Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 61.

• Κυριοι -ες Μετα απο την παραλιγο καταστροφη και επαναφορα του αγαπημενου Mi5 ( Mi5 custom rom) -- (Ευχαριστω την κοινοτητα) , αρχισα να ψαχνω την κοινοτητα για το redmi note 9 pro .... ---- Μεγαλο λαθος... ---Μπηκα στο νημα [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links) ( [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links) ) --- Εβαλα twrp_joyeuse-curtana_RN9S-PRO_3.5-1.A10-30-03-2021_d-bl-l.img --- Μετα [email protected]_3_4_A12_FBEv1.zip --- Μετα φλασαρα xiaomi-miui-hellas-…

• Mi5 custom rom

tz_aristotelis - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Φιλοι -ες Ευχαριστω για την βοηθεια σας, Πως εφτιαξα το προβλημα. Κατεβασα το προγραμμα XiaoMiTool V2 Με βοηθησε καθοσον αντι να γραφω τις εντολες απο fastboot και recovery εγω (και πιθανον με λαθη) το εκανε αυτοματα και σωστα. Εβαλα android 8 (παλαιο αλλα μια καλη αρχη) σε global stable. Μου εβγαζε μυνημα Find Device Storage Corrupted, Your Device is Unsafe Now!!!! Κατεβασα την αντιστοιχη fastboot rom και εβγαλα το persist.img Εκανα boot recovery TWRP και ακολουθησα τις παρακατω οδηγιες (copy p…

• Mi5 custom rom

Μήνυμα

Update της καταστασης.... Σε fastboot το κινητο δουλευει πολυ καλα και επικοινωνει με τον υπολογιστη. Σε recovery κανει boot σε TWRP 3.7.0_9 λειτουργια οκ Σε system κανει boot se TWRP 3.5.0_9 (Μα πως ειναι δυνατο ????) Κανω mount τον υπολογιστη και στελνω αρχειο lineage -19 κλπ (με το οποιο λειτουργουσε) και βγαζει λαθη. Μπορει καποιος να βοηθησει??? Ξερω οτι κατι δεν παει καλα....forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71413/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/71415/forums.xiaomi-miui…

• Mi5 custom rom

Μήνυμα

Ευχαριστώ....

• Mi5 custom rom

Μήνυμα

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Με προβληματίζει που δεν μπορεί το τηλέφωνο να κάτσει σε fastboot για παραπάνω από 20 δευτερόλεπτα περίπου..... Να δω αν θα το προλάβω. Επίσης υπάρχει δυνατότητα που να βρω τους fastboot drivers win 11 mi5 ? Ξανά ευχαριστώ

• Mi5 custom rom

Μήνυμα

Καλημέρα καλησπέρα φιλοι. Έβγαλα από το μπαούλο το mi5. Εδώ και καιρό του είχα βάλει lineage os με twrp (άγνωστη έκδοση). Επειδή είχα καιρό να του κάνω update του έκανα μέσω twrp , android 12. Συγκεκριμένα lineage os 19.1. Κατά λάθος του έβγαλα το twrp και του έβαλα του lineage. Έβαλα βίαιως (έβγαζε μυνήματα προσοχής λάθους κλπ) gapps και τελικά όλα καλά. Αλλά είπα να του βάλω ξανά twrp. Και παρατήρησα τα εξής: Με adb sideload ΔΕΝ μπορώ με τίποτε. Βγάζει μύνημα λάθους. Στο fastboot δεν κάθεται α…

• Σας ευχαριστώ. Θα το ψαξω. Αλλα απο γρήγορο έλεγχο μάλλον θα πρεπει να ψαξω στο aliexpress. Αυτή την στιγμη δεν με ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα της μπαταρίας όσο η υγεια....

• Ευχαριστώ για την απάντηση . Update: (για ενημέρωση των μελών)... όλες οι μπαταρίες που αγόραζα (κοίταξα ημερομηνίες) ήταν 2016. Καινούργιες μεν αλλά 5 χρόνια στο ράφι.... Από AliExpress βρήκα μπαταρίες 2020 , ακόμα και 2021!!! Θα παραγγείλω μια έτους 2021 και ελπίζω αν έρθει και όταν έρθει να είναι οκ. Κόστος με μεταφορικά 10€. Ευχαριστώ ξανά.

• τις έχω πάρει από Σκρουτζ. Μάλλον ήταν στο ράφι 3-4 χρόνια. Έχουν φάει τα ψωμιά τους.

• Φιλοι -ες. Έχω ένα mi5 που περνει την μπαταρία bm22. Μετά από χιλιάδες φορτίσεις όπως ήταν φυσικό παρέδωσε πνεύμα. Το θέμα είναι ότι έχω αγοράσει από το Σκρουτζ μέχρι σήμερα 3 μπαταρίες καινουργιες αλλά όλες οι μπαταρίες ήταν ψιλόψοφιες για να μην πω χειρότερες και από την αρχική που παρέδωσε πνεύμα. Πχ το ποσοστό να κατεβαίνει σαν αντίστροφη μέτρηση εκτόξευσης , στο 30% να κλείνει το τηλέφωνο κλπ. Για να σας προλάβω το κινητό είναι οκ. Άριστο. Δεν έχει θέμα. Μάλιστα του έβαλα άλλη ρομ με καλυτε…

• New rom

tz_aristotelis - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ. Έλεγα να αποφύγω την διαδικασία αλλά θα το κάνω.. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον για τα μέλη και την κοινότητα. Καλές γιορτές και με υγεία!!!!

• New rom

Μήνυμα

Ξέχασα να πω και τα εξής: Το κινητό είναι locked , δεν το έχω ξεκλειδώσει. Δεν έχω twrp Προσπάθησα μόνο από την χειροκίνητη εγκατάσταση πακέτου...

• New rom

Μήνυμα

Screenshot!!!!

• New rom

Μήνυμα

καλημέρα καλησπέρα. Έχω το redmi note 9 pro (υποθέτω ότι είναι το joyeuse).. Βρήκα αυτή την ρομ: miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.3.0.QJZMIXM_99a2cc21b6_10.0.zip Η σελίδα είναι η : Redmi Note 9 Pro (joyeuse) MIUI Downloads | Xiaomi Firmware Updater Αλλά αρνείται να την εγκαταστήσει. Ξερει κάποιος φίλος γιατί? Ευχαριστώ Πάντα με υγεία... Αριστοτέλης

• Μι5 ROM update

Μήνυμα

Σας ευχαριστω για την απαντηση. Θα τις δοκιμασω. Ευχαριστω και για τα λινκς. Αριστοτελης

• Ευχαριστω για την απαντηση. Θα το δοκιμασω. Καλη συνεχεια

• Φίλοι -ες, έχω την εφαρμογή map my run , η οποία όταν την χρησιμοποιώ μετά από λίγο τυχαία κλείνει. Έχω δώσει όλα τα "επιτρέπεται", και επιπλέον πλήρη ελευθερία στην διαχείριση μπαταρίας. Καμιά ιδέα? Σημείωση: το κινητό το έχω σε μια θήκη ποδηλάτου η στην τσέπη όταν αυτό συμβαίνει... Στο χέρι δεν μου κλείνει. Ευχαριστώ

• Μι5 ROM update

Μήνυμα

Φιλοι ες, Εβγαλα το Μι5 απο το κουτι του. Φορα την 10,0,1,0 σταθερη απο miui hellas, unlocked με TWRP (εκδοση ??) Τι επιλογες εχω για κατι νεωτερο? Επισης αν υπαρχει κατι , θα ηθελα και το λινκ αφου το κινητο ειναι παλαιο και δεν μπορω να βρω τα λινκς. Επισης υπαρχει κατι εξω απο miui? (συγνωμη που ρωταω κατι τετοιο.....)... Ευχαριστω πολυ Αριστοτελης

• SUPER ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

• Κυριε μακη1024, σας ευχαριστώ, τα πάντα δουλεύουν. Επίσης ευχαριστώ και τους υπόλοιπους που συμμετείχαν. Τώρα έχω twrp και xtrv 9.3.7. Ειναι οκ? Υπάρχει αναβαθμιση πέραν της xtrv? (Ξέρω είναι παλαιό μοντέλο) . Επίσης το persist.img ποτέ χάλασε? Όταν έβαλα το twrp η όταν έβαλα roms που ήταν σε διαφορετικές εκδόσεις android? (8.1) Σας έχω κουράσει αλλά σας ευχαριστώ.