Εχω περασμενη την 6.9.8 που αποσυρθηκε.Να περασω την 6.9.9 (fixed) με τον κλασικο τροπο που περναμε τις αναβαθμισεις ή να ακολουθησω τον παραπανω οδηγο απο την αρχη?
Δηλαδη εβαλα την GTV 6.7.21 και σε ερωτηση που εκανα σχετικα με την καταναλωση μπαταριας μου προτειναν να φλασαρω Radon-V1.7-Kenzo-Miui.zip | by umangleekha for Redmi Note 3 αυτο που θελω ειναι να αποδωσει το τηλεφωνο στο μεγιστο.Αυτο που ρωταω ειναι χρειαζεται να κανω κατι αλλο?
Το καλυτερο σεταρισμα για το τηλεφωνο ποιο ειναι? Εχω βαλει την GTV 6.7.21 φλασαρισα το Radon-V1.7-Kenzo-Miui.zip | by umangleekha for Redmi Note 3.Καλα ειμαι?Τι προτεινετε?
Καλημερα!Ποια απο τις δυο ελληνικες ρομ χρησιμοποιειτε 7.5.20 ή GTV 6.7.21? Ποια η διαφορα τους? Εχω βαλει τη δευτερη και νομιζω εχει αρκετη καταναλωση μπαταριας ακομα και με το su απενεργοποιημενο.
Καλησπερα!Προχθες ακολουθησα τον οδηγο για flashαρισμα στην Ελληνικη ρομ με επιτυχια.Ολα καλα!Σημερα προσπαθω να κανω ακριβως την ιδια διαδικασια στον ιδο υπολογιστη στο κινητο ενος φιλου ,εχω ξεκλειδωσει το τηλεφωνο αλλα στο CMD που τρεχω οπως θα δειτε και στη φωτο στις εντολες fastboot devices και fastboot oem device-info ανταποκρινεται σωστα.Στην εντολη ομως adb devices δε μου βγαζει τον αριθμο της συσκευης.Ξερει κανεις τι γινεται?Στο device manager το τηλεφωνο το γραφει Marsall London Bootlo…
Καλησπερα!Μια ερωτησουλα εχω βαλει 2 καρτες στο κινητο cosmote-vodafone πως επιλεγω απο ποια καρτα θα χρησιμοποιει δεδομενα ?εχω περασμενη την GTV_6.7.21
Προχωρησα στο σεταρισμα ανοιξε κανονικα.Αυτο το unlock number δεν καταλαβα τι ειναι.Οταν γινει δεκτο το αιτημα πως θα ειδοποιηθω?εχω κανει λογαριασμο με τον αριθμο του κινητου, θα μου ερθει sms?