Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 60.
-
Παράθεση από ANDREAS54: “358c4c7750d79fd100568536318758ed.jpg” Φοβερή πατέντα ... για να μην φράζει από ξερόφυλλα κλπ σκουπίδια που παρασέρνει το νερό ... !!!
-
lock & home screen show
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Η lockscreen και η homescreen του κινητού μας είναι σαν την βιτρίνα ενός καταστήματος... Αν θέλετε δείξτε τη δημόσια και όλο και κάποιους πιθανόν να εμπνεύσετε... ” Συμφωνώντας με τον Caeser και ενόψει των Χριστουγεννιάτικων ημερών που έρχονται, δείχνω τις δικές μου: Lock Screen Home Screen Screenshot_2017-12-18-17-44-20-121_lockscreen_zpsxgixdnoi.png Screenshot_2017-12-18-17-46-54-600_com.miui.home_zpsue7rmarw.png
-
Παράθεση από Petran3: “Καμιά ιδέα;;;; ” Δεν ξέρω αν κάνεις σωστά όλα τα βήματα, πρώτα με τον theme editor και μετά με την εφαρμογή "θέματα". Η όλη διαδικασία έχει ως εξής: Ανοίγεις το θέμα μέσα από τον theme editor. Χωρίς να κάνεις edit πατάς next και μετά finish. Τότε το σώζει και σε ρωτάει "Do you want to install it?" > Πατάς ΟΚ και κλείνεις τον theme editor. Μετά ανοίγεις την εφαρμογή "Θέματα" επιλέγεις "offline" και θα το βρεις ανάμεσα στα λοιπά εγκατεστημένα. Το επιλέγεις > Εφαρμογή ... και…
-
Παράθεση από dimstylos: “Καλησπέρα παιδιά... Επειδή εγω δεν το βρήκα! Εχω και εγω το 1gb 2014811, ποια ρομ να κατεβάσω? Ευχαριστώ ” Όσες ROM είναι για ΗΜ2014811ή αλλιώς για wt88047 είναι κατάλληλες. Και όσες έβαλα στο ΗΜ2014811 με τα 2GB RAM που έχω, δούλεψαν όλες τέλεια ...
-
@Leolipop Δοκίμασε πρώτα να "διορθώσεις" τις εφαρμογές που φαίνεται να έχουν πρόβλημα, ακόμα και με απεγκατάσταση - επανεγκατάσταση ως ύστατη λύση και αν δεν γίνει τίποτα τότε κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ή αλλαγή ROM κλπ ... Αλοίμονο εάν για κάθε πρoβληματάκι πηγαίναμε από χέρι σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή σε αλλαγή ROM. Είναι σαν να λέμε ότι για κάθε πρόβλημα σε πρόγραμμα στο PC κάνουμε format ή αλλαγή OS.
-
Official Global Stable 8.5.7.0 λοιπόν φοράει. Για τις εφαρμογές τώρα που κολλάνε, να δοκιμάσεις να κάνεις από τις ρυθμίσεις τους (αφού τις έχεις κλείσει) "Αναγκαστική διακοπή" και μετά "Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης" (είναι η Cache). Σε πολλές περιπτώσεις το πρόβλημα διορθώνεται - εφόσον οφείλεται στην εφαρμογή. Επίσης να κάνεις μια επιβεβαίωση ότι είναι εγκατεστημένες οι νεότερες εκδόσεις των εφαρμογών, γιατί μου έχει τύχει να είμαι με παλιότερη έκδοση και να έχω ψιλοκολλήματα και μετά από ενημέ…
-
Παράθεση από Leolipop: “Kαλημερα παιδια . Επειδη εχει η γυναικα μου το κινητο αυτο και μου κανει παραπονα οτι κολλαει (δεν παραδεχεται οτι ευθυνεται το facebook + messenger) υπαρχει καμια aosp να του περασουμε ; ” Καλό είναι να ανεβάσεις ένα screenshot από "Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο" για να ξέρουμε στα σίγουρα τι ROM φοράει. Γιατί πολλές φορές τα κολλήματα είναι ένδειξη (δεν λέω απόδειξη) ύπαρξης μαϊμού ROM ...
-
nougat με miui 8
Μήνυμα@n3m0 Η εφαρμογή της κάμερας σου δουλεύει κανονικά; Γιατί είδα αναφορές στο MIUI forum ότι μετά την αναβάθμιση σε 8.5.10.0 δεν δουλεύει ή παρουσιάζει προβλήματα ... Και σήμερα η αναβάθμιση δεν είναι διαθέσιμη στο επίσημο site - την έχουν κατεβάσει και υπάρχει πάλι η 8.5.7.0 ως τελευταία.
-
Για 2-3 ευρώ είναι προτιμότερο να αποφύγεις τα αγνώστου πατρός (no-name) Υπάρχουν πράγματα ουσίας που κάνουν τη διαφορά (π.χ. το oleophobic coating) και μπορεί να δίνουμε κάτι παραπάνω αλλά είναι κάτι που το παίρνουμε πίσω κάθε μέρα, κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το τηλέφωνο. Π.χ. στο Redmi Note 3 Pro έχω τζαμάκι original Xiaomi. Απλώνεται από άκρη σ' άκρη και τα ανοίγματα είναι μικρά και σε απόλυτα σωστή θέση κλπ κλπ κλπ ....
-
Στη θέση σου θα έπαιρνα το Qoltec γιατί έχει σίγουρα ελαιοφοβική επίστρωση (oleophobic coating) και η οθόνη θα μένει καθαρή από δαχτυλιές όπως τώρα που είναι σκέτη και κάθε φορά που βγάζουμε το τηλέφωνο από την τσέπη έχει καθαρίσει ... Για το Qoltec δες εδώ: Qoltec Premium tempered glass screen protectors for Xiaomi Redmi 4A Για τα άλλα δυο από μια ματιά που έριξα δεν είδα κάτι αντίστοιχο.
-
Ποια εφαρμογή-υπηρεσία σου ζητάει επαλήθευση; Δεν θυμάμαι κάτι σχετικό που να αφορά εύρεση περιοχής ... Θήκη έχω πάρει μία με μεταλλικό πλαίσιο από αλουμίνιο και πλάτη που μπαίνει συρταρωτά και ασφαλίζει. Τζαμάκι δεν έβαλα γιατί η θήκη περιμετρικά βγαίνει ελάχιστα πάνω από το τζάμι του τηλεφώνου και το προστατεύει. Το mirror πλαστικό της ράχης ψιλιγρατζουνίζεται με τον καιρό, αλλά όχι τόσο που να με ενοχλεί (προς το παρόν). Σαν θήκη δίνει λίγο περισσότερο όγκο από μία θήκη σιλικόνης ή πολυουρεθά…
-
Δεν το θυμάμαι γιατί δουλεύω τα μηνύματα πάντα με το τηλέφωνο όρθιο. Λίγο μετά που το πήρα (το Σεπτέμβριο) πέρασα στην 8.5.7.0. Ίσως να έβαζες κι εσύ αυτήν την έκδοση, για να είμαστε σίγουροι πλέον πως δεν εξαρτάται από αυτήν. Δες και από Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές > Μηνύματα, ποια έκδοση της εφαρμογής "Μηνύματα" είναι η δική σου. Στο δικό μου έχω την 6.0.1.
-
Δεν έχω υπόψη μου κάποια άλλη ρύθμιση περιστροφής πέρα από τη γνωστή - γενική: Ρυθμίσεις > Προβολή > Αυτόματη περιστροφή οθόνης Τις αναφορές τις εμφανίζει. Όταν ο παραλήπτης λάβει το μήνυμα μου γράφει δίπλα από το μήνυμα "Ελήφθησαν" Επίσης υπάρχει επιλογή και για αναφορές ανάγνωσης, όταν ο παραλήπτης προβάλλει το μήνυμα. Είναι στις ρυθμίσεις της εφαρμογής "Μηνύματα". Στα screenshots φαίνονται και οι αναφορές παράδοσης με το "Ελήφθησαν" και η περιστροφή: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment…
-
Έχω Redmi 4A με Global Stable 8.5.7.0 με: - ξεκλείδωτο bootloader, - rooted με SuperSU, - εγκατεστημένο το mod του dnomikos για 160 χαρακτήρες/SMS - εγκατεστημένο το mod για σωστή-δυνατή καταγραφή ήχου στα βίντεο. Για τις παραπάνω απορίες λοιπόν έχω να πω τα εξής: - Κάνει κανονονικά rotate (=περιστροφή οθόνης - αν κατάλαβα καλά) στα μηνύματα. - Δουλεύουν κανονικά οι αναφορές παράδοσης και στις δυο SIM, Wind και Cosmote. - Δεν ξέρω αν "πρέπει" αλλά αν θες να βάλεις το +30 μπροστά, υπάρχει η εφαρμ…
-
16 ή 32 GB?
ΜήνυμαΚαι το δικό μου πρόβλημα είχε. Ενώ μου έβγαλε ότι υπάρχει, μετά έβγαζε πρόβλημα στο download και σταμάταγε. Οπότε την κατέβασα και την πέρασα μόνος μου.
-
16 ή 32 GB?
ΜήνυμαΤελευταία Global Stable: 8.5.7.0 Redmi 4A Global Version: V8.5.7.0.MCCMIED (MIUI8)