Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
Sms
ΜήνυμαΚάτι άσχετο.πως κάνω διόρθωση το κείμενο ;μερικές φορές βγαίνουν άκυρες λέξεις λογο t9 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από makaros_ps: “Δυστυχώς αυτό είναι το <<πακέτο>> δεν μπορώ να το πειράξω λογο εγγυήσης :confused: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχεις το δικαίωμα 100% να βάζεις οποιαδήποτε επίσημη ROM (από το en.miui.com) θέλεις. Αλλιώς, ακόμα και αν δηλώνουν επίσημοι εισαγωγείς θα φάνε πόρτα από την Xiaomi.” Δεν ξέρω φίλε μου.στο μαγαζί που το πήρα μου είπαν εάν το πειράξεις το λογισμικό τότε αυτόματα χάνει την εγγύηση.τώρα τι να σου πω δεν ξέρω.…
-
Sms
ΜήνυμαΕυχαριστώ για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sms
ΜήνυμαΔυστυχώς αυτό είναι το <<πακέτο>> δεν μπορώ να το πειράξω λογο εγγυήσης :confused: Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sms
Μήνυμα56bcdf95379796f8533796c0d1176d80.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Sms
ΜήνυμαΓνωρίζουμε πως μπορούμε γραψουμε με 160 χαρακτήρες στο sms;Έχω δοκιμάσει διάφορα πληκτρολόγια αλλά δεν. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Notification
ΜήνυμαΈκλεισα και άνοιξα το κινητό αλλά πάλι... Τεσπα ίσως να προβαίνει θέμα της εφαρμογής καθώς επίσης δεν με αφήνει να τραβήξω βίντεο μέσα από το chat παρά μόνο φωτογράφιες.74dc89b70200931a6230d67371daa80e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Notification
ΜήνυμαΈτσι,δηλαδή;e067838ab23bd8d4c35987a5aa4aadde.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Παράθεση από makaros_ps: “Κατάλαβα.ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Τώρα έχω ένα θέμα που ξέχασα να αναφέρω ναι αγορά το ίντερνετ καθώς μου δείχνει μόνο Η+.Θα πάρω ενα.τηλέφωνο και στην Vodafone Μήπως δεν έχει ενεργοποιηθεί το 4G.ευχαριστώ και πάλι. ” Για πήγαινε στις ρυθμίσεις, Σιμ και δίκτυα κινητής, διάλεξε τη Κάρτα Που έχεις για ίντερνετ και κάτω που λέει προτεινόμενο δίκτυα κτλ βάλε 4g Lte =============== Μαρ 5th 2017, 5:54pm =============== Παράθεση από makaros_ps…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “καλώς ήρθες Γιάννη 1. πας στις φώτο και σέρνεις σιγά από πάνω προς τα κάτω για να εμφανιστούν τα κρυφά αρχεία 2. Ρυθμίσεις > Ήχος >Κοιτάς στο τέλος ότι έχει σχέση με "Δόνηση" 3. έχει ετοιμάσει η infoquest ένα Γενικό Εγχειρίδιο Χρήσης Xiaomi Smartphone - MIUI (User Guide) - Αγγλικά 4. Το αλφάβητο πάει με την γλώσσα, αν έχεις επιλέξει αγγλικά, αγγλικά θα είναι και η λίστα.” Δυστυχώς και εμένα ελληνικά είναι η επιλεγμένη γλώσσα αλλά στα πλάγια ειναι τα γράμματα στα αγγλικά …
-
Notification
ΜήνυμαΟκ έφτιαξε φίλε μου.αλλά υπάρχει άλλο θέμα Τώρα.πρώτον μέσα από το chat όταν πηγαίνω να τραβήξω μια φωτογραφία δουλεύει κανονικά αλλά όταν πάω να το πατήσω συνεχόμενα για τραβήξω ένα βίντεο εκεί που πάει να κοκκινίσει σταματάει και δεν κάνει τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Notification
ΜήνυμαΜια άλλη απορία.γιατί το κυκλακι του messenger απενεργοποίητε με κάθε επανεκκίνηση και πρέπει να το ξανά ενεργοποιησω;συγγνώμη είναι και εκτός συζήτησηςc1f1666f13c21fa70fba8528799bc5c4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Notification
ΜήνυμαΚατάλαβα.ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.Τώρα έχω ένα θέμα που ξέχασα να αναφέρω ναι αγορά το ίντερνετ καθώς μου δείχνει μόνο Η+.Θα πάρω ενα.τηλέφωνο και στην Vodafone Μήπως δεν έχει ενεργοποιηθεί το 4G.ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Notification
ΜήνυμαΝαι φίλε μου το είδα αλλά δεν έχει ξεχωριστά για την κάθε εφαρμογή Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Notification
ΜήνυμαΓεια σας και από εμένα.Είμαι καινούργιο μέλος και κατοχος επιτέλους Του πολυπόθητου redmi note 3 από κωτσοβολο.Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένος καθώς το κινητό πετάει.έκανα και την ενημέρωση που είχε με το που άνοιξα το κινητό.Φυσικά δε θέλω να το πειράξω με root και roms γιατί δεν θέλω να χάσω την εγγύηση αφού έτσι κι αλλιώς για μένα ειναι μια χαρα έτσι όπως ειναι.Έχω μια ερωτηση.Υπάρχει τρόπος να αλλάξω τα χρώμα στο notification ανάλογα με την εφαρμογή που θέλω;πχ στο viber θέλω να εί…