Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 64.
-
Επιλογή τηλέφωνου
ΜήνυμαΚαλημέρα, μέ κόστος 150:00€ τή συσκευή θά επιλέγεται καί γιατί... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από omprax: “Παράθεση από chrdes: “Επειδή μάλλον δεν θα βγουν άλλες ρομ περνά καλύτερα με fastboot την τελευταία Official stable και αν δεν είναι θέμα hardware θα λυθούν όλα. Για να μπει.fastboot πρώτα κλείστο και μετά πάτα power button και volume down ταυτόχρονα. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3” Το βάζω σε fastboot αλλά μένει κολλημένο στο εικονίδιο για αρκετό χρόνο έτσι πρέπει? Πρέπει να περιμένο πάρα πολύ ώρα για να ξεκινήσει?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμο…
-
Παράθεση από chrdes: “Επειδή μάλλον δεν θα βγουν άλλες ρομ περνά καλύτερα με fastboot την τελευταία Official stable και αν δεν είναι θέμα hardware θα λυθούν όλα. Για να μπει.fastboot πρώτα κλείστο και μετά πάτα power button και volume down ταυτόχρονα. Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3” Το βάζω σε fastboot αλλά μένει κολλημένο στο εικονίδιο για αρκετό χρόνο έτσι πρέπει? Πρέπει να περιμένο πάρα πολύ ώρα για να ξεκινήσει?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΚΑΛHΜΕΡΑ ΣΑΣ έχω το redmi note 2 εκδώσει android 5.0.2 LRX22G MIUI .miui.gr GTV 6.8.11 Developer από χθές μόλις κλήση από μπαταριά η το απενεργοποιήσω εγώ αργή πάρα πολύ να κάνει boot ,Μπορεί και πάνω από 5 λεπτά του έκανα wipe data αλλα τίποτα υπαρχή τρόπος να επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση που ήταν χωρίς πρόβλημα ,η να ετοιμάζομαι για αλλαγή ..ευχαριστώ για των χρόνο σας
-
mi cloud
omprax - - Ο καφενές μας
Μήνυμαευχάριστο πολύ
-
mi cloud
omprax - - Ο καφενές μας
Μήνυμακαλησπέρα σας με πιο τρόπο μπορώ να πάρω στην συσκευή μου και από εκεί στον υπολογιστεί μου της φωτογραφίες από το mi cloud μιας και έχει γέμιση ο χώρος του να του δώσω μια ανάσα ....ευχαριστώ
-
Redmi note 2
omprax - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΤο έχω δοκιμάσει και ανοιχτό και κλειστό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 2
omprax - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμαπάρα το factory reset και την( note 2:Flash την Ελληνικη FASTBOOT ROM (κΑΘΑΡΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ )που του εκανα με βάση τον παραπάνω οδηγό το πρόβλημα παραμενη (χαμηλή ένταση στην ακρόαση των κλίσεων)
-
Redmi note 2
omprax - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕλπίζω αν κάνω factory reset να λυθεί το πρόβλημα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 2
omprax - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΜου το παρουσιάζει και με την 6.4.21.1 και με την hellas_5.0-hermes-6.8.1.1 πού φοράω τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 2
omprax - - MIUI ROM BUGs
Μήνυμακαλημέρες.Από εχθές παρατηρήθηκε στο Redmi note2 Ότι ο ήχος πού έχει όταν μιλάμε σε κάποια κλήση δεν είναι τόσο καθαρός και μπασος όπως ήταν πριν,έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος φίλος παρόμοιο πρόβλημα για να με βοηθήσει,ευχαριστώ
-
Εικονίδιο κλειδώματος
omprax - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ για την άμεση και σωστή απάντηση.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εικονίδιο κλειδώματος
omprax - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΚαλησπέρα Θέλω την βοήθεια σας με κάποιο τρόπο σε εικονίδια 2,εφαρμογών εμφανίζεται πάνω δεξιά το λουκέτο κλειδώματος πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω ..Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Stable_v7.2.10
Μήνυμαοκ σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
-
Stable_v7.2.10
ΜήνυμαΗ rom που έχω τώρα είναι hellas-5.0 Hermes ctv 6.1.29 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Stable_v7.2.10
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην επανειλημμένη.μου προσπάθειά να βάλω την νεα rom ..xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_stable_v7.2.10.zip σε redmi note 2 ..μου βγάζει σφάλμα μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασής και δεν ανοίγει της ρύθμισης της συσκευής με την προτροπή να σας το αναφέρω,υπάρχει κάποια λύση για το συγκεκριμένο πρόβλημα..σας ευχαριστώ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
βρεγμένο Redmi 1s
ΜήνυμαΑρνητικό..μάλλον θα μπω στην διαδικασία αλλαγής digitizer.... Ενώ τρέχει κανονικά η οθόνη αφής είναι νεκρή... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
βρεγμένο Redmi 1s
ΜήνυμαΠρίν 3ημέρες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
βρεγμένο Redmi 1s
ΜήνυμαΚαλημέρα..Θέλω την βοήθεια σάς με το ατύχημα που είχα με το redmi 1s ..μου έπεσε νερό στην μπροστά μεριά και ενώ ανοίγει δεν ανταποκρίνεται η οθόνη στην αφή.για τον ευνόητο λόγο,αν κάποιος έχει αντιμετώπιση παρόμοιο πρόβλημα παρακαλώ ας με βοηθήσει..Ευχαριστώ