Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.
-
Πρόβλημα με mdnsd
Μήνυμαδεν έχω βάλει κανένα νέο παιχνίδι τελευταία. τελικά και στο αγγλικό forum το έχουν αναφέρει, κοιτάζω εκεί
-
Faces gallery
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, έχει δουλέψει σε κανέναν το faces? μου βγάζει συνέχεια no faces δεν μου βγάζει τίποτα για scan ή add.
-
Πρόβλημα με mdnsd
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, στα 2 τελευταία update παρατήρησα ένα Process mdnsd να τρέχει στο background και να τρώει την μπαταρία. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τίποτα παρόμοιο; UPDATE clear cache and dalvik cache.
-
ωραία σημείωση, το είδα μόλις και εγώ αυτό που λες με τον φακό! επίσης έχω πάρει έναν μετρητή από το ebay για volt και ampere και βλέπω ότι ο original μετασχηματιστής του κινητού αν και γράφει 2Ampere είδα ότι φτάνει μόνο τα 1.52Α. ενώ ένας που έχω αγοράσει στο 1Α φτάνει μόνο το 0.52Α!
-
θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν παίζει να φορτίσει σε 4 ώρες γιατί υπάρχει και μία απώλεια. Καλύτερα να αναφερθεί στο άρθρο ότι περίπου σε 4 ώρες. Γίνεται μετατροπή από 5V σε 3.7V ή 4.2V για να φορτιστούν οι μπαταρίες λιθίου και υπάρχει μία μικρή απώλεια στην κατανάλωση.
-
water damage
Μήνυματα ξέρω όλα αυτά σκέφτομαι αντί για ρύζι να το βάλω σε ziplock σακουλάκι με isopropyl alcohol μέσα καμία βδομάδα και ας ελπίσουμε να κάνει δουλειά.
-
water damage
ΜήνυμαHello guys, πήρα στον πατέρα μου το redmi 1s και κατάφερε και το έριξε στην λεκάνη και μετά το άνοιξε! Φυσικά και δεν δούλεψε, αλλά πήρα isopropyl alchol και το καθάρισα και κατάφερα να το ανοίξω να πάρω τα data από το pc. Ανάβει το led όταν συνδέεται στο pc, ακούω ένα θόρυβο όταν πατάω να ανοίξει από το ηχείο, η μπαταρία είναι μετρημένη από πολύμετρο και είναι οκ. Any suggestion for more testing? Αν με είχε ειδοποιήσει μόλις του έπεσε και δεν το άνοιγε βρεγμένο θα ήταν οκ τώρα...
-
από ότι διάβασα μετά για το CPUZ αν δεν μπορεί να μετρήσει την μπαταρία βγάζει προσεγγιστικά μία τιμή, οκ αυτό. τώρα θα δείξει κατά πόσο θα είναι "αξιόλογη" η τελευταία έκδοση MIUI, πάντως εδώ xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/ δεν βλέπω για το μοντέλο αυτό GTV 4.12.5 του έβαλα 4.11.{κάτι}
-
Καλησπέρα παιδιά, πριν μερικές μέρες παρέλαβα για τον πατέρα μου το Hongmi/Redmi 1s και παρατηρήθηκε πρόβλημα restart, με τα πολλά κατάφερα να εγκαταστήσω την latest ελληνική έκδοση που έχετε (δεν είχε Updater μέσα). Ελπίζω αυτό να στρώσει το restart problem (είχε την 33 MIUI..). Τώρα παρατηρώ πολύ αργή φόρτιση με 5V 700mA μετασχηματιστή, αλλά και ο πατέρας μου είχε παρατηρήσει αργή μετασχηματιστή με τον 5V 1A που είχε η συσκευασία (3-4 ώρες). Επίσης είδα στο CPUZ ότι η μπαταρία αναφέρετε ως 139…