Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Δες κι εδώ: Θέματα > (πατάς πάνω στο "ανθρωπάκι" πάνω αριστερά) => Ο λογαριασμός μου > Προσαρμογή θέματος > Στυλ κλειδώματος > Επιλέγεις "προσαρμογή" πατώντας στο γρανάζι στο κάτω μέρος της οθόνης και ανοίγει ένα μενού "Ρυθμίσεις". Αν οι συντομεύσεις επιδέχονται αλλαγή - ορισμό από το χρήστη, θα τις βρεις σ' αυτό το μενού. Να πούμε κιόλας ότι κάποιες ρυθμίσεις - επιλογές διαφέρουν από "θέμα" σε "θέμα" που χρησιμοποιούμε ...
-
Παράθεση από Theo58: “ ... Αναγκάζομαι λόγω της προβληματικής λήψης του κινητού μου να εγκαταστώ στη συνέχεια το Mobem 044 που βελτιώνει ελάχιστα τη λήψη. ” Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το "Mobem 044"; (ή Modem 044;) Τι ακριβώς είναι, που το βρίσκουμε, κτλ ... ... γιατί από το (λίγο) ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα τίποτα.
-
Επιτέλους !!! Φτιάχτηκε λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα. Μετά από πολύ ψάξιμο τη βρήκα στο MIUI forum: [Q & A] Fix sound video for Redmi 4A (Global/China) - add to new update? Το πρόβλημα διορθώνεται με εγκατάσταση μέσα από TWRP του ακόλουθου .zip : oocca.mizure.net/~orjon/patch_…sound_repair_twrp_cwm.zip Τo δοκίμασα στο δικό μου Redmi 4A και πλέον γράφει σωστό - δυνατό ήχο στα video. Μεγάλη - ξεκάθαρη διαφορά από πριν. Η συσκευή μου έχει ξεκλείδωτο bootloader, Root και MIUI Official Global St…
-
Παράθεση από spideman3: “youtube.com/watch?v=jLmNK5G8IPg ” Αν η νεράιδα ήταν έξυπνη θα έκανε πραγματικά τη δική ΤΟΥ γυναίκα, νεότερη κατά 30 χρόνια ...
-
Παλιό το έργο - έτσι κάναμε και με το MS-DOS.
-
+1 και σήμερα ως Cyb3r@c3r. Πάμε χαλαρά για ... High Score !!! και double score από το 2ο Vietnam !!!
-
Παράθεση από koukoulis1: “Ξαναματαψηφισα και γω δεν ξερω για ποια φορα ως koukoulis1 !!! Τα γατακια.....δεν καταλαβαινουν το ελληνικο πείσμα , οπως δεν κατανουν και το φιλότιμο.!!! Του χρόνου 1οι χωρις ψηφοφορια !!!! ” Σωστός!!! - έτσι πρέπει. Ψηφοφορία μόνο για τις θέσεις 2 και κάτω απ' του χρόνου ...
-
+1 και σήμερα, ως Cyb3r@c3r, ID: 1619525427
-
+1 από μένα, ID: 1619525427 και +1 από το έτερο ήμισυ, ID: 2227005570 - Spyrta
-
+2 κι από μένα, ξεκινώντας από σήμερα και για κάθε μέρα ...
-
Xiaomi App Store (Mi Store)
CybeRedmi - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από varitimos84: “το θεμα ειναι να ειναι πληρες λειτουργικο οπως στις china εκδοσεις υπαρχει δυνατοτητα να "κλαπει" απο china εκδοσεις η εφαρμογη κ να εγκατασταθει σε global? ” δοκίμασε κι αυτό εδώ: download xiaomi market free (android) Xiaomi Market R.1.4.2 αν το τηλ. σου είναι root και έχει ενεργοποιημένες τις εγκαταστάσεις εφαρμογών εκτός Market, πρέπει να εγκατασταθεί και να δουλεύει κανονικά διαφορετικά είναι θέμα τηλεφώνου-ROM στο δικό μου κατά την εγκατάσταση έκανε κι αυτόματη αν…
-
CybeRedmi - - MIUI Store
ΜήνυμαΠαράθεση από varitimos84: “δοκιμασα για non-root users... δεν ανοιγει....δοκιμασα για root users.. κ με τους 2 τροπους... μονο η εγκατασταση lucky patcher εγινε λειτουργισε χωρις να κρασαρει η εφαρμογη... αλλα το κακο εινια οτι δε φορτωνει τπτ... κενες σελιδες... ” Η εφαρμογή ανοίγει στο πρώτο από 4 tabs (με κινέζικες ονομασίες στην πορτοκαλί μπάρα) Το tab είναι κενό γιατί είναι για αναζήτηση όπως και το δεύτερο. (Λεπτομέρειες δεν ξέρω λόγω έλλειψης ... κινεζικών ) forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…
-
CybeRedmi - - MIUI Store
ΜήνυμαΔες αυτόν τον οδηγό: [Trick] Yes Now You Can Use Xiaomi Application Market On Global MiUi 8 Σε ROM ελληνική stable 7.3.3.0 έxω βάλει την έκδοση 6.10.8.230 από τις επιλογές για non rooted user και δουλεύει ΟΚ.
-
Παράθεση από Verbal Kint: “Παράθεση από CybeRedmi: “Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το play store στην Ελληνική stable 7.3.3.0, σε Xiaomi Redmi 2 (2014811 - 2/16GB) Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι παρόλο που το play store αναβαθμιζόταν στην τελευταία έκδοση και λειτουργούσε κανονικά, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής επανερχόταν στην αρχική έκδοση (την ενσωματωμένη στη ROM) και εμφανιζόταν το γνωστό πρόβλημα με την αποτυχημένη σύνδεση του λογαριασμού google. ” Εχω και εγω το 2014811- 2/16GB με την 7.3…
-
Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με το play store στην Ελληνική stable 7.3.3.0, σε Xiaomi Redmi 2 (2014811 - 2/16GB) Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι παρόλο που το play store αναβαθμιζόταν στην τελευταία έκδοση και λειτουργούσε κανονικά, μετά από επανεκκίνηση της συσκευής επανερχόταν στην αρχική έκδοση (την ενσωματωμένη στη ROM) και εμφανιζόταν το γνωστό πρόβλημα με την αποτυχημένη σύνδεση του λογαριασμού google. H λύση που δούλεψε είναι η απεγκατάσταση των εκδόσεων του Google Play Store και των Υπηρεσιών G…