Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.

• Παράθεση από makis1024: “Global Version , σου τονίζει ο @NasDriver , για να το λέει κάτι ξέρει. Ούτε global rom , ούτε global edition , ούτε International Version. Global Version ψάχνεις. Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα άλλο. ” xiaomi mi8 mi 8 lite global version 6.26 inch 4gb 64gb snapdragon 660 octa core 4g smartphone Sale - Banggood.com Νομίζω έτσι λέει εδώ Μπορείς να μου το επιβεβαιώσεις για καλό και για κακό?

• Παράθεση από makis1024: “Επιλέγεις priority direct mail στον τρόπο αποστολής για αποφυγή τελωνείου. ” Παράθεση από makis1024: “Εάν όμως αποφασίσεις να αγοράσεις από το εξωτερικό , θα μας πεις από πού διότι ,ανάλογα θα επιλέξεις και τρόπο αποστολής , διότι διαφορετικά με απλό registered θα σου έρθει πιό ακριβά από εδώ λόγω τελωνείου που θα του επιβληθεί. ” 99% καταλήγω στο Mi 8 Lite (λέει για global edition) με κουπονάκι στα 176€ + θηκούλα & tempered glass extra γιατί η γυναίκα έχει μανταλάκια στ…

• Παράθεση από amavroudis: “Άλλο με global και άλλο global version. ” Τι εννοείς?

• Για το Redmi Note 7 6/64 γνωμούλα? Υπάρχει αυτό στο aliexpress στα 187€ με global (λέει) Άκυρο 4/64 ήταν Παρόλα αυτά γνώμη σας. Σαν χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλό.

• Παράθεση από makis1024: “ Χμμμμ Mygad 191 € καλή επιλογή , το έχεις άμεσα και τους έχω και αδυναμία.” Κατόπιν παραγγελίας λένε

• Το Mi8 lite που το είδες 180; Σε σκρουτζομάγαζα το έχει 190 (πχ mygad)

• Παράθεση από makis1024: “Xiaomi pocophone F1 6gb ram/64gb rom και Global Version κουπόνι: 2F1BG469 στο Banggood 239€. Επιλέγεις priority direct mail στον τρόπο αποστολής για αποφυγή τελωνείου. Καλύτερο Xiaomi κάτω των 240€ δεν βρίσκεις....” Δεν το αμφισβητώ Απλά δεν θα θέλαμε να ανέβουμε εκεί, ειδικά αν βρίσκαμε κάτι στα 180 όπως το note 3 πχ

• Παράθεση από amavroudis: “B a n g Χ Χ Χ Χ Με κουπονακι 3BGNote3C το 6/128.” Το λινκ είναι αυτό; Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Face Unlock 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile

• Παράθεση από makis1024: “Ας το πούμε διαφορετικά το mi mix 2s έχει μπρος πίσω 12 mpixel κάμερες , αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να βγάζει κορυφαίας ποιότητας φωτογραφίες. Εγώ στα 180 € και αφού εσύ δίνεις 200€ , θα έβαζα άλλα 40€, όλο κανένα κουπονάκι παίζει και θα έπαιρνα το Xiaomi Pocophone f1 λόγω SD 845 στα 240€. Εναλλακτικά mi 8 Lite SD 660 στα 180€. Ή mi note 3 πάλι με τον SD 660 και πάλι στα 180€.” Το mi note 3 στα 180€ που μπορείς να το βρεις;

• Βλέπω το MiA2 να ξεκινάει από τα 170€ σε σκρουτζομάγαζο. Είναι μέσα στο μπατζετ. Βλέπω ότι έχει δύο κάμερες 12 + 20 ενώ άλλα έχουν 12 + 12 αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερη; Επίσης έχετε κάποιο μαγαζί συγκεκριμένο να προτείνετε να έχετε συνεργαστεί ή από εξωτερικό;

• Καλημέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας με προτάσεις για αγορά κινητού για την γυναίκα μου. Budget ~= 200€ Χρειάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο. Ελαφρύ browsing Καθόλου παιχνίδια Θενκς

• Σπασμένη οθόνη

gascoin - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Προτιμάμε πωλητή στο AliExpress με πολλές πωλήσεις και κριτικές κοντά στο 5 ή 4,9. Αποφεύγουμε αγορές για οθόνη κάτω από 15€ και διαβάζουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που μας δίνει ο πωλητής πχ ανάλυση κ.τ.λ θα μου χρειαστεί σε μελλοντικό dispute που ίσως κάνω. Εάν είναι πάνω από 21,99€ θα προτιμήσω να την αγοράσω από Ελλάδα λόγω τελωνείου μπορεί να μου βγει ακριβότερη εάν την αγοράσω από το εξωτερικό...” Συγνώμη που μπαίνω στην συζήτηση χωρίς να προσφέρω κάτι εποικοδομητ…

• 8.11.8 (mido) ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ

Μήνυμα

Οκ ευχαριστώ

• 8.11.8 (mido) ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ίδιο source έχουν, αν δεν κάνω λάθος, και την 8.11.8 τη περνάς μέσω twrp με wipe cache, dalvic cache. Απλά. Κάνε ένα backup μέσα στο twrp μη γίνει καμιά στραβή και θέλεις να γυρίσεις πίσω!” Για 8.9.20 που φοράω τώρα ισχύει το ίδιο;

• otg

Μήνυμα

Ποια στικάκια έχετε χρησιμοποιήσει και μέχρι πόσα gb;

• Mi Pad 4 Review: Multi Purpose Tablet!

gascoin - - Mi-Pad 4 (Clover)

Μήνυμα

Thanks for your review. It is very helpful. Could you elaborate a little more on pubg since I’m interested in playing this game? Thank you

• Ναι έχω γιατί με αυτόν τον Η-Υ είχα περάσει την ρομ

• Καλησπέρα Είχα πάρει αυτό το τηλ για την μητέρα μου και του πέρασα την stable 21c979612e71f6faf93415aff58fa708.jpg Δεν το αναγνωρίζει ο υπολογιστής και δεν μπορώ να του αλλάξω δίκτυο. Να συνδέεται μόνο με 2G για εξοικονόμηση μπαταρίας. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ

• Η παράθεση θεωρώ ότι έχει και μία χρήση συνέχειας της συζήτησης