Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 82.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Άρχισα να απογοητεύομαι με το κινητάκι, λοιπόν φοράω ακόμη μαμά ΕU 11.3.4, προσπαθώ να ενεργοποιήσω το wifi call και volte στη vodafone με μεγάλη αποτυχία, το wifi call 1 δουλέυει 30 δεν , το volte ούτε ίχνος του, στις ρυθμίσεις κάρτας στην 1η με cosmote βγάζει επιλογή volte on/off στη voda δεν υπάρχει παρά μόνο το wifi call. Σε Ελληνική stable τα δοκίμασε κάνενας δουλεύουν καλά ; χωρίς θέματα; Άλλο χαζό σήμερα που έκανε σε κλήση δεν άνοιγε έκανα προς τα επάνω το κουμπί και αυτό έκανε κύκλους έβ…

• Να θυμάσαι είναι γενικό κανόνας για εγκατάσταση ρομ , πάντα συμπιεσμένη

• ναι, εκεί είναι το λάθος την περνάς συμπιεσμένη δεν την αποσυμπιέζεις

• Παράθεση από kimnag: “twrp έχω , εδώ είναι μια φωτο ” Μήπως κατα λάθως την αποσυμπίεσες πρώτα και μετά την πέρασες

• οπότε καλά έκανα και κατέβασα την pyxis_eea_global_images_V11.3.5.0.PFCEUXM..tgz , αχρείαστη να είναι...ευχαριστώ

• Μετά από μερικά χρόνια μακριά από την Xiaomi επέστρεψα και εγώ με το Mi9 lite, μια χαρά το κινητό όλα καλά απλά πλέον έχω κάποιες απορίες (και μετά από το διάβασμα στο συγκεκριμένο νήμα) 1 Σκέφτομαι να κάνω μόνο root το κινητό χωρίς twrp βρήκα έναν οδηγό στο xda (με το magisk και το boot.img) το έκανε κανείς δουλεύει;;; 2 Αν και λέω ΑΝ περάσω τελικά twrp σύμφωνα με αυτό (από kwstpap - Τωρα το κινητό μας είναι encrypted.οταν βάλετε κάποιο pin την επόμενη φορά που θα μπείτε σε recovery το twrp θα …

• καλή τύχη σε όλους αλλά καλύτερη σε εμένα ....

• Stock in Europe MINIX NEO X8-H Plus Cortex-A9 Quad Core 2GB RAM 16GB ROM WiFi RJ45 HDMI XBMC 4K UHD Android 4.4 Android Smart TV Box online - coolicool λες να μας κάτσει ....

• Γιατί γίνεται αυτό?

lost2 - - Redmi 1S (Armani)

Μήνυμα

Το 1s

• Γιατί γίνεται αυτό?

Μήνυμα

αυτό με το κάνει συχνά πυκνά (περνάω συνέχει τι καινούργιες dev μόνο με wipe cache και dalvik) και το μόνο που κάνω για να στρώσει είναι ξανά reboot wipe cache και dalvik και πέρασμα δεύτερη φορά την rom ως τώρα δουλεύει μια χαρά αυτό που κάνω

• V6

Μήνυμα

εμένα και η 7.9 και η 7.16 που φοράω τώρα με κάνουν ένα χαζό , υπερθερμαίνετε το τηλ όταν μιλάω το έχει κανένας άλλος αυτό ? έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση δοκίμασα και με Xcelerate kernel τα ίδια (με την v5 47 δεν το είχα) και ένα δεύτερο όταν αλλάζω οθόνη κλειδώματος με κάνει επανεκκινήσεις ( και το έχω στην μαμά τώρα που δεν το κάνει) κατά τα άλλα μια χαρά είναι

• Μπαταρία Redmi 2 σε Redmi 1s

Μήνυμα

διάβασα στο xda ότι κάποιος το έκανε και δουλέυει καλα απλά δεν έιδε διαφορά στο χρόνο .... BM44 battery (Redmi 2) for Redmi 1s | Xiaomi Redmi 1S | XDA Forums

• Service για XIAOMI

Μήνυμα

Παράθεση από giwrgosky: “Συνεχιζω εδω για να μην ειμαι oftopic στο αλλο. Τα ξαναγραφω για να υπαρχει συνοχη. Εκανα ολα τα wipes καταλαθως στην twrp, το κινητο ειναι πλεον χωρις λογισμικο. Δουλευει κανονικα το twrp, τωρα απλα μολις κατεβει το αρχειο να το περασω στην sd και θα δουλεψει ή θελει ξεζιπαρισμα και την ολη πανω διαδικασια; Να σημειωσω οτι κατεβαζω fastboot ρομ.” φίλος τα μπέρδεψες λίγο ή fastboot rom δεν περνάει με twrp ή cwm αλλά με το πρόγραμμα της xiaomi, MiPhone, για να περάσεις ro…

• μια απλή αντιγραφή από τα επιτυχημένα android tv sticks είναι και τίποτα παραπάνω ... Source Code (13 lines) όσο για παιχνίδια .... χλωμό ... εκτός και αν υποστηρίζει τίποτα flash games προσωπικά καλύτερα ένα android tv stick με quad core που περνάει και ubuntu (για όποιον θέλει) και με την μεγάλη υποστήριξη που υπάρχει , το παραπάνω πεταμένα λεφτά ...

• που να φτάσουμε την Ινδία ούτε για πλάκα αλλά και 3η θέση πολύ καλά είμαστε

• wsm tools exposed update

Μήνυμα

λοιπόν έχω κάνει εγκατάσταση το wsm tools 2.3.5 στο whats new με βγάζει ότι υπάρχει η έκδοση 2.3.6 αλλά δεν με την βγάζει πουθενά για update, αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι όταν γίνετε εγκατάσταση με κάνει εγκατάσταση στο framwork την έκδοση app_process 50 και xposedBridge την 51 εγώ για να δουλέψω ένα πρόγραμμα θέλει την έκδοση 54 και πάνω αλλά δεν μπορώ να το κάνω update. Στο github (BurgerZ/WSM-Project · GitHub) στον φάκελλο Api (WSM-Project/API at master · BurgerZ/WSM-Project · GitHub…

• Εγώ χρησιμοποιώ αυτό play.google.com/store/apps/details?id=com.track.actividades και είναι μια χαρά

• δηλαδή φίλος (nnbignick) δεν έχεις πρόβλημα με την μπαταρία ? πόσο σε κρατάει με μέση χρήση ???? εγώ που βλέπω και στο MIUI Official English Site πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα κατεβαίνει σαν χαζή η μπαταρία , με το underclock που του έκανα (δηλαδή μαξ τιμή επεξεργαστή 998) έχω φτάσει την μιάμιση μέρα με λίγο ίντερνετ παιχνίδι και ομιλία , αν το βάλω στο 1,6 τότε δεν κρατάει ούτε μισή μέρα .... και έχω προσέξει με το cpu-z ότι ποιο πολύ ώρα δουλεύει (ο ένας επεξεργαστής οι άλλοι απενεργοποιούνται…

• έχω το κλασικό (από ότι βλέπω) πρόβλημα με την μπαταρία μια λύση (!!!) που βρήκα είναι να κάνω underclock το κινητό , με το nofrills cpu έβαλα σαν max τιμή το 998 με αυτόν τον τρόπο χάνω δύναμη αλλά κερδίζω πολύ μεγαλύτερη αυτονομία βέβαια δεν είναι λύση μέχρι και αν η xiaomi το διορθώσει αλλά από το τίποτα καλή και η ...... ένα αλλοο κουφό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με την sd στα καλά καθούμενα την κάνει εξαγωγή και μερικές φορές την επαναφέρει αλλά μερικές πρέπει να κλείσω το κινητό για ν…