Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-647 από 647.
-
Δοκίμασε αυτό στο 15. διαγράφεις τις διπλές εγγραφές. [Update] 64 Tips You Should Know About MIUI V5 - MIUI General - MIUI Official Community
-
Ναι έχεις δίκαιο σε αυτό που λές αλλά έτσι και αλλιώς τον φοριστή όταν τον αγοράσω, δεν θα τον χρησιμοποιήσω για άμεση φόρτιση, αλλά σαν έκτατη ανάγκη για την δεύτερη μπαταρία μου ( εφεδρική ). Με τον ταχυφορτιστή του τηλεφώνου θα ''φορτίσει'' η μπαταρία μου ( κανονική ), τουλάχιστον για να πάρω μία κλήση αν το βάλω στο airplane mode σε 1 το πολύ ώρα. Αυτό έκανα με όλα τα τηλέφωνα που είχα μέχρι τώρα. Τώρα άν οι φίλοι μας Κινέζοι άλλα έχουν σαν προδιαγραφές και άλλα αποδίδουν εντάξει τι να κάνο…
-
Το τηλέφωνο δεν ήρθε ακόμη, πάντως φορτιστή βρήκα αυτόν : YIBOYUAN Genuine New Mobile Phone Battery Charger + Free EU Plug With USB Output For Xiaomi Red Rice Note BM42-in Chargers & Docks from Electronics on Aliexpress.com που είναι από ότι λέει για το Redmi note. Τον έχω βάλει στο καλάθι του Aliexpress και όταν έρθει το τηλέφωνο θα τον παραγγείλω και θα σας πώ τισ εντυπώσεις μου.
-
Και οι σχετικές φωτογραφίες από την αποστολή
-
Από Best Service in stock free gift original xiaomi Redmi Note WCDMA red rice note MTK6592 1.7Ghz 5.5" IPS MIUI V5 smartphone-in Mobile Phones from Electronics on Aliexpress.com 167,56 € με sg post, χωρίς μεταφορικά.
-
Την προηγούμενη Δευτέρα 02/06/2014 παρήγγειλα το Xiaomi Redmi Note WCDMA Octa Core στα 1.7 Ghz, και 2GB Μνήμης RAM 32gb από Aliexpress Εχθές έλαβα email ότι έφυγε από China με track number και σήμερα το πρωί αυτό: Dear Friend: We have done for testing the phone and made a strong packing then sent out the package.Here I attach the pictures for you,please check out and notice that I sticked a αdhesive tape on the battery,please tear it away when you are ready to use it. Thank you for your order,ho…