Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 254.

• Root σε Note 4G

dzav - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ναι , τα παρακάτω , ο.κ. Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πάς στο φάκελο Tools(Εργαλεία) και θα βρεις την εφαρμογή Αναβάθμιση(Updater). Εαν τρέχει χωρίς να σου κλείνει, τότε θα κατεβάσεις την ROM από εδώ => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10.zip Θα συνδέσεις την συσκευή στο PC και θα βάλεις την ROM που κατέβασες στην συσκευή σου. Ακολουθείς τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) και όλα θα πάνε καλά. Και ROOT …

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από tora33: “ @dzav πριν βάλεις την Ελληνική , το έκανες root ? η την έβαλες κατευθείαν ? για να είμαστε σίγουροι αν χρειάζεται σε νέο note , να γίνεται root η όχι” Όχι δεν έκανα τίποτα άλλο.Πήρα backup έριξα το αρχείο που μου έδειξε ο MIUI_ART στο τηλέφωνο και έκανα update. Σε 5 λεπτά το πολύ είχε τελειώσει. Ο φίλος MIUI_ART μου είπε ότι αν το έκανα με το τρόπο που ανέφερα παραπάνω θα ήμουνα και rooted.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Το αρχείο update μπορώ να το διαγράψω τώρα από το τηλέφωνο;

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση: “Ο/H Geowrc έγραψε:Παράθεση: “Ο/H dzav έγραψε:Αυτό ήταν;μάλλον πρέπει να τα κατάφερα ” Αυτο ηταν τα καταφερες ” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.Χωρίς τη βοήθεια σας δε θα τα κατάφερνα. Έσβησα και τις κινέζικες μουφοεφαρμογές.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Αυτό ήταν;μάλλον πρέπει να τα κατάφερα. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1779/

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Χύμα στο "κύμα" θέλει... Εννοώ στο αρχικό folder της sd.” Οκ το βρήκα.Ελπίζω να πετύχει.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Έβαλα το αρχείο μέσα στο φάκελο dowloaded_rom αλλά όταν ανοίγω τον updater δεν μπορώ να επιλέξω κάπως το αρχείο. Τι παίζει;

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Χαχαχαχαχ σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Τώρα κατεβάζω το αρχείο να το έχω έτοιμο για αύριο.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια παίδες. Ελπίζω αύριο να είναι κανένας φίλος μέσα σε περίπτωση που χρειαστώ βοήθεια.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Geowrc: “Σωστος, το zip δεν ειναι αναγκη να το βαλεις σε φακελο μπορεις να βαλεισ και "χυμα".” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τη βοήθεια. Χρειάζεται να αλλάξω ονομασία στο αρχείο;κάτι τέτοιο έχω δει να γράφετε.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ παίδες. Για να τα πάρουμε από την αρχή. 1) Κατεβάζω το αρχείο που υπέδειξε ο διαχειριστής στον υπολογιστή.Στη συνέχεια συνδέω το τηλέφωνο με τον υπολογιστή και το βάζω στο φάκελο του τηλεφώνου.(Κατάλαβα σε ποιον τον βρήκα) 2) Παίρνω buckup. 3) Μπαίνω στο updater, διαλέγω το αρχείο που κατέβασα από τον υπολογιστή και κάνω το update. Σωστά;ο θεός βοηθός που λένε.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Θα πρότεινα το backup αν έχεις περάσει CWM ή TWRP recovery να το κάνεις απο κει. Είναι γενικά αποδεκτό ότι αυτού του είδους το backup είναι το πληρέστερο και αρτιότερο όλων.” Ωχ κάτσε γιατί μου βάζεις δύσκολα τώρα.Τι είναι το CWM και TWRP recovery;σόρυ αλλά δεν έχω ιδέα από αυτά.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Μάλλον αύριο θα κάνω το εγχείρημα. Αύριο θα κατεβάσω τη rom και μετά θα πάρω και backup. Πιστεύω να μην έχω κανένα πρόβλημα. Τις κινέζικες εφαρμογές θα μπορέσω να τις σβήσω; Υ.Γ. Ακόμη ψάχνω να βρω τις 3 παύλες στην εικόνα που ανέβασα χαχαχα.

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Geowrc: “ Ωραια τωρα πατας το πληκτρο με τις τρεις τελειες και μετα το επιλεξτε πακετο εγκαταστασης βρησκεις την ΡΟΜ και κανεις αναβαθμηση (καλό ειναι να παρεις ενα Backup πρωτα)” Συγνώμη κιόλας αλλά το πλήκτρο με τις 3 τελείες που είναι; Το backup αποθηκεύεται κάπου συγκεκριμένα;

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Κοίτα να δεις τι μου βγάζει όταν μπαίνω στο updater. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1772/

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πάς στο φάκελο Tools(Εργαλεία) και θα βρεις την εφαρμογή Αναβάθμιση(Updater). Εαν τρέχει χωρίς να σου κλείνει, τότε θα κατεβάσεις την ROM από εδώ => xiaomi-miui-hellas-4.4.2_dior_Stable15-Hellas-GTV-4.10.10.zip Θα συνδέσεις την συσκευή στο PC και θα βάλεις την ROM που κατέβασες στην συσκευή σου. Ακολουθείς τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) και όλα θα πάνε καλά. Και ROOT θα έχεις και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλ…

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παίδες κανένας που να ξέρει πως να κάνω root στα Ελληνικά ώστε να περάσω μια καινούρια rom υπάρχει;

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Υπάρχει κάπου στα Ελληνικά να δούμε λίγο καλύτερα τι παίζει;

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Αυτό το είδες [working on 29.0] How to get native root for Redmi Note WCDMA / TD via Recov... - Redmi Note - MIUI Official Forum ??” Αν το κάνω αυτό μετά θα μπορώ να βάλω την Ελληνική rom;

• Root σε Note 4G

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Καλημέρα, αν έχεις φλασάρει την ελληνική rom είναι ήδη rooted..” Δεν έχω πειράξει καθόλου το τηλέφωνο.Είναι ακόμη αγνό χαχαχα. Επίσης χρειάζεται να κατεβάσω καμιά εφαρμογή στον υπολογιστή;