Αγαπητέ φίλε Bodai και όλοι οι καινούργιοι διαδικτυακοί φίλοι... Καλώς ή κακώς είμαι συνδρομητής της wind. Το δίκτυό της αναπτύσσεται στην επαρχία (επαρχία μένω, Κοζάνη) κυρίως με την 800αρα αν δεν κάνω λάθος. Αυτός είναι ο μόνος ενδοιασμός μου. Ευχαριστώ που με βοηθάτε!
@derveni, αγαπητέ φίλε... Το συναίσθημα που νιώθω τώρα είναι χαρμολύπη. Από τη μια ικανοποίηση που έχω τηλέφωνο με σύγχρονο επεξεργαστή, κι από την άλλη μια απογοήτευση που δεν έχω την 800αρα μπάντα, δεδομένου ότι είμαι συνδρομητής wind... =============== Ιουν 14th 2017, 8:42pm =============== Μήπως γνωρίζετε αγαπητοί φίλοι αν το κατάστημα που αγόρασα το τηλέφωνο είναι δεκτικό στις αλλαγές;
Παράθεση από George Kaggelaris: “@nasosto Πρόκειται για το Redmi Note 4x. Δεν διαθέτει την μπάντα B20. Αυτό που την διαθέτει είναι το Redmi Note 4 Global Edition 2016102. Και τα δύο έχουν την κωδική ονομασία mido. ” George, Ξέρεις τουλάχιστον αν είναι SnapDragon η Mediatek;
Παιδιά καλησπέρα καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Έχω καταμπερδευτεί. Αγόρασα από εδώ το Redmi Note 4 και δεν ξέρω ακόμη τι αγόρασα. Στο αυτοκόλλητο γράφει Redmi Note 4Χ, αλλά δεν ξέρω ούτε αν έχει Qualcomm, ούτε αν έχει την 800αρα μπάντα. (Έχω wind). Το μόνο που ξέρω είναι ο κωδικός κι αυτός είναι ο 2016101. Πώς μπορώ να δω αν έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά; Σας ευχαριστώ.