Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 65.
-
Προτάσεις για αγορά κινητού;
gascoin - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Global Version , σου τονίζει ο @NasDriver , για να το λέει κάτι ξέρει. Ούτε global rom , ούτε global edition , ούτε International Version. Global Version ψάχνεις. Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα άλλο. ” xiaomi mi8 mi 8 lite global version 6.26 inch 4gb 64gb snapdragon 660 octa core 4g smartphone Sale - Banggood.com Νομίζω έτσι λέει εδώ Μπορείς να μου το επιβεβαιώσεις για καλό και για κακό?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Επιλέγεις priority direct mail στον τρόπο αποστολής για αποφυγή τελωνείου. ” Παράθεση από makis1024: “Εάν όμως αποφασίσεις να αγοράσεις από το εξωτερικό , θα μας πεις από πού διότι ,ανάλογα θα επιλέξεις και τρόπο αποστολής , διότι διαφορετικά με απλό registered θα σου έρθει πιό ακριβά από εδώ λόγω τελωνείου που θα του επιβληθεί. ” 99% καταλήγω στο Mi 8 Lite (λέει για global edition) με κουπονάκι στα 176€ + θηκούλα & tempered glass extra γιατί η γυναίκα έχει μανταλάκια στ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Άλλο με global και άλλο global version. ” Τι εννοείς?
-
ΜήνυμαΓια το Redmi Note 7 6/64 γνωμούλα? Υπάρχει αυτό στο aliexpress στα 187€ με global (λέει) Άκυρο 4/64 ήταν Παρόλα αυτά γνώμη σας. Σαν χαρακτηριστικά φαίνεται πολύ καλό.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “ Χμμμμ Mygad 191 € καλή επιλογή , το έχεις άμεσα και τους έχω και αδυναμία.” Κατόπιν παραγγελίας λένε
-
ΜήνυμαΤο Mi8 lite που το είδες 180; Σε σκρουτζομάγαζα το έχει 190 (πχ mygad)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Xiaomi pocophone F1 6gb ram/64gb rom και Global Version κουπόνι: 2F1BG469 στο Banggood 239€. Επιλέγεις priority direct mail στον τρόπο αποστολής για αποφυγή τελωνείου. Καλύτερο Xiaomi κάτω των 240€ δεν βρίσκεις....” Δεν το αμφισβητώ Απλά δεν θα θέλαμε να ανέβουμε εκεί, ειδικά αν βρίσκαμε κάτι στα 180 όπως το note 3 πχ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “B a n g Χ Χ Χ Χ Με κουπονακι 3BGNote3C το 6/128.” Το λινκ είναι αυτό; Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Face Unlock 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone Sale - Banggood Mobile
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Ας το πούμε διαφορετικά το mi mix 2s έχει μπρος πίσω 12 mpixel κάμερες , αυτό όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να βγάζει κορυφαίας ποιότητας φωτογραφίες. Εγώ στα 180 € και αφού εσύ δίνεις 200€ , θα έβαζα άλλα 40€, όλο κανένα κουπονάκι παίζει και θα έπαιρνα το Xiaomi Pocophone f1 λόγω SD 845 στα 240€. Εναλλακτικά mi 8 Lite SD 660 στα 180€. Ή mi note 3 πάλι με τον SD 660 και πάλι στα 180€.” Το mi note 3 στα 180€ που μπορείς να το βρεις;
-
ΜήνυμαΒλέπω το MiA2 να ξεκινάει από τα 170€ σε σκρουτζομάγαζο. Είναι μέσα στο μπατζετ. Βλέπω ότι έχει δύο κάμερες 12 + 20 ενώ άλλα έχουν 12 + 12 αυτό σημαίνει ότι είναι καλύτερη; Επίσης έχετε κάποιο μαγαζί συγκεκριμένο να προτείνετε να έχετε συνεργαστεί ή από εξωτερικό;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα Θα ήθελα την βοήθεια σας με προτάσεις για αγορά κινητού για την γυναίκα μου. Budget ~= 200€ Χρειάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο. Ελαφρύ browsing Καθόλου παιχνίδια Θενκς
-
Σπασμένη οθόνη
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Προτιμάμε πωλητή στο AliExpress με πολλές πωλήσεις και κριτικές κοντά στο 5 ή 4,9. Αποφεύγουμε αγορές για οθόνη κάτω από 15€ και διαβάζουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που μας δίνει ο πωλητής πχ ανάλυση κ.τ.λ θα μου χρειαστεί σε μελλοντικό dispute που ίσως κάνω. Εάν είναι πάνω από 21,99€ θα προτιμήσω να την αγοράσω από Ελλάδα λόγω τελωνείου μπορεί να μου βγει ακριβότερη εάν την αγοράσω από το εξωτερικό...” Συγνώμη που μπαίνω στην συζήτηση χωρίς να προσφέρω κάτι εποικοδομητ…
-
otg
ΜήνυμαΠοια στικάκια έχετε χρησιμοποιήσει και μέχρι πόσα gb;
-
Η παράθεση θεωρώ ότι έχει και μία χρήση συνέχειας της συζήτησης