Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-27 από 27.

• Έχοντας αλλάξει 984 συσκευές τον τελευταίο χρόνο το mi 8 είναι ότι πιο σβέλτο έχω πιάσει στα χέρια μου με κορυφαίο hardware και μια πολύ μέτρια δουλειά από θέμα software στο θέμα της κάμερας, τα αποτελέσματα της παραπέμπουν σε midrange, αυτά. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα, μετά την εγκατάσταση της τελευταίας beta ρουταρα με magisk. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Giwrgos_Gkre - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Official ή xtrv;” 8.7.19 είδα η official είναι. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για beta global δεν μιλάμε; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον ήχο ερχόταν οι ειδοποιήσεις με ήχο κανονικά και με τον ήχο που βάζω έγω. Άναβε η οθόνη αλλά δεν έδειχνε τιποτα μπροστα” Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, αυτό που λες μπορεί να ήταν και κάποιο προβληματικό θέμα πολλά δεν λειτουργούν σωστά με miui 10 πλεον, εγώ κάποια θέματα που έχω δοκιμάσει έχουν αυτό το πρόβλημα, σε άλλα όμως εμφανίζονται κανονικά.Εμενα ακούγονται πολύ χαμηλά οι ήχοι των ειδοποιήσεων τών εφαρμογών γενικά. Στάλθηκε από το …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από CHEVROLET SPARK: “Πήρα την αναβάθμιση 8.7.19 έφτιαξαν τις ειδοποιήσεις επιτέλους” Ο ήχος που σχεδόν δεν ακούγεται των εφαρμογών; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Giwrgos_Gkre - - Mi Note 3 (jason)

Μήνυμα

Παράθεση από duc: “Δεν ξέρω πως δουλεύει αυτό που έβαλες, αυτό που έχω εγώ όμως κλείνει μετά από λίγο και ανάβει μόλις λάβεις κάτι.” Καλή εφαρμογή αλλά θα ήθελα να δουλεύει και το led ειδοποίησης ταυτόχρονα. Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk