Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-108 από 108.

• Xiaomi mi3 Αγορά

JeLaKos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ να σε καλα.

• Xiaomi mi3 Αγορά

Μήνυμα

Ενταξει ευχαριστω πολυ αδερφε θα βαλω απλο ταχυδρομειο και ο θεος βοηθος.

• Xiaomi mi3 Αγορά

Μήνυμα

Οποτε καλυτερα να βαλω το δωρεαν λογικα εχει λιγοτερες πιθανοτητες ετσι για να περασει τελωνειο αν και στο τσατ που μιλησα μαζι τους μου ειπανε οτι ο τροπος αποστολης δεν παιζει ρολο στο αν περασει τελωνειο η οχι οπως και να χει θα ακουσω εσας και οχι αυτους...επισης υπαρχει περιπτωση να βαλουν δωρο κατι διαβασα για κατι γαντια δωρο τωρα για τα χριστουγεννα να τους πω τυχον δωρα να τα βαλω σε ξεχωριστο πακετο?

• Xiaomi mi3 Αγορά

Μήνυμα

Η να βαλω καλυτερα Singapore post?Καποιος που εχει παραγγειλη και γνωριζει παιδια?

• Xiaomi mi3 Αγορά

Μήνυμα

Δυστηχως δεν το εχουν στο Europe warehouse,να βαλω με Ems και να τους ζητησω να γραψουν δωρο η κατι αλλο?

• Xiaomi mi3 Αγορά

Μήνυμα

Γεια σας παιδια σημερα θα παραγγειλω το Xiaomi mi3 απο merimobiles με το coupon code:CYB στα 216.43ευρω(αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο δεκτο).Θελω να μου πειτε τι ακριβως να κανω για να ερθει οσο πιο γρηγορα γινεται με τις λιγοτερες πιθανοτητες να περασει τελωνειο,Να τους πω να γραψουν δωρο η mp3?και με ποιον τροπο να το στειλουν ευχαριστω.

• Mi3 Θηκη προστασιας νερου

Μήνυμα

Καλημερα παιδια νεος στο φορουμ σας ζητω συγνωμη αν υπαρχει ηδη το θεμα.Μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα στο να αγορασω το mi3 απο merimobiles και μαζι με τον κινητο θελω να παραγγειλω και αυτην εδω την θηκη Target User & Categories : Trip ,Roller coasters, Gambling , Extreme sports ,Boxer & Post man:Xiaomi MI3 Case αλλα δυστηχως το merimobiles δεν εχει την συγκεκριμενη,Την εχω παρει καποιος?ειναι καλη η θα χασω σε μικροφωνο και ηχειο?Αν ναι απο που την πηρατε?Το xiaomiworld την εχει αλλα την εχω β…