Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 82.
-
Παράθεση από geotzia: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από geotzia: “είναι πιό ασφαλές να ξεκλειδώσουμε bootloader και να περάσουμε custom rom με τα τελευταία paches ασφαλείας ” Αυτό που λες παραπάνω... ” Προσπαθώ από το πρωί να περάσω μία custom rom αλλά ενώ στο fastboot αναγνωρίζει την συσκευή κανονικά (σε usb 2 & usb 3) όταν πρέπει να κάνω φλάς το empty img μου βγάζει σφάλμα: fastboot: error: Could not read image: super_empty.img Πισtεύω ότι έχω το τελευταίο platform-tools... Τι μπορεί να φτ…
-
Παράθεση από topmar: “Παράθεση από em56464: “Ειδέες αν στο λογαριασμό Xiaomi έχει διαγραφεί η συσκευή και έχει ενεργοποιηθεί η καινούργια;δες αν δεν γίνει κάτι support Viber για βοήθεια με περιγραφή του τι συμβαίνει..!! ” Μόλις κοίταξα, δεν υπάρχει η συσκευή εκείνη, μόνο η νέα συσκευή Mi 9 Lite. Το βράδυ θα δοκιμάσω εκ νέου, σε καινούριο κινητό, νέα συσκευή Redmi 9C. Με το support του Viber δεν έβγαλα άκρη, ήρθε το μήνυμα που έγραψα λίγο πιο πάνω, για spam αριθμό (που δεν αλλάζει αυτό από ότι φα…
-
Παράθεση από jefm: “Την πέρασα και γω αλλά όταν πάω να βάλω magisk από το recovery κολλάει στην επανεκκίνηση, δοκίμασα magisk 22 και 23, εσύ πιο έβαλες; Για να ξεκολλήσει ξαναπερνάω την rom Edit Τελικά μου ήρθε η έμπνευση να τρέξω μια το Magisk uninstall από το recovery και μετά πήρε κανονικά magisk 23 Edit 2 Δεν έφταιγε το Magisk αλλά το SmaliPatcherModule το οποίο θέλει να το φτιάχνεις για την τομ που έχεις και απεγκατάσταση πριν από τις ενημερώσεις ” Γενικά σαν αρχή , και προσπαθώ να την τηρώ…
-
Την πέρασα σήμερα , την βλέπω ένα κλικ πιο γρήγορη , αλλά κάθε φορά που κάνω αναβάθμιση το ίδιο γίνεται, διαφορές σε επίπεδο εφαρμογών δεν νομίζω να έχει και δεν είδα κάτι, απλά αυτό που είδα, παρόλο που δεν έχει φύγει αυτό το εκνευριστικό zoom που κάνει στην αρχική οθόνη η εικόνα από πίσω (και έχω δοκιμάσει τα πάντα που βρήκα στο internet), ανταποκρίνεται πιο γρήγορα στα πατήματα. Το magisk δουλεύει μια χαρά με ότι modules είχα περασμένες.
-
Παράθεση από tan: “Τί μου προτείνετε σε mi 9 lite αν δεν βγεί άλλο update? Να μείνω με την τελευταία stable xtrv 12.5.3.0 ,να φλασάρω την official stable ή να βάλω την τελευταία beta και να μείνω με αυτήν? ” Αν δεν έχει θέματα το κινητό σου γιατί να πας σε άλλη; πάντως με την dev είχα πολλά θέματα (και από ότι βλέπω όχι μόνο εγώ), το κινητό με android 11 θα πάει πολύ καιρό ακόμη, και χωρίς Update, από εκεί και πέρα αν θέλεις υπάρχουν και οι εναλλακτικές απλά φεύγεις από miui, κάποιος άρχισε να β…
-
Τελικά κάθε νέα dev είναι χειρότερη για το καημένο mi 9 lite, εγώ γύρισα σε τελευταία σταθερή και προς το παρόν δουλεύει μία χαρά το κινητό... Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επανέρχομαι με το mi9 lite, ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν πάει με τίποτα σε προηγούμενη rom( με twrp μιλάω) . έκανα Wipe , format, τα πάντα , όταν κάνω εγκατάστη πιο παλιά rom (δοκίμασα 3) κάνει boot loop στη recovery, πάω για fastboot και ελπίζω να δουλέψει .... Επιτέλους ήρθε στα ίσια του, τελικά ο Ποπάυ μας έκανε τη δουλειά, δεν γουστάρει ούτε τον Lucky Luke, μάλλον φοβάται μη του φάει την Ελιά (Olive) και τον έκανε γερό ban.....
-
Mi9 lite, εκτός από κάτι force close σε διάφορες εφαρμογές, ένα πρόβλημα που είδα ( και δεν ξέρω αν προϋπήρχε γιατί τώρα το δοκίμασα ) είναι με τα vlogs στην κάμερα , κάνω ένα vlog και με το που πατάω για αποθήκευση (το οκ ) ή κοινοποίηση - upload, με πετάει έξω, μπορεί να το δοκιμάσει και κανένας άλλος να δει αν δουλεύει κανονικά; πατάω προβολή σύνοψης αλλά δεν βγάζει τίποτα. Συνέχεια1 , τελικά πολλά force close και κολλήματα σε εφαρμογές, προσπάθησα να πάω πίσω στην προηγούμενη , αλλά κάνει bo…
-
Mi9 lite, περάστηκε σήμερα , μου έκανε ένα χαζό εώς τώρα , είχα κλήση με απόκρυψη και ενώ χτυπούσε μου έβγαζε μνμ κλήση άγνωστος αριθμός αλλά δεν έβγαζε το μενού για να απαντήσω... στα υπόλοιπα που δούλεωψα φαίνετα να πηγαίνει καλά.
-
ΜΙ9 lite με dark mode δουλεύει μια χαρά, απλά αυτό που παρατήρησα , όντως , σε μερικές εφαρμογές ( οι οποίες έχουν στις δικές τους ρυθμίσεις dark mode) δεν έβλεπα τίποτα, τις απενεργοποίησα με το διακόπτη από το dark mode (ρυθμίσεις - προβολή - περισσότερες επολογές σκοτεινής ύλης ..εεε .. λειτουργίας ) και κλείνεις το διακόπτη, μέχρι τώρα ότι ανοιξα δουλεύει μια χαρά .
-
Mi 9 lite με magisk , φαίνεται να δουλεύει καλά εκτός από ένα θεματάκι ,το οποίο το είδα και στην προηγούμενη έκδοση, με την κάμερα, όταν διαβάζω qr codes μερικές φορές τους διαβάζει κανονικά μερικές όχι, π.χ. πήγα να κάνω συγχρωνισμό τον brave browser από pc με κινητό και δεν διάβαζε με τίποτα τον qr code. κατέβασα άλλη εφαρμογή από play και δούλεψε κανοκικά (το ίδιο είχα κάνει και με την προηγούμενη έκδοση με άλλον qr code) .
-
mi9 lite,η συλλογή δουλεύει , το magisk το ίδιο, εκεί που έχω θέμα είναι , δεν δουλεύει η αλλαγή ταπετσαρίας από την επιφάνεια( η εφαρμογή δεν έχει εγκατασταθεί στη συσκευή σας ) , αν πάω από τις ρυθμίσεις δουλεύει κανονικά.
-
Mi9 lite με magisk όλα καλά , προς το παρόν.
-
Mi 9 lite,πρόβλημα με viber, μια έρχονται οι ειδοποιήσεις μια μόνο ο ήχος, 3χω κάνει όλα τα wipe σε εφαρμογές και cache dalv . Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Asmo: “CC9 forced recovery μετα το τελευταιο upgrade. Upgrade ROM: xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_21.2.3_v12-11 Προηγουμενο ROM: xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI9LiteMICC9_V12.0.2.0.QFCCNXM_v12-10 ” Από ότι βλέπω ήσουν σε σταθερή και πήγες σε dev, έκανες το format data πρώτα;;
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tan: “και το cpu usage καλύπτει το ποσοστό μπαταρίας. ” Δεν βλέπω να έχει θέμα...Ακόμη και με 100% μπαταρία. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69849/ ” Να σε ρωτήσω φίλος, εδώ στη φώτο βλέπω ημερομηνία 29-1 αλλά και αυτό που κατέβασα και αυτό που έχει στη σελίδα των twrp είναι με ημερομηνία 08-1, το έχεις ανεβάσει κάπου αλλού το καινούριο;;
-
Παράθεση από xnikos: “εμένα σε RN7 ενώ είναι ON στις ρυθμίσεις, εμφανίζεται OFF στο *#*#4636#*#* (για το wifi calling μιλάω) φυσικά απ' την vodafone δεν βλέπουν πρόβλημα, ενεργοποιημένο κανονικά volte παίζει κανονικά τελικά υπάρχει κανείς με λειτουργικό wifi calling σε RN7??? απ' την vodafone υποστηρίζουν ότι παίζει ” αν στο βγάζει απενεργοποιημένο τότε δεν είναι θέμα εταιρίας αλλά συσκευής, π.χ. εγώ το έχω ενεργοποιημένο και στις 2 κάρτες vodafone kai cosmote αλλά το έχω ενεργοποιήσει μόνο στην…