Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
Cast με σβηστή την οθονη
ΜήνυμαΓειά χαρά.με την καινούργια λειτουργία του miui το cast έχεις την δυνατοτητα να χρησιμοποεις το κινητό με σβηστή την οθόνη για εξοικονόμηση μπαταρίας.το προβλημα μου είναι ότι έχω συνδέσει στο κινητό μου ένα mouse για να παίζω καποια παιχνίδια αλλα όταν ενεργοποιώ την λειτουργία με σβηστή την οθόνη όταν κουνάω το mouse ανάβει.υπαρχει κάποια λύση η κάποια εφαρμογή;ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΈχω βάλει μοτίβο,έχω αλλάξει θέμα αλλά δεν βλέπω πως και αν γίνεται να βάλω κάποια εφαρμογή πέραν του mi remote, φακό και κάμεραΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από makaros_ps: “Παράθεση από makaros_ps: “Πώς μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή όταν έχω κλειδωμένη την οθόνη να ανοίγει κατευθείαν.Μου έχει με κύλιση αριστερά κάμερα και δεξιά mi remote Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” γνωρίζουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις pin ή μοτίβο; …
-
RE:
Μήνυμαόχι εννοώ στο lock screenΠαράθεση από nflo: “Παράθεση από makaros_ps: “γνωρίζουμε; ” Αν έχω καταλάβει καλά θέλεις με το που πατάς το power button να ανοίγει το κινητό στην αρχική οθόνη και όχι στο lock screen. Αν θέλεις όντως αυτό πρέπει να ενεργοποιήσεις τα developer options (πατάς αρκετές φορές πάνω στο miui version στο about phone) και πας additional settings ==> developer options και εκεί έχει την επιλογή "Skip screen lock". Το ενεργοποιείς και η οθόνη θα ανοίγει κατευθείαν στο home screen σ…
-
Παράθεση από makaros_ps: “Πώς μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή όταν έχω κλειδωμένη την οθόνη να ανοίγει κατευθείαν.Μου έχει με κύλιση αριστερά κάμερα και δεξιά mi remote Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” γνωρίζουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πώς μπορώ να προσθέσω κάποια εφαρμογή όταν έχω κλειδωμένη την οθόνη να ανοίγει κατευθείαν.Μου έχει με κύλιση αριστερά κάμερα και δεξιά mi remote Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Πρέπει να δεις τι νούμερο γράφουν πανω, το 30AWG είναι χειρότερο το 20 καλύτερο μεγαλύτερη διατομή καλώδιο λιγότερες αντιστάσεις απώλειεςforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/50305/ Εγώ έχω πάρει αυτά, Tronsmart 20AWG Charge Gold Plated Premium Micro USB Cable Sync & Charging Cable 1M” γνωρίζεις εδώ που μπορώ να βρω αντίστοιχο καλώδιο; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Τα καλώδια USB έχουν προδιαγραφές ανάλογα με την διατομή των καλωδίων που έχουν και επηρεάζουν την φόρτιση ειδικά στα μεγαλύτερα φορτία. Ριξε μια ματιά και εδώ cables-can-significantly-impact-the-charging-speed-of-y-1532784722” και σύμφωνα με το άρθρο ποιό καλώδιο μου προτείνεις;εγώ πήγα και πήρα αυτό.. Xiaomi.html?o=xiaomi Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η αλήθεια είναι ότι είχε τσακίσει και είχε κοπή και πήγα και πήρα άλλο τις Xiaomi από γνωστό σκρουτζομαγαζο με 5 ευρώ.το θέμα είναι ότι δοκιμαζα για 3 μέρες ένα άλλο που είχα στην άκρη αχρησιμοποίητο και μου έκανε μ@λ@κιες.πχ ζεστενοταν πολύ κατά την φόρτιση,η φόρτιση γινόταν πολύ αργά αλλά και κάποιες φορές αντί να ανεβαίνει κατέβενε,.ένα βράδυ το άφησα να φορτίσει κλειστό και το πρωί δεν είχε ανέβει καθόλου.τώρα με το καλώδιο που πήρα δείχνει ότι πάει καλά αλλά δεν μπορώ να πω ότι φορτίζει και…
-
Όχι με τον δικό του. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
έχω ένα θεματάκι με την φορτιση.είναι σωστή η τάση;αργεί να φορτίσει και δεν ξέρω το γιατίc5a9464cb76ba76fe6688a1f23ee3c41.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Κάνε ένα τεστ.. Βάλτο σε ένα τραπέζι με την οθονη προς τα κατω και δες αν παιζει καποια γωνία.” Μια χαρά φαίνεται ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “τα note 3 ειναι πολυ ευαίσθητα σε στραβώματα κλπ.Εκει πονάνε και βγάζουν κιτρινίλες στην οθόνη. Αν ειναι οκ απο κατασκευή και βγάλει κατι τέτοιο σημαίνει ότι κάπου έχει στραβώσει και με το πρώτο ζόρισμα(θερμοκρασία) εμφανίζεται.” πάντως προσωπικά δεν το έχω πιέσει.έχω κατεβάσει πολλά παιχνίδια βαριά και ήταν μια χαρά.τώρα πως το έπαθε ξαφνικά δεν καταλαβαίνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
βασικά εμένα μου εμφανίστηκε με τα από ένα παιχνίδι που κατέβασα από το play store και μετά από 10 λεπτά παιχνιδιού υπερθεμανθηκε και μου φανέρωσε αυτήν την κιτρινιλα και αμέσως έκλεισα το παιχνίδι.πάντως γρήγορα αντικαταστάθηκε η οθόνη του φίλου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Loksias: “Προς ενημέρωση: Πήγα σήμερα το πρωί το Kate στο service της Infoquest στου Ρέντη. Είχε παρουσιάσει μία αρκετά μεγάλη κάθετη κιτρινίλα στην πάνω δεξιά πλευρά της οθόνης. Εντός εγγύησης και αγορασμένο από το YOU, ούτε που το συζήτησαν καν και ήταν ευγενέστατοι και γρήγοροι. Σε περίπου 40 λεπτά είχαν αλλάξει την οθόνη. Μου είπαν αν προσέχω να μην χρησιμοποιώ θήκες που είναι στενές/σφιχτές, διότι είναι πιθανόν να πιέζουν την οθόνη στο πλάι και να δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα.…
-
Όχι δεν είναι σε όλη την οθόνη.είναι μια ελαφριά κιτρθνιλα σε ένα σημείο ψιλά και δεξιά τις οθόνης.έγινε μετά από ένα παιχνίδι που έβαλα να δοκιμάσω και είχε ζεσταθεί αρκετά μπορώ να πω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου κιτρινισε δεξιά στην γωνία.Επίσκεψη στην info quest από βδομάδαb91e5fc259725d3492036bb8d485cf00.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απίστευτο.. να μην πάρουμε nougat!!'πρέπει να την κράξουν.καθόλου καλή κίνηση ειδικά για ένα best seller σαν το note 3. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk