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_GTV-4.11.24.zip (V6 Kit Kat) Ξέρουμε τι αλλαγές έχει;να το κατεβάσω και να κάνω το update;