Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 127.

• Παράθεση από BanditGR: “Ρε παιδιά από που συμπεραίνετε ότι δεν υπάρχει Mac Address ? Δεν βρίσκει κανένα Wi-Fi δίκτυο στο scan ? Στο Lineage ας πούμε, στα χαρακτηριστικά της συσκευής την έβγαζε ? Αν όχι τότε να δούμε και άλλα πράγματα. ” Όποια rom και να βάλω, (mi, lineage) δεν έχει wifi.

• Παράθεση από makis1024: “@spideman3 Γιώργο το παιδί δεν έχει mac-adress ούτε δεδομένα κινητής , άρα δεν έχει internet στο κινητό , δεν μπορεί να κάνει αυτό που λες ,αλλού είναι το πρόβλημα του... ” Για "το παιδί", χρωστάω κέρασμα. Κατά τα άλλα, αλλού είναι το πρόβλημα, όπως γράφεις. Πού όμως;

• Παράθεση από makis1024: “Χωρίς πλάκα , 1. διαγραφή συσκευής από find device I.mi.com από υπολογιστή. 2. Vol+ και Power , Recovery , wipe data , να μπεις τουλάχιστον στο σύστημα και βλέπουμε μετά για Mac address , Bluetooth κ.τ.λ ” Makis Μόλις τα έκανα...

• Όταν το πετάξω θα δώσω προτεραιότητα στον φίλο μου @derveni.

• Δεν πάει πουθενά. Ούτε στις ρυθμίσεις. Μένει εκεί μουλαρωμένο. Βλέπε εικόνες που ανέβασα πιο πάνω.

• Αγαπητοί φίλοι θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι έγινε. Εγκατέστησα την Lineage και δεν έβλεπε τον χώρο αποθήκευσης. Έκανα wipe cache κλπ. και συνέχισε να μην βλέπει τον αποθηκευτικό χώρο. Μετά έκανα format data και έκτοτε αρχίζουν τα προβλήματα. Σε οποιαδήποτε rom εγκαθιστώ (με fastboot, recovery, miFlashPro) δεν μου δίνει δυνατότητα για σύνδεση blutooth, wifi, κλπ. Υποθέτω πως χάθηκαν κάποιες address mac ή και άλλες. Ο λογαριασμός μου mi υπάρχει δεν απενεργοποιήθηκε. Μου τον ζητάει όμως σε κάθε απόπ…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή. Με βγάζει στην οθόνη "This device is locked".

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Δική μου είναι η συσκευή και δεν την έχω κλειδώσει. Έκανα εκκαθάριση όλα τα data...

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Την έβαλα κι αυτή. Δεν μου ανοίγει κι αυτή το wifi. Το πρόβλημα είναι ότι με βγάζει στην οθόνη "This device is locked" πριν προλάβω να βάλω pin στη sim για να μπω στα δεδομένα.

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “απο που το κρίνεις αυτό ? το τσέκαρες ? βαλε μια official china rom με miflash και μετα παλι την διαδικασία για να βάλεις αυτην που θες ” Nα το κάνω. Προτείνεις κάποια;

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Μάλλον έχασε τις mac address, blutouth address και δεν ξέρω και ποιες άλλες address.

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από nasosto: “Τα διέγραψα όλα, έβαλα την arΩma_8.7.12, αλλά δεν βρίσκει wifi. Είναι κάποιο bug της rom? ” Oταν λες τα διέγραψες όλα ; Έκανες wipe ή format data ? Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα. Έκανα format data.

• Εγκατέστησα την aroma 8.7.12 και δεν ενεργοποιείται το wifi.

• Καλησπέρα σας. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος να το στήσω από την αρχή;

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Τα διέγραψα όλα, έβαλα την arΩma_8.7.12, αλλά δεν βρίσκει wifi. Είναι κάποιο bug της rom?

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Όχι. Δεν επιλέγεται.

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Στις προσαρτήσεις δεν είναι επιλεγμένος και δεν μπορώ να τον επιλέξω. Έκανα format data και reboot και δεν τον βλέπει...

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Σας ευχαριστώ αλλά ούτε το format data βοήθησε. Εξακολουθεί να μη βλέπει τον χώρο αποθήκευσης.

nasosto - - Recoveries

Μήνυμα

Καλησπέρα σας. Ζητάω συγνώμη αν απαντήθηκε. Πέρασα την Lineage στο mido μου. Όλα λειτουργούν καλά, εκτός από ένα: Στο TWRP δεν μου βλέπει τον χώρο αποθήκευσης (no such process) και δεν μπορώ να κάνω root. Έχετε κάποια ιδέα; Ευχαριστώ.