Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 100.

• mi 9 Μπαταρια

App Maniac - - Mi-9 (Cepheus)

Μήνυμα

Το κινητό το έχω αγορασμενο 10μηνες κοντά. Από τότε το έκανε αυτό με miui 10. Ποτέ δεν έχει σβήσει από μπαταρία. Μέχρι 4% το χα φτάσει. Στο 100% το άφηνα λίγο στη φόρτιση και μετά το έβγαζα. Ποτέ ολονύκτια φόρτιση. Παιχνίδια ελαφριά πάντα και fb. Τίποτα άλλο. Ξέρω ότι έχει μικρή μπαταρία και το ηξερα από την αρχή που το αγόρασα και συμβιβάστηκα με αυτό. Τώρα για τη sim με 3g εννοείς να βγάλω το dual 4g και volte και vowifi και να βάλω τη 2η σε 3g; Οι και τις δύο;

• mi 9 Μπαταρια

Μήνυμα

Ναι αυτό ήταν βράδυ. Οι sim είναι κομμένες από τη μαμά τους και είναι σχετικά καινούριες. Παλιότερα το είχα βγάλει το dual 4g και το volte και vowifi και οι διαφορές ήταν ελάχιστες, της τάξης του 1% - 2%.

• mi 9 Μπαταρια

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Επιστρεφω στο φόρουμ για να θέσω πάλι το πρόβλημα που έχω. Περιμενα να στρώσει με το miui 12 αλλά τίποτα. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Το πρόβλημα είναι το battery drain κατά τη διάρκεια της νύχτας από το ράδιο-σημα. Από όσο θυμάμαι το κινητό ψάχνει για σήμα στα LTE/TD-SCDMA/UMTS. Οι TD-SCDMA είναι κινεζικες μπάντες. Επειδή δεν υπάρχουν και ψάχνει να τις βρει καταναλώνει πολλή ενέργεια. Θα παραθέσω πιο κάτω screenshots. Δοκίμασα και φορτισα το κινητο το βράδυ και τ…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα. Μου ήρθε κι εμενα η miui 11. Την κατέβασα και δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα. Είμαι με official αλλά και με magisk. Αν την κάνω απευθείας εγκατάσταση λόγω ota θα έχω θέμα; Ή να βάλω τελευταία έκδοση twrp και magisk και να την κάνω install από εκεί;

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

App Maniac - - Recoveries

Μήνυμα

τελικα λάθος εκανα. εχει μείνει το twrp. συγγνωμη για την αναστατωση

Μήνυμα

ναι το ξέρω οτι θέλει ξανα πέρασμα. απλα το ότι δεν εμεινε το twrp, ειναι σωστό ή κατι έκανα λάθος;

Μήνυμα

εννοω έβαλα κανονικα το twrp στο κινητο, με τη μέθοδο τη 2η και έκανα κανονικά τις διαδικασίες που γραφει στον οδηγο. δεν έκανα format data ομως

Μήνυμα

1. έκανα unlock με το mi unlock tool 2. μου έσβησε τα αρχεία όλα 3. ανοίγει και κάνω βασικές ρυθμίσεις 4. μετα λέω να βάλω root 5. βαζω το κινητο σε fastboot, μπαινω σε TWRP 6. μου βγαζει ότι εχει κρυπτογράφηση, βαζω το μοτιβο και το δεχεται 7. παω install και εγκαθιστω το magisk 8. εγινε ok και κανω reboot to system 9. ανοιγω το κινητο και έχω κανονικα root, αλλα δεν εχω twrp. 10. μόλις ανοιγει το κινητό λέει unlocked (ο bootloader), αλλα μέσα στο κινητό λέι ότι είναι κλειδωμένος είμαι με offic…

Μήνυμα

της xiaomi. οχι δεν έκανα format data. αν κάνω, θα μείνει;

Μήνυμα

Έκανα root το Mi 9 μου με custom rom. μόλις έκανα το boot στο TWRP μου έλεγε να βάλω το μοτίβο για την αποκρυπτογράφηση. το έβαλα και μετα έκανα κανονικά τη διαδικασία για root. σωστά τα έκανα, ε; Α, και το TWRP δεν μενει μετά το flash του magisk, σωστά; Ευχαριστώ!

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Και ποιος ο λόγος να κάνεις ρεσταρτ;; ” Για να κάνω ρεφρες το κινητό. Όπως και τον υπολογιστή.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Εμενα μου ξαναγυρίζει. Δεν ξέρω τι να πω. Θα δοκιμάσω να κλείσω το dual 4g και θα δω αύριο

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Εγω το έχω εδώ... Και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα... Cosmote προσωπικός αριθμός και Vodafone εταιρικός... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64534/ ” με επανεκκίνηση δεν επανέρχεται πάλι στο αρχικό. Σου μενει εκεί; Εμένα μου ξαναγυρίζει

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Θα δοκιμάσω σήμερα το βράδυ. Πάντως διάβασα και σε ευρωπαϊκό φόρουμ και στο xda ότι γενικά έχει θέμα. Λένε για αλλαγή του δικτύου από LTE/TD-SCDMA/UMTS σε LTE/UMTS auto, για να μην ψάχνει σε μπάντες που δεν υπαρχουν στην Ευρώπη (TD-SCDMA). Αλλά μόλις κανείς επανεκκίνηση επανέρχεται πάλι στο πρώτο. Ελπίζω το miui 11 να λύσει κανά θέμα, γιατί κρίμα είναι να χάνει το κινητό από αυτό.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από akisjes: “Δεν νομίζω να φταει αυτό φίλε μου ” Eχετε ίδιες κάρτες? είστε στην ίδια περιοχή? Κλειδώνουν τα κινητα σας στις ίδιες μπάντες?? Τότε μπορεί να δοκιμάσει ειδικά αν η μια κάρτα ειναι cosmote,. ” Ιδιες κάρτες έχω. Cosmote είναι κι οι δυο.

• Παιδια καλημέρα. Έβαλα το google camera από τον ornyx. Φαίνεται η διαφορά.

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από App Maniac: “Ποιο ράδιο; Αφού δεν έχει ράδιο το κινητό ” από τις κάρτες sim εννοεί. Αρχικά δοκιμασε να μην έχεις dual 4G. ” Α οκ. Κομπλέ. Και λέω τι στο καλό;

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Παράθεση από App Maniac: “Καλημέρα παιδιά. Μόλις χτες παρέλαβα το Mi 9 από Gearbest και έμεινα κατενθουσιασμένος. Κινητάρα. Πήγα να ξεκλειδωσω τον bootloader και μου έβγαλε ότι έπρεπε να περιμένω 168 ώρες, τουτέστιν 7 μέρες. Δεν πειράζει, τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε. Σας βάζω κι ένα screenshot να μου πείτε αν είναι κομπλέ και η ROM που έχει μέσα, που από ότι είδα είναι κομπλέ. ” Εχω μια απορία. Φόρτισα χτες το βράδυ το κινητό φουλ και το πρωί που ξύπνησα είχε πέσει 9%. Μπήκα στη χρήση μπαταρία…

• Mi9 πρώτες εντυπωσεις

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά. Μόλις χτες παρέλαβα το Mi 9 από Gearbest και έμεινα κατενθουσιασμένος. Κινητάρα. Πήγα να ξεκλειδωσω τον bootloader και μου έβγαλε ότι έπρεπε να περιμένω 168 ώρες, τουτέστιν 7 μέρες. Δεν πειράζει, τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε. Σας βάζω κι ένα screenshot να μου πείτε αν είναι κομπλέ και η ROM που έχει μέσα, που από ότι είδα είναι κομπλέ.

• Αγορά Mi 9

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Έτσι. Μόλις το χτύπησα στα 312€. Πολύ καλή τιμή... Δεν νομίζω να πάει και πολύ πιο κάτω σύντομα... ” Που το βρήκες τόσο χαμηλά; Μπορεις να βάλεις λινκ;