Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 162.
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμακανω με αυτο το twrp3.0.2-0_by_mic_libra.img τα βηματα,το οποιο ειναι για το Μi4c γτ μου ειπαν πως ειναι τα ιδια με του mi4S... ψαχνω να βρω το twrp για το Μi4s κ ακομα ψαχνω ενα λινκ βρε παιδακια με το σωστο img ?
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμακαλησπέρα κ πάλι, κάνοντας την διαδικασία, κ χειροκίνητα βάζοντας το mi4s στο bootloader , όταν παταω το power button κ το + φωνής δεν με βγάζει στο recovery μου βγάζει αυτό...
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμακαλησπερα,κανοντας για το ΜΙ4s την διαδικασια,,, μου εβγαλε αυτο.. καμμια βοηθεια ? ευχαριστω πολυ δεν παιρναει το bootloader
-
στα γρήγορα σας παρακαλώ αν γίνεται, κόλλησε το redmi 2. Mε 1 Gb μνήμη στο fast boot... Ένα λίκν να το φτιάξω αν γίνεται. Ευχαριστώ
-
το κάνει παντού... Εδώ πχ στον πλοηγό
-
ωωω φαίνεται κ η τριδα η χτεσινη
-
δεν μπορω να κανω επικολληση κειμενου... πχ κανω αντιγραφη λινκκ παωνα το στειλω μεσω viber κ οταν παταω παρατεταμμενα να βγει η επολογη επικολλησης.. κρασαρει η εφαρμογη!
-
Γενικό ευρετήριο οδηγών
Μήνυμακαλησπέρα..δεν βλεπω στην λιστα σου το MI4S.. που πρεπει να κοιταξω? τωρα το αγορασε ενας φιλος κ θελει να εγκαταστησει ελληνικη ΡΟΜ .. ωστόσο να σας δείξω τι φοραει τωρα κ συν ενα προβληματακι... μαλλον πηρε ιο? κ πεταει στην αρχικη οθονη διαφημιστικα συνεχεια! με αποτελεσμμα να μην μπορει να δουλεψει το κινητο ,ειναι παρα πολυ ενοχλητικο.. σας επισυναπτω screen ευχριστω. Attachment (ID: 18726) (αυτο πεταει συνεχεια σε πληρες οθονη κ δεν μπορει να δει τπτ.πρεπει να κλεισει οθονη κ να ανοιξει πα…
-
ενημερώσεις από app θα έχει; Όπως Viber ,messenger , mail??
-
Πάνω από 15' . Κατ άφερα τελικά με την βοήθεια του γκαλεν να περάσω την 6.7.14(αν θυμάμαι καλά)... Αναμενω νέες συμβουλές για να φτάσω στην 6.6.30 (αν θυμάμαι καλά) Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Panos61: “Και εγώ ειχα το ιδιο θέμα με την STABLE 7.2.2.0.Δεν την πέρασα και πέρασα την 7.3.3.0,χωρίς πρόβλημα.Επειδή ομως αυτή η rom ειχε θέμα με συγχρονισμό Google,πέρασα την V8-GTV-6.7.7 και το κινητό φυσάει. xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-RedMi-2-20140811/.Εδώ υπάρχουν τα πάντα για την συσκευή. ” καλησπερα, εκανα οτι λεει στην περιγραφη ,περναει κανονικα η ΡΟΜ μεσα, λεει successful ,κανω μετα wipe dalvik κ μετα reboot to system! .. κ τελικα κολλαει στο εικονιδιο ΜΙ! :`( ξανα…
-
αναβαθμιση σε MIUI V8
ΜήνυμαΑυτήν έχω κ εγώ, σε αυτήν έχω κολλήσει κ δεν μπορώ να βάλω την 88047 d7ebc3c09323bd0e9ac5276c76968f7f.jpg Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αναβαθμιση σε MIUI V8
ΜήνυμαΕγώ έχω το mi3w. Αλλά έχω πάρει δύο redmi 2 σε φίλους. Δλδ μετά από αυτήν την εγκατάσταση βάζω την 88047 κανονικά; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αναβαθμιση σε MIUI V8
Μήνυμαπαιδια εγω παταω στο 7.3.3 σπεσιαλ κ με ωγαζει να κατεβασω αυτο ... download xiaomi-miui-hellas-4.4.4_HM2014811_Stable-6.1.0.zip ειναι σωστο?
-
καλησπερα εχω θεμα δεν μπορω να περασω την 88047 στο REDMI 2 με 1 Gb Ram (2014811)!!!! εχω κανει πανω απο 10 προσπαθειες κ δεν μπορω να το καταφερω με τπτ!!! τελευταια αναβαθμιση των 2 συσκευων ειναι 7.3 GTV6.3.24!! σας παρακαλω πολυ αν καποιος μπορει να βοηθησει!! εχω κανει βημα βημα καπο εδω οτι λετε κ καπου στραβώνω στην πορεια!! οι 2 συσκευες ειναι σε φιλικα προσωπα κ ψιλοκολλανε κ ολο μου λενε ποτε κ ποτε να την κανω!.. κ στις δυο συσκευες εχω κανει απο 2 factory reset και ... τζιφος!! τις …
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μία χαζή ερώτηση... Πια ή διαφορά μεταξύ 6.6.4 κ 7.7.3 stable??.☺☺ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk