Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 82.

• Παράθεση από kostas10: “για xtrv ζηταω να ξεκλειδώσω bootloader? πόσο κάνει να στείλουν οκ και μετα για update είναι στην δική μου ευχέρεια...? υα εχω ξεχάσει λίγο... Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ναι, ανάλογα από ώρες μέχρι λίγες ημέρες, ναι αν θέλεις κάνεις , απλά με το ξεκλείδωμα κάνει reset χάνονται όλα Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• kwstpap το lite έχω απλά επειδή φοράω την Ελληνική stable η οποία είναι η cc9 είπα να μην τα μπερδέψω , γιατί το κινητό ίδιο είναι η rom αλλάζει μόνο (αν δεν κάνω λάθος)

• Παράθεση από kwstpap: “UPDATE!!! 23/3/2020 ” φίλος με stable miui.gr 11.0.1.0 (root) πέρασα την GCam_7.2.010_Urnyx05-v2.2 όπως λένε οι οδηγίες αλλά έκανε force close και η Gcam αλλά και η μαμά, δν δούλευε καμία, θα ξαναπροσπαθήσω και θα πω αν υπάρχει αλλαγή. ΟΚ το πρόβλημα με το δημιουργεί το pyxis-buffer-q.zip, το εγκατέστησα (μόνο αυτό ) και η μαμά κάμερα δεν δουλεύει , χτυπάει, χωρίς το byffer fix ανοίγουν και οι δυο απλά η gcma (λογικό) lagαρει ...

• Παράθεση από wankel13: “@lost2 έχει οπή το δικό σου;αν δεν έχει,με τον τρόπο που το τοποθετησες,καλύπτεται ολόκληρη η selfie κάμερα από το τζαμακι; ” Αυτό είναι το δικό μου, απλά η οπή που έχει στα δεξιά αν είναι λίγο παραπάνω (χιλιοστά μιλάμε) δημιουργεί το πρόβλημα που περιέγραψα. 20191216171624_nillkin_amazing_cp_pro_full_face_tempered_glass_mi_9_lite.jpeg

• Δεν χρειάζεται αν 3χεις περάσει στο backup όσα θέλεις , επαφές μνμτα κλπ Στάλθηκε από το MI CC 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

lost2 - - Mi 9 Lite/Mi CC9 (Pyxis)

Μήνυμα

Παράθεση από wankel13: “Καλημέρα. Νέος κάτοχος κ εγώ μετά από 3,5+ χρόνια με το Mi4s και.... έχω πολύ διάβασμα να κάνω... Θα ξεκινήσω σιγά σιγά διαδικασία για ξεκλείδωμα. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κάποιος τζαμακι της nilkin, το έχω πάρει ήδη, αλλά δεν το έβαλα γιατί είναι μονοκόμματο, δεν έχει κενό - τρύπα για την selfie κάμερα. Έτσι πρέπει να είναι; Επίσης, μέχρι να ξεκλειδώσω και να βάλω xtrv, να κάνω την τελευταία αναβάθμιση και να πάω στην Miui v11. 3.4.0 PFCMIXM ή είναι καλύτερα να μείν…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ioannis rhgas: “Αν κ φαίνονται όλα ενεργοποιημένα, δε λειτουργεί τίποτα. Ούτε η βιντεοκλήση, ούτε το wifi calling. Επισυνάπτω φωτογραφία” Δοκίμασες να βάλεις το κινητό σε flight mode να δεις αν δουλεύει το wifi call, από ότι πρόσεξα στο δικό μου το wificall δεν μπαίνει μερικές φορές που έχω φουλ σα στη vodafone, όταν πέφτει από ένα σημείο και μετά μπαίνει, έψαξα να δω μήπως βρω κάπου κάτι που να αλλάζει τυχών ρυθμίσεις ( μέσα στο system, με root) για να μπαινει και με φουλ σήμα αλλά…

• Παράθεση από ioannis rhgas: “Τι άλλο μπορώ να κάνω; ” πληκτρολόγησε το *#*#4636#*#* και ανέβασε φωτογραφία από το πληροφορίες τηλεφώνου , από εκέι που λέει "Ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου" , και κάτω

• RE:

Μήνυμα

Δοκίμασα το adaway και δούλεψε το hide.. τελικά μετά από λίγο άρχησαν σχεδόν όλες οι εφαρμογές να χτυπάνε, έκαν Wipes τίποτα, είχα την φαεινή ιδέα (μερικές φορές πρέπει να μάθω να σκέφτομαι πιο πολύ) να περάσω την 11.3.4.0 και μετά ο χαλβάς θυμήθηκα ότι η μια είναι 9αρα και η άλλη 10αρα με αποτέλεσμα να με κάνει την εσωτερική μνήμη σμπαράλια (άλλαξε όλα τα ονόματα σε ακαταλαβίστικους χαρακτήρες ) και να μην δουλέυει τίποτα, τώρα θα κάνω καθαρό install την 11.0.1.0 και βλέπουμε.... Στάλθηκε από τ…

• Παράθεση από volanis1980: “Τίποτα μέχρι στιγμής, όλα άψογα. ” Είσαι root ; αν ναι (υποθέτω με magisk)το ξανα έκανες, δουλεύει πάλι το root ;

• Παράθεση από vagelis33: “τα εκανα ολα αυτα και μαλιστα επειδη δεν μου το περναγε.....εδωσα σε ολες τις εφαρμογες αδεια.....αλλα και παλι δεν μ'αφηνεκαμια ιδεα? ” Βγάλε sceenshot το μήνυμα που σε βγάζει; γιατί αν έχεις κάνει σωστά ότι είπανε παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει η εγκατάσταση εκτός και αν είναι χαλασμένο το αρχείο. Source Code (1 line)Φίλε markito το αντίθετο συμβαίνει , όταν μια εφαρμογή είναι γραμμένη για μεγαλύτερη έκδοση android από αυτό που φοράς, τότε μπορεί να μην τρ…

• Τελικά την κατέβασα, την νεα 11,3,4, από τον server και την πέρασα με twrp dirty flash, δυστυχώς τα προβλήματα που είχα παραμένουν

• RE:

lost2 - - Mi-A2 (Jasmine)

Μήνυμα

Παράθεση από Ippo Cratis: “απολαυστικο το μηνυμα σου . αυτο που νομιζεις οτι γινετε στο τηλ σου ειναι δυσκολο να το κανεις ακομα κ να θες , ποσο μαλλον να στο κανουν εν αγνοια σου. anyway κανε ενα factory reset οπως σου ειπαν τα παιδια κ ολα καλα.” Να σε ρωτήσω γιατί είναι δύσκολο να το πάθει κάποιος ; Τα R.A.T. ( remote administration tool) τα έχεις ακούστε , πόσο δε τα android R.A.T. ; Και αν έχεις ξεκλειδώσει bootloader σε συνδιασμό με root είναι πολύ πιο εύκολο από ότι νομίζουμε μερικοί. Στά…

• Καλημέρες , τελικά η Ελληνική stable έχει θεματάκια (τουλάχιστον σε εμένα), άλλο ένα καινούριο που με έκανε , βάζω ξυπνητήρι για να χτυπήσει μόνο μια φορά και αυτό (2 φορές μου το έκανε) με το που το έκλεινα δεν απενεργοποιήθηκε αλλά συνέχιζε να είναι ενεργό για ακόμη μια φορά.. τα θεματάκια με τις εφαρμογές που είπα και πιο πάνω συνεχίζονται , κλείνουν από μόνες τους όποτε θέλουν, σε άσχετες φάσεις, και το τελευταίο πήγα να κάνω twrp backup για να δοκιμάσω την xiaomi.eu stable (για να δω αν είν…

• NasDriver είπα μήπως υπάρχει καμία λύση .. τώρα το έχω και εγώ σταθερά

• Παράθεση από amavroudis: “Αν συνεχίσει να σου το κάνει "κλείδωσε" τις να μη κλείνουν... ” Προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει, εφόσον δεν κλείσω όλες τις εφαρμογές με το χ (που κακώς το κάνει πάλι γιατί τις έχω κλειδώσει). Καμία λύση για το πως θα έχω τον αυτόματο φωτισμό αλλά να πηγαίνει προς τα κάτω μέχρι το επίπεδο που θέλω, γιατί με λίγο φωτισμό πάει τέρμα κάτω και είναι πολύ σκοτεινό , το βάζω από το επίπεδο φωτεινότητας σε ένα επίπεδο που θέλω αλλά αυτό πάει πάλι πιο κάτω.

• Τελικά πέρασα την Ελληνική stable 11.3.4, αλλά έχω ένα θεματάκι , προς το παρόν και ελπίζω μόνο αυτό, έχω κάποιες εφαρμογές , huawei health, data monitor, adaway, τις οποίες παρόλο που τις έχω βάλει στο αυτόματη έναρξη και στην εξοικονόμηση μπαταρίας -> χωρίς περιορισμούς , αυτές και δεν τρέχουν σε επανεκκίνηση αλλά και όταν τις τρέχω μετά από λίγο κλείνουν...καμία ιδέα γιατί γίνετε αυτό ;; Με την μαμά global eu δεν με το έκανε αυτό(εκτός το adaway που θέλει root και είχα το AdGuard στη θέση του…

• Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάποιο πρόγραμμα σαν το data monito details?id=info.kfsoft.datamonitor&hl=en με το οποίο θα δεις ποιες εφαρμογές και services στέλνουν data στο internet και πόσα mb, οπότε θα καταλάβεις αν κάτι πάει στραβά.

• Παράθεση από lost2: “Σε Mi9 lite με μαμά 11,3,4 δεν δούλεψε , άλλαξα και με το greece πάλι τίποτα (για το activity μιλάω) ” Λοιπόν , (ο επιμένων ή νικά ή κλαίει) ξαναδοκίμασα και είδα ότι έχει 2 greece την πρώτη φορά δοκίμασα το πρώτο που έβγαλε και τώρα δοκίμασα το 2ο , προς το παρόν φαίνεται να δουλεύει το wifi call με προβληματάκια , αλλά πιο πολύ ώρα έχω το σήμα ότι είναι ενεργοποιημένο......

• Σε Mi9 lite με μαμά 11,3,4 δεν δούλεψε , άλλαξα και με το greece πάλι τίποτα (για το activity μιλάω).