Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 435.
-
Καλημέρα Μου χάθηκε το Root πως το βάζω σε redmi note 3G
-
+5................
-
Καλά μόνο εμείς ψηφίζουμε φέτος θα σαρωσουμαι τα πάντα +4
-
Άλλη μια ψήφος και από μένα +3
-
εχθες το πρωι εβαλα την ρομ και με αρκετη χρηση η μπαταρια με κρατησε μεχρι της 0430 το πρωι και ειχα ακομα 25% ενψ σημερα με πιο λιγη χρηση το κινητο τωρα ειναι στην μπριζα πως εξηγητε αυτο
-
2 φορες ψηφισα αλλα δεν ξερω ποιο απο τα δυο παιρνει sideris20250 UID: 359858108
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά καλή χρονιά σε όλους Ερώτηση το όνομα σας πως το βάλατε στην ψηφοφορία διότι εμένα μου έπαιρνε όπως το έχω το ψευδώνυμο όπως έκανα το λογαριασμό μου στην xiaomi. com και όχι όπως είναι εδώ στο φόρουμ
-
ok και απο εμενα σε redmi note 3g ολα δουλευουν κανονικα και τα δεδομενα σας ευχομαι ολους καλη χρονια με υγεια σε εσας και τις οικογενειες σας
-
Παράθεση από vasiliki_g2425: “Αχ παιδια λυπηθητειμαι δεν ξερω τι να κανω η κακομοιρα δεν συνδεεται το xiaomi mi 4ι με τον Η/Υ? ” αλαξε καλωδιο συνηθος (εμενα) δεν συνδεεται με το καλοδιο τις xiaomi
-
ΟΚ-ΚΑι απο εμενα δουλευουν τωρα τα δεδομενα σε redmi note 3g οπου και να το δοκιμασα παει πολυ καλα και σε ταχυτγητα απλος εσβησα και ξαναεγραψα αυτα που λεει το βιντεο της κοσμοτε ευχαριστω για την πλήροφορια αλλα θα ηταν καλο να υπαρχει ενα φιξακι στις επομενες ρομ και να μην χρειαζετε να το κανουμε συναιχεια εμεις
-
Άσχετα που την γραφή στα SMS έχω να την δουλέψω από το 99'' θα πω ναι γιατί μερικοί ακόμα το δουλεύουν
-
καλησπερα απο το μεσημερι δοκιμασα την ρομ αλλα παραμενει το ιδιο προβλημα δηλαδη τα δεδομενα ειναι κολημενα στο Εnge απλα ξαναγυριζω σε μια απο τις παλις σας ευχομαι ολους καλες γιορτες και καλα χριθστουγεννα
-
καλος ο οδηγος αλλα ετσι που τα κανει η xiaomi μηπως λεω εγω διωχνω τους πελατες σε αλλες εταιριες
-
Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από dfoust: “Άλλο ένα θέμα που έχω σε αυτήν την ρομ είναι ότι κλείνουν χωρίς λόγο κάποιες εφαρμογές, το έχω παρατηρήσει στις εξής, Firefox, Chrome, tapatalk, wisemail, γενικά η δύο τελευταίες ρομ δεν είναι πολύ σταθερές. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk ” a9e899289aad936085bf9dff13d76356.jpg Και στην φώτο φαίνεται ότι τα δεδομένα πάνε με H Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τελικα σημερα καταλαβα οτι τα δεδομεν…
-
Πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή από το play Store ενώ φορτώνει κανονικά δεν κάνει την εγκατάσταση υπάρχει και σε άλλον αυτό για κοιτάξτε το λίγο σας παρακαλώ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dfoust: “Άλλο ένα θέμα που έχω σε αυτήν την ρομ είναι ότι κλείνουν χωρίς λόγο κάποιες εφαρμογές, το έχω παρατηρήσει στις εξής, Firefox, Chrome, tapatalk, wisemail, γενικά η δύο τελευταίες ρομ δεν είναι πολύ σταθερές. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk” a9e899289aad936085bf9dff13d76356.jpg Και στην φώτο φαίνεται ότι τα δεδομένα πάνε με H Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dfoust: “Άλλο ένα θέμα που έχω σε αυτήν την ρομ είναι ότι κλείνουν χωρίς λόγο κάποιες εφαρμογές, το έχω παρατηρήσει στις εξής, Firefox, Chrome, tapatalk, wisemail, γενικά η δύο τελευταίες ρομ δεν είναι πολύ σταθερές. Στάλθηκε από το XTRV Miui Greek redmi note 3G via tapatalk” Το tapatalk δουλεύει κανονικά τώρα για τις άλλες 3 εφαρμογές δεν έχω ούτε μια ειδικά το χρομ από την μέρα που το έσβησα είδα το τηλέφωνο να δουλεύει πιο γρήγορα Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Ta…