Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-134 από 134.

• Redmi 6A - hardbrick

sv1kwz - - RedMi 6A (Cactus)

Μήνυμα

και που θα βρουμε auth account ?? πουθενά μάλλον.

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Ουπς, αυτό μοιάζει σαν να θέλει edl authorized account ” αυτό ακριβώς φοβάμαι και εγώ ...

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

καλημερα στην παρέα. σε υπολογιστή με win7 pro x64 : έγινε αποσύνδεση της μπαταρίας , μετά κράτησα πατημένο το volume + και σύνδεσα το usb έχοντας ανοιχτό το sp flash tool στην επιλογή Download με φορτωμένο το scatter file. αφού αναγνωρίστηκε η συσκευή αμέσως βγήκε το εξής μήνυμα που έχω στα συνημμένα

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

αυτο θα γινει αυριο απο τον υπολογιστη της δουλειας με win7 pro x64 Κραταω μικρο καλάθι ομως !! Απο οσο γνωριζω στους mtk δεν υπαρχουν test points και edl ετσι ;;

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

καταρχας να ευχαριστω για τις απαντησεις επι του θεματος. Για να μην τα γραφω ολα ενα ενα , εχω δοκιμασει ακριβως οτι μου εχεις προτεινει !!

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε με sp flash tool και αποσυνδεδεμενο το βύσμα μπαταρίας. ” είχε ήδη δοκιμαστεί από πολύ νωρίς. κάτι συμβαίνει με τα antiroll back και τους λογαριασμούς που θέλουν authorize για να περαστεί ξανά η fastboot.

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

επίσης κανένα αποτέλεσμα !!

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Απενεργοποίηση ψηφιακών υπογραφών, σύνδεση σε θύρα usb 2 (μαύρο χρώμα)... ” εννοείται όλα αυτά έχουν γίνει. έχω κάνει άπειρα χιαομι flash και MTK και SD.

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Πρέπει να το κλείσεις, power off, αλλιώς δεν λειτουργεί το SP Flash tool ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το SP Flash Tool ” φυσικά και γίνεται power off !! ακόμα και την μπαταρία του βγάζω.

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από sv1kwz: “επίσης ο γνωστός τρόπος vol down + plug usb για να μπει ο mediatek σε download mode δεν φαίνεται να δουλεύει σε αυτή την συσκευή. ” Έγινε μεταφορά σε νέο θέμα Δοκίμασε την διαδικασία με το sp flash tool αλλά χωρίς τα κουμπιά...απλά το συνδέεις ” no luck. οταν το συνδεεις απλα αναβει και γραφει system has been destroyed

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για αρχή βάλε drivers στον υπολογιστή και προσπάθησε να βρεις fastboot & recovery ron να κατεβάσεις... είμαι εκτός και δεν έχω τα λινκ...κάνε αναζήτηση όμως για σελίδα με τίτλο xiaomifirm.com Επίσης, το κουτί της της συσκευής γράφει global version ? Αν όχι, θα κατεβάσεις μόνο china rom. ” είναι global version . έχω κατεβάσει fastboot rom global stable. και έχω βάλει και mtk drivers. επίσης ο γνωστός τρόπος vol down + plug usb για να μπει ο mediatek σε download mode δεν φ…

• Redmi 6A - hardbrick

Μήνυμα

καλημέρα, μετά από ένα update έκανε επανεκκίνηση και πλέον βγάζει το μήνυμα "system has been destroyed". o booloader είναι κλειδωμένος. μπαίνει σε fastboot όμως. με wipe data δεν διόρθωσε το πρόβλημα. με το mi flash tool δεν μπορώ να ξαναπεράσω την fastboot rom ξανά. με το MTK Flash Tool δεν αναγνωρίζει την συσκευή. Mi account δεν είχε φτιαχτεί στην συσκευή. Το κρατάω για διακόσμηση ?

• Mi band 2 Προβλημα στο λουράκι

sv1kwz - - Mi Band

Μήνυμα

και εγω με το γνήσιο δίκο του λουράκι έπαθα τα ίδια σε περίπου 1 χρόνο χρήσης. εχω αγορασει απο aliexpress λουράκι της mijobs και είναι υπερτέλειο μπορώ να πώ ! εδω και 1 χρόνο καμια φθορά με την ίδια χρήση.

• Yeelight Led Strip

sv1kwz - - Yeelight

Μήνυμα

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει ή το έχει κάνει ! ξέρω οτι η Yeeligh Led Strip είναι cuttable. Μπορεί να ενωθεί ξανά όπως οι κλασσικές φτηνές λεντοταινίες ? Υπάρχουν οι επαφές ή πρέπει να ξυθεί το λευκό χρώμα και να βρεθούν και πάει λέγοντας ? Ευχαριστώ.