Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.
-
Σπασμενη Οθονη σε Mi3
JeLaKos - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια πριν εναμισο μηνα περιπου μου επεσε το κινητο και ραγησε η εξωτερικη οθονη απο κατω αριστερα γωνια περιπου μεχρι την μεση με αποτελεσμα η μιση οθονη να μην δεχετε εντολες παρολα αυτα η μεσα εδειχνε μια χαρα.Παρηγγειλα λοιπον μια εξωτερικη οθονη απο ebay με 8 ευρω ηρθε μετα απο εναμιση μηνα.Την αλλαξα με πολυ ζορι και μαλλον επαθε ζημεια η μεσα και τωρα διχνει μονο ασπρο τιποτε αλλο...Η εξωτερικη ομως δουλευει μια χαρα.Εχω σκασει και δεν μπορω να περιμενω παλι εναμισο μηνα να παρ…
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
JeLaKos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝομιζω εφτιαξε στο antutu απο 38209 εβγαλε τωρα 43321.Ευχαριστω για την βοηθεια.
-
JeLaKos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΞαναεκανα flash την ρομ και το supersu εκανα και wipe τωρα περιμενω να τελειωσει αν δεν γινει κατι θα προχωρισω στο επομενο βημα παντως οσο εκανε flash την ρομ η θερμοκρασια του επεξεργαστη εφτασε 57 βαθμους ειναι λογικο αυτο?
-
JeLaKos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν μπορειτε να μου γραψετε αναλυτικα τι πρεπει να κανω η να μου λετε απο το τσατ θα το εκτιμουσα αφανταστα γιατι εχω χασει την μπαλα.Ευχαριστω.
-
JeLaKos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔεν ηταν πολυ παλια εκανα αναβαθμισεις καθε φορα που βγαζατε καθε δυο παρασκευες αν δεν κανω λαθος οποτε ηταν η η τελευταια πριν βγει η marshmallow η η πρωτελευταια δεν με πειραζει αν δεν θα εχω αναβαθμισεις μετα απο το να κολαει το κινητο θα ειναι καλυτερα να μην εχω αναβαθμησεις
-
JeLaKos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια ξαναεκανα εγκατασταση την marshmallow οπως μου ειπατε αλλα παλι τα ιδια το κινητο κολαει υπερβολικα οταν παιζω παιχνιδια ενω πριν ηταν μια χαρα στο antutu απο τα 43.000 περιπου επεσε στα 38.000.Μπορω καπως να ξαναβαλω την τελευταια εκδοση που ειχα πριν την marshmallow?Ευχαριστω.
-
JeLaKos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤην Marshmallow εννοειτε να ξανακανω flash?
-
JeLaKos - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα εδω και μια βδομαδα περιπου εχω βαλει την marshmallow και το κινητο εχει γινει πολυ πιο αργο απο πριν υπαρχει τροπος να βγαλω την marshmallow?Ευχαριστω.
-
Πλοηγός
ΜήνυμαΕυχαριστω παρα πολυ φιλε εγινε το εβαλα στο chrome.
-
Πλοηγός
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια εχω ενα θεματακι αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Οταν μου στελνουν ενα λινκ στο messenger απο youtube παραδειγμα παταω στο λινκ και μου γραφει δυστηχως η εφαρμογη πλοηγος εχει σταματησει.Επισης δεν παιζει βιντεο στο youtube απο το πλοηγο...με chrome ολα μια χαρα απλα δεν ξερω πως να βαλω να ανοιγει τα λινκς με το chrome.ευχαριστω,
-
Την έβγαλα ευχαριστώ.
-
Παιδιά πρέπει να έχει θέμα η ρομ γιατί δεν θυμάμαι να μου το έκανε με την προηγούμενη,μου το έχει κάνει κάποιες φορές τρώει κόλλημα και πατάει στην οθόνη μόνο του ότι θέλει....
-
Gps με Ελληνικα
JeLaKos - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαλι καλα απανταει ο tora33 γιατι εγω ουτε ηξερα με τι δουλευει
-
Gps με Ελληνικα
ΜήνυμαΝαι playstore φυσικα σιγα μην τους δωσω και λεφτα
-
Gps με Ελληνικα
ΜήνυμαΕυχαριστω παιδια κατεβασα το sygic.
-
Gps με Ελληνικα
ΜήνυμαΕγραψα gps στην αναζητηση του φορουμ και δεν εβγαλα ακρη...
-
Gps με Ελληνικα
ΜήνυμαΘελω το καλυτερο Bodai Ακουω προτασεις