Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 134.

• Οτι αγοραζετε απο το ελληνικό κατάστημα της Mi τοτε μόνο Greece region. Εκτός λίγων περιπτώσεων οπως κάμερες και ενα δυο αλλα που δεν θυμάμαι Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Νομιζω πως έχω μαύρη original με frame αλλά από Παρασκευή θα ξέρω.” Για πες μας και μια τιμουλα. Γιατι και εγω εχω ενα μαυρακι σπασμένο Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Ok τωρα καταλαβα τι εννοείς. Δεν μου περασε απο το μυαλο. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Να ρωτησω κατι γιατι πιθανώς να μου ξεφεύγει. Τι ειναι το στοπ που έχουν τα ρολλα σου ? Και εγω ηλεκτρικά ρολλα εχω σπιτι και οι διακόπτες μου ειναι up/down μόνο. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Και τα δικα μου από Κίνα έτσι ακριβώς. Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Με την τελευταία εκδοση του mi fit απο play store και εγω στο bip ..... Οτι θυμάται βαράει ... Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από geomade: “o google home assistant συνδέεται και πάλι κανονικά με το Mi home :)” Google Assistant με china server ? Μονο κατι λαμπες και την σκούπα μου βγάζει εμένα. Ούτε αισθητήρια ουτε gateway ουτε 3 , 4 καμερες που εχω Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Και να μην είναι, αν κρατήσεις πατημένα τα power / volume +- θα κάνει επανεκκίνηση σε fastboot / recovery.” Οκ δεκτό και αυτο. Ειπαμε καποιος που ξερει θα μπορέσει να το σβησει με καποιο τροπο. Το τελειωμένο ζακι της Ομόνοιας ομως γιατι ? Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Τα εχω εντοπίσει πολυ καιρο πριν αυτα τα θέματα του miui προερχόμενος απο samsung. Ναι η notification bar κλειδώνει να μην τραβιέται στην lock screen. Αυτό που δεν μπορω να ξεπεράσω και να καταλάβω ειναι το power menu γιατι να ειναι ξεκλειδωτο στην lock screen !!! Άκρως απαράδεκτο !!! Και κρατάει χρόνια αυτη η κολόνια.... Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από sv1kwz: “Του αλλαξα θεση στην σιμ .... Τιποτα αυτο ... Χαμπαρι ... Το ιδιο και στο mi8 μου Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Δοκίμασε και εσύ να κάνεις αποσύνδεση το Mi account από το κινητό και να ξανασυνδεθείς. ” το έχω κάνει ίσα με 5 φορες !!! αχαχ ... καμια τύχη , και στο mi 8 μου , αλλά και στο rn7 της γυναίκας !!! το mi4w της μητέρας παίζει κανονικά !

• RE:

sv1kwz - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από sv1kwz: “Το ίδιο θεμα εχω και 3γω στο mi8 μου , αλλα και στης συζηγου το redmi note 7. Μου τα δειχνει ολα offline ... Χωρις να εχει αλλαξει ουτε η σιμ ουτε ο αριθμος Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Στο Redmi Note 7 τα ίδια έκανε και σε μένα. Έχω δύο SIM και ξεκλείδωσα με την SIM2 που εκεί έχω πρόγραμμα δεδομένων. ΔΕΝ έλεγε με τίποτα να το δει η Εύρεση συσκευής ενώ στο κινητό ήταν ενεργό. Μόλις έβγαλα το Mi account της δεύτερης SIM και έβαλα το Mi Account τ…

• Το ίδιο θεμα εχω και 3γω στο mi8 μου , αλλα και στης συζηγου το redmi note 7. Μου τα δειχνει ολα offline ... Χωρις να εχει αλλαξει ουτε η σιμ ουτε ο αριθμος Sent from my MI 8 using Tapatalk

• καλημέρα σας, έχω κάποιες λάμπες yeelight rgb , καθώς και μια σκούπα όπως και μια imilab home camera 1080. έπεσε στα χέρια μου ένα EU gateway το οποίο συνδέεται μόνο σε eu server όπως είναι λογικό. η σκούπα και η camera παίζουν κανονικά και σε eu server αλλά και china, οπότε αυτά τα δυο μαζί με το gateway μπορούν να μπουν σε eu server. οι λάμπες όμως υπάρχει τρόπος να γίνουν ευρωπαϊκές ? ( εκτός από το να τις χρησιμοποιώ με το yeelight app ή να φτιάξω dual app του mi home ) Η να το θέσω πιο απλά…

• Νεο update σημερα ...

• Device Locked

sv1kwz - - Mi-9 SE (Grus)

Μήνυμα

Το βλεπω πολυ πιθανο .... Να το κανεις διακοσμητικό στο συρταρι .... Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Μπορεις να βαλεις χειροκινητους dns στο ρουτερ σου ? Ετσι ειχα λυσει εγω ενα θεμα με τις λαμπες μου Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Redmi 6A - hardbrick

sv1kwz - - RedMi 6A (Cactus)

Μήνυμα

εγώ στον οδηγό μου global rom χρησιμοποίησα . και μάλιστα ήταν αρκετά εύκολη η όλη διαδικασία. αν ειναι να γίνει ντεκόρ στον τοίχο στείλτο κάτω να το γαργαλήσω όπως το δικό μου.

• Redmi 6A - hardbrick

sv1kwz - - RedMi 6A (Cactus)

Μήνυμα

Δεν δοκιμαζεις ξανα να κανεις την διαδικασία που περιγράφω ? Μηπως κατι σου ξέφυγε. Αλλιως ισως μπορουμε να την δοκιμασουμε μαζι με καποιο TeamViewer προς το βράδυ Sent from my MI 8 using Tapatalk

• RE:

sv1kwz - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Τι εννοείς? εκεί είναι κανονικά. Δευτερη υποκατηγορία στο Mi Band” Μεσα στο app αναφερομαι καποτε ειχε μια καρδουλα αν θυμαμαι . Την πατουσες και μετρουσε Sent from my MI 8 using Tapatalk

• Ξερει κανεις που πηγε η χειροκινητη μετρηση καρδιακών παλμών ? Sent from my MI 8 using Tapatalk