Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-171 από 171.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Και μετά ακολουθείς αυτόν τον οδηγό εφ΄όσον υπάρχει ο updater της MIUI στην συσκευή σου.” Δεν ξέρω αν υπάρχει γιατί μόλις το παρέλαβε από Κίνα ο φίλος μου και δεν ξέρω καν ποια ρομ έχει πάνω. Αν δεν υπάρχει τον κατεβάζω από κάπου;
-
Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει έναν οδηγό για να κάνω update ένα hongmi red rice 1s στην τελευταία ελληνική rom; Και ποια rom πρέπει να κατεβάσω; Ευχαριστώ.
-
Παιδιά καλημέρα, στην προηγούμενη έκδοση που είχα, αλλά και στην 4.11.14 το app του καιρού δε λειτουργεί σωστά. Υπάρχει κάποιο θέμα με το συγκεκριμένο; Είτε είναι μέρα, είτε είναι νύχτα, είτε έχει ήλιο, είτε βρέχει, sunny μου βγάζει. Η θερμοκρασία είναι σωστή όμως. Απλώς το background δεν αλλάζει ανάλογα με τις συνθήκες που έχει εκείνη την ώρα.
-
Παιδιά καλημέρα, έβαλα κι εγώ χθες το βράδυ την 4.11.7 και έχω κάποιες απορίες μιας και είμαι καινούριος σε Mi3. Καταρχάς, ευχαριστούμε τα παιδιά που προσπαθούν να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα! 1. Λοιπόν, από χθες το βράδυ μου έχει βγάλει στα notifications να κάνω "Sign in to your Mi Account". Mi Account δεν έχω οπότε η άποψή σας είναι να κάνω και αν ναι τι μου προσφέρει; Επίσης σε περίπτωση που δεν χρειάζεται, πώς φεύγει; Πατάω το "x" αλλά μετά από κάποια λεπτά εμφανίζεται πάλι. 2. Επίσης έχω παρα…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από aloutos: “Επανέρχομαι επειδή μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά. Έβαλα το update.zip και μπήκα σε recovery mode. Επιλέγω install from zip φαντάζομαι; Μετά μου βγάζει 4 διαφορετικές επιλογές με νούμερα. Πχ το πρώτο ήταν 0/ κάτι έτσι. Σωστά το κάνω ή ο updater είναι κάτι άλλο και κατάλαβω εγώ λάθος; ” wipe cache partition μετά advanced/wipe dalvik cache (σε ότι σε ρωτάει θα επιλέγεις ναι) μετά go back install zip from sdcard μετά choose zip from sd card μετά πατ…
-
Παιδιά το πρόβλημα που είχα με το ρολόι στην 4.6.29 δεν διορθώθηκε δυστυχώς με την 4.10.11. Πάλι μου κόβει λίγο τα λεπτά στα δεξιά της οθόνης. Δεν θα έπρεπε φτιαχτεί τη νέα rom; Επίσης όλα τα apps "Mi Wi-Fi, XMRemote, Transfer, Authenticator, MiKey, Mi Band" έπρεπε να εμφανιστούν με την 4.10.11 γιατί στην προηγούμενη δεν υπήρχαν;
-
Επανέρχομαι επειδή μάλλον δεν έχω καταλάβει κάτι σωστά. Έβαλα το update.zip και μπήκα σε recovery mode. Επιλέγω install from zip φαντάζομαι; Μετά μου βγάζει 4 διαφορετικές επιλογές με νούμερα. Πχ το πρώτο ήταν 0/ κάτι έτσι. Σωστά το κάνω ή ο updater είναι κάτι άλλο και κατάλαβω εγώ λάθος;
-
Παιδιά καλημέρα, έχω την 4.6.29 και προσπαθώ μέσω OTA από χθες βράδυ να περάσω την 4.5.10 αλλά δε μου κάνει install με τίποτα. Το flash που μου ζητάει να κάνω είναι το κλασσικό κλείνουμε τη συσκευή, σε recovery mode και επιλογή του update από εκεί; Μην κάνω καμιά στραβή Απ' ότι είδα και σε προηγούμενα posts υπάρχνουν προβλήματα με τον updater; Άλλη λύση, το κατεβάζω κατευθείαν από εδώ, την περνάω στο κινητό όπως είχα κάνει στην 4.6.29 και με τον ίδιο τρόπο update; Το .zip της 4.6.29 μου χρειάζετ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από aloutos: “Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά για το 2. εκεί κοίταξα κι εγώ αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή. Στα αγγλικά που το έχω οι 2 επιλογές που βγάζει είναι "Sort list by: a. Given name και b. Family name". Μήπως πάει κάτι λάθος;” όχι , επιλέγεις Family name” Ναι αυτό είχα πατήσει και τη φορά που το δοκίμασα αλλά χωρίς reboot! Τώρα είμαστε μια χαρά! Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από aloutos: “Καλημέρα και από εμένα, καινούριος στην παρέα και από θέμα forum και από θέμα κινέζικου κινητού/android (για πολλά χρόνια iphone 3gs). Μπράβο για την τρομερή δουλειά σας και καλή συνέχεια. Λοιπόν, πήρα στα χέρια μου πριν λίγες μέρες το Μi3 και φυσικά του πέρασα την 4.9.26. 2-3 απορίες/παρατηρήσεις σαν καινούριος (δεν ξέρω αν είναι και το σωστό topic που ρωτάω). 1. Η ώρα στην κεντρική οθόνη είναι λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε στα δεξιά. Κόβει λίγο το…
-
Καλημέρα και από εμένα, καινούριος στην παρέα και από θέμα forum και από θέμα κινέζικου κινητού/android (για πολλά χρόνια iphone 3gs). Μπράβο για την τρομερή δουλειά σας και καλή συνέχεια. Λοιπόν, πήρα στα χέρια μου πριν λίγες μέρες το Μi3 και φυσικά του πέρασα την 4.9.26. 2-3 απορίες/παρατηρήσεις σαν καινούριος (δεν ξέρω αν είναι και το σωστό topic που ρωτάω). 1. Η ώρα στην κεντρική οθόνη είναι λίγο περισσότερο απ' ότι έπρεπε στα δεξιά. Κόβει λίγο το 2ο λεπτό και δεν φαίνεται όλο. 2. Επιλογή στ…