Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 171.
-
Ελληνική Rom
Μήνυμαναι σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή γιατί είναι καινούρια συσκευή και λογικά μόλις βγει global rom όλα θα είναι εντάξει. πέραν αυτών των θεμάτων μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά το tablet οπότε περιμένουμε μέχρι να γίνει 100% usable!
-
Ελληνική Rom
ΜήνυμαΤο να γίνει certified το google play είναι απαραίτητο για όλες τις συσκευές που το χρησιμοποιούν, ασχέτως με τη συγκεκριμένη περίπτωση; Γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω, στο κινητό μου εδώ και 3 σχεδόν χρόνια με την ίδια ρομ δεν είχα προσέξει ότι είναι not certified και δε μου έκανε ποτέ κάποιο θέμα σε οποιοδήποτε application και ειδικά στα συγκεκριμένα που έχουν θέμα στο mi pad. Αυτό είναι το παράξενο.
-
Ελληνική Rom
ΜήνυμαΝαι έχεις δίκιο, όντως γράφει "device is not certified". Το περίεργο όμως είναι ότι και στο κινητό μου Mi3 με XTRV rom και πάλι έχει "device is not certified". Δεν το είχα προσέξει ποτέ να πω την αλήθεια αν χρειάζεται να γίνεται κάποια ρύθμιση για το συγκεκριμένο.
-
Ελληνική Rom
Μήνυμαναι το ξέρω ότι δεν υπάρχει globar rom ακόμα οπότε και λογικά δεν θα έχει κάποιο source για να δημιουργήσουν τα παιδιά, απλώς είπα να ρωτήσω μπας και! play store version: 11.2.14-all [0] [PR] 207207134 (το εγκατέστησα εγώ μέσω google installer από το en.miui.com από ένα thread που βρήκα για όλες τις miui rom) κάποια apps που δεν μπορώ να κατεβάσω: bank of cyprus, mi wi-fi, mi fit και από παιχνίδια δοκίμασα το csr 2 (κατεβαίνει αλλά κάποια στιγμή βγάζει Can't download app (error code 190) και το …
-
Ελληνική Rom
Μήνυμαχαίρεται, παρέλαβα το mi pad 4 και μετά από update έχει αυτή τη rom πάνω. έχουμε κάποια προσπάθεια για ελληνική rom ή μπορεί να μπει πάνω κάποια από τις υπάρχουσες αν είναι συμβατή; επίσης μια απορία. στο play store, κάποια applications βγάζουν "Your device isn't compatible with this version". Είναι λόγω ασυμβατότητας των app με την κινέζικη rom ή συσκευής (αν δεν έχουν γίνει optimized ακόμα για τη συγκεκριμένη συσκευή); forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/56835/
-
Σε mi max 3 που ήρθε σήμερα αλλά έχει αγγλοκινέζικη (δεν μου έχει στείλει ακόμα screenshot ο αδερφός μου το version), περνάμε developer από εδώ προς το παρών για να έχει και ελληνικό πληκτρολόγιο έτσι; Σε mi pad 4 με αγγλοκινέζικη επίσης, έχουμε κάτι σύντομα;
-
Χαίρετε! Σε Mi3 έχω την προπολεμική XTRV-7.5.4 | Beta. Για "καθαρή" και ομαλή μετάβαση στην τελευταία XTRV ή Aroma, ποια είναι η πιο εύκολη διαδικασία; Θα κάνω backup για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, αλλά δεν με πειράζει να χαθούνε όλα και να το ξαναστήσω από την αρχή για να μην κρατήσει τίποτα από την παλιά.
-
+1 καλή επιτυχία!
-
έχει περάσει κανείς κάποια από αυτές πρόσφατα να πει εντυπώσεις; 1. xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_arΩma_Stable_V9.2.2.0.zip 2. xiaomi-miui-hellas-6.0_cancro_XTRV_Stable_V9.2.2.0.zip 3. τελευταία developer xtrv/arΩma έχω πάνω εδώ και 1+ χρόνο την XTRV - 7.5.4 (αρκετά παλιά) και σκέφτομαι με ποια να συνεχίσω.
-
redmi 4X VS mi5 VS mi5s
aloutos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕυχαριστώ!
-
redmi 4X VS mi5 VS mi5s
ΜήνυμαΜέχρι €250 υπάρχει η δυνατότητα και βρίσκω το mi5s κατά καιρούς με προσφορές μέχρι εκεί. Τώρα οι μικρές διαφορές μεταξύ των mi5 - mi5s πχ στην κάμερα (16mp - 12mp) είναι αμελητέα φαντάζομαι, οπότε πάω για το mi5s;
-
redmi 4X VS mi5 VS mi5s
ΜήνυμαΚαλησπέρα, θα πάρει σύντομα η γυναίκα καινούριο κινητό (τώρα έχει το redmi 1s). Λόγω χρήσης δεν χρειάζεται κάτι υπερβολικό, δεν παίζει παιχνίδια. Είναι για απλή χρήση (μηνύματα viber/whatsapp/messenger, facebook και browsing). Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 3 κινητά λόγω τιμής. Φυσικά το redmi δεν συγκρίνεται με τα mi στα χαρακτηριστικά. Απλώς η απορία μου είναι, αξίζει να πάω στο redmi; Μιλώ από πλευράς μελλοντικής χρήσης και συγκεκριμένα εννοώ επεξεργαστή και αναβάθμισης λογισμικού. Αλλιώς ανάμεσα σ…
-
@caeser το έχει η γυναίκα μου το ρυζάκι σχεδόν 3 χρόνια οπότε είπα να κάνουμε αναβάθμιση για λίγο καιρό ακόμα, μιας και είναι λειτουργήσιμο, μέχρι να πάρει καινούριο. σίγουρα θα παραγγείλω και μπαταρία γιατί θα χρειαστεί, έχει τα θεματάκια της λόγω χρήσης τόσα χρόνια αλλά τουλάχιστον αν αναβαθμίζεται και είναι εντάξει θα αντέξει με αυτό το κινητό θα δοκιμάσω τότε την stable αφού σου φαίνεται εντάξει κι εσένα σε χρήση, γιατί δεν θα ασχοληθούμε ξανά με αναβάθμιση λογικά
-
Δεν θυμάται, miui 7 ήταν πάντως αν και δεν βοηθάει. Ο bootloader δεν ξέρω αν είναι κλειδωμένος, είμαστε στη δουλειά. Θα προσπαθήσω να δω αν έχω δικαιώματα να χρησιμοποιήσω τα προγράμματα που χρειάζονται. edit: αν κατεβάσουμε την Version: V8.2.2.0.NAAMIEB (MIUI8) απευθείας στο κινητό από εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 5 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum και την κάνουμε flash θα έχει κάποιο θέμα; Ή χρειάζεται η διαδικασία αφού θα πάει από china σε global;