Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 128.
-
Online shops
Μήνυμασχετικα με το gearbest.... Ισχυει οτι αν αλλαξεις rom βγαινει το κινητο εκτος εγγύησης; NlS47o.jpg
-
Παράθεση από yansta: “Σε καποιο σαιτ διαβασα οτι το νεο iphone θα εχει διπλη καμερα και εγινε αντιγραφη. ” Οπως παντα η apple αντιγραφει την xiaomi
-
με βαση αυτο το σιτε το νοτε 4 θα φοραει τον χελιο χ10 Xiaomi Redmi Note 4 3GB 32GB Helio X20 4G LTE και το νοτε 4 προ τον χελιο χ25 Xiaomi Redmi Note 4 Pro 4GB 32GB Helio X25 4G LTE , που δεν γνωριζω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο....
-
Παραθετω καποιες εικονες πως ακολουθω την διαδικασια με την τελευταια εκδοση του flash tool 1) B9x6Pt.jpg usbDeview εκτος συνδεσης 2) HN0EP9.jpg σε συνδεση 3) kw4SH3.jpg διαχείριση συσκευων , εδω να πω οτι δεν το διαβαζε στην αρχη , οποτε και ακολουθησα την διαδικασια να το διαβασει ως preloader(οπου εδω μου το εδειξε ο NasDriver πως να το κανω) 4) OJbM6k.jpg ξεκινημα της διαδικασιας 5) ISa9jz.jpg σφαλμα ακριβως στο ιδιο λεπτο οπως και στο λαπτοπ που το καναμε μαζι με το NasDriver Ευχαριστω για …
-
τελικα απο οτι φαινεται εχει προβλημα το κινητο , σημερα εβαλα ενα redmi note 2 prime (ιδιο μοντελο δλδ) και το αναγνωριζει ως preloader , το κινητο το αγορασα απο vickmall τον Νοεμβριο οποτε τι προτεινεται ; να το στειλω πισω για επισκευη;; ευχαριστώ για το χρονο σας
-
Εγινε ευχαριστώ για το χρονο σου θα περιμενω και αλλες απαντησεις
-
bandicam 2016-07-04 00-30-35-967 - vidme
-
vlALQq.jpg ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ WIN 7 64 BIT η διαδικασια που ακολουθησα ειναι 1)να βγαλω την υπογραφη 2)εγκατασταση drivers COM , να προσθεσω οτι ειχα συνδεμενο το καλωδιο μονο στο πισι, επισης δεν ειχα εγκατασταση στους βασικους drivers δεν ξερω κατα ποσο το επιρεαζει 3) ετρεξα την διαδικασια αλλα τιποτα , δλδ ετρεξα το προγραμμα , μετα συνδεση κινητου χωρις μπαταρια και το αναγνωριζε ως θυρα COM edit 1 : σε ολη την διαδιακασια αναγνωριζε στην θυρα COM ως "Communications Port(COM1) edit 2:και τωρα που …
-
το δκιμασα και στον σταθερο αλλα το ιδιο σφαλμα , αν το δοκιμασω σε linux(ubuntu) θα εχω περισσοτερες πιθανοτητες; ευχαριστώ για το χρονο σας
-
Ναι το κινητο ειναι σε συνδεση
-
wzn2bq.jpg απεγκατασταση που τα ξαναδιαβαζει απευθειας rHA93F.jpg αλλαξε ονομα σε 21
-
7OrmKH.jpg αυτο εκει κατω το κομ20 συνεχεια το απεγκαταστω και μετα το βγαζει ως 21,22....
-
""ΟΧΙ ΣΕ Χ32 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"""" εννοεις bit ? σε usb 2.0 υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα το hardware? 7UGiKP.jpg
-
Πως θα ελέγξω σωστα την ρομ; τωρα που εβαλα το κινητο μου το διαβαζει ετσι NgBFGt.jpg σε θυρα usb 3.0 win 10 pro 64bit αυριο θα παω να κανω την διαδικασια και σε αλλο υπολογιστη με 7αρια 32bit
-
δεν ξερω τι να πω μεχρι και 7αρια win bootαρα αλλα τιποτα ....
-
προβλημα σε χειροκινητη εγκατασταση
-
ναι αλλα τιποτα, δεν ξερω κατα ποσο ειχε επιρεαστει στην πρωτη εγκατασταση που δεν ειχα απενεργοποίηση την υπογραφής των windows
-
τα ιδια εγω πιστευω οτι δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση των drivers