Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 39.

• Redmi note 9 pro

hpourano - - RedMi Note 9 PRO/EU (Joyeuse)

Μήνυμα

Δυστυχώς όχι, το κινητό είναι "μαμά"!!!!

• Redmi note 9 pro

Μήνυμα

Ναι ΟΚ, αυτό είναι το google FRP lock, αυτό θα το ζητήσει εννοείται, έχω τα google account passwords, το screen lock θα "σκοτωθεί" με το hard reset.

• Redmi note 9 pro

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Αν γίνει hard reset ΔΕΝ θα ζητήσει pin γιατί το "pin" που εννοω είναι το αντίστοιχο screen lock του android! Αντί για patern έχει βάλει pin. Με το Hard Reset θα σβήσουν απλά όλα, αι το πιν και θα ξεκινήσει απ' την αρχή το setup. Αυτό θέλω να αποφύγω, Γνωρίζω τα gmail, mi account, τα πάντα όλα, αλλα ΟΧΙ το screen lock pin! Κατι video είδα στο youtube με κάτι καμμένους πακιστανούς που κάνουν κάτι emergency call με κάτι αστεράκια και hashes σε κατι άκυρους αρ…

• Redmi note 9 pro

Μήνυμα

Καλημέρα Redmi Note 9 pro MIUI 12 Η κόρη μου ξέχασε το pin (4 ψηφία) στο κινητό της και δεν θέλει να χάσει τα δεδομένα με hard reset. Υπάρχει πιθανότητα να το κάνει bypass "ανώδυνα"? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Παράθεση από Teo010: “Παράθεση από Dimitris Moras: “Αν δουλέψει το factory reset και η μπαταρία βελτιωθεί ενημερώστε με παρακαλώ. Έχω Mi 9T Pro έχει πάρει την 11.0.3.0 και η μπαταρία είναι απογοήτευση. ” Τελικα μια απο τα ιδια και με το Factory reser. Κριμα γιατι η xiaomi το χαλασε το κινητο το οποιο δεν ειχε ουτε ενα αρνητικο.Τωρα δηλαδη αυτο που μενει ειναι ΑΝ η xiaomi αποφασισει να βγαλει νεο update ή το εχει αφησει το κινητο? ” Φίλε μου και εγώ τα ίδια είχα, το bluetooth δεν ανοιγόκλεινε, μπ…

• Bluetooth not enabling!!!!

hpourano - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

forum.xda-developers.com/mi-8/…luetooth-problem-t3828531 Βρήκα ωστόσο αυτό ... This is a known problem with an easy fix. BT stops working after deactivating it once or going to airplane mode. You have to: 1. Put the phone in airplane mode 2. Reboot to recovery 3. Wipe ART/Dalvik and Cache 4. Reboot to system afterwards it works. .... και παίζει προς το παρόν!!!!!! να προσθέσω ότι το παραπάνω παίζει για λίγο και μεά το θέλει πάλι!!!!!!! Σε ένα MiMax2 (της γυναίκας μου) που έχει την official 11.02…

• Bluetooth not enabling!!!!

Μήνυμα

Αγαπητοί κύριοι Μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11 (full wipe κτλ), όλα καλά, αλλά άν ενεργοποιήσεις το bluetooth και βάλεις flight mode και μετά το βγάλεις, το bluetooth δεν ξαναενεργοποιείται ποτέ!!!!!!!!!! Θέλει restart η συσκευή!!! Γνωρίζει κάτι κάποιος γι 'αυτό? Ευχαριστώ

• Καλησπέρα Γνωρίζει κανείς πώς θα εγκαταστήσω το dolby.zip που υπάρχει στη ROM? Το κάνω από recovery, αλλά δεν τελειώνει ποτέ!!!! Ευχαριστώ

• Αγαπητοί συνάδελφοι "ROMάρρωστοι" θα ήθελα να αναφέρω απλά ότι κάνοντας update την παραπάνω ROM και βάζοντας την κατευθείαν επάνω από την xiaomi-miui-hellas-8 0 scorpio arΩma Stable V10.2.1.0 που δούλευε άψογα από την ώρα που βγήκε (όποτε ήταν αυτό!!!) , ότι όλα λειτουργούν άψογα. Το dolby μονο δεν παίζει, αλλά δεν πειράζει. Αν γνωρίζει κάτι κανείς γι' αυτό ας πεί. Το update έγινε χωρίς wipe, αλλά install απ' ευθείας πάνω από την 10.2.1.0 Αυτά

• Mi Note 2 και Android Auto

Μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι Γράφω αυτό εδώ για να ενημερώσω ότι το Android Auto παίζει κανονικότατα στο Mi Note 2 (δοκιμασμένο σε C3 Aircross 2018). Απλά δεν πρέπει να υπάρχουν στο κινητό dual apps γιατί τότε δε συνδέεται με τίποτα. Επίσης αφού το τηλέφωνο συνδεθεί και βλέπουμε την οθόνη του Android Auto στο αυτοκίνητο, στο κινητό αν ανοίξουμε youtube και επιλέξουμε οποιοδήποτε βίντεο, αυτό ακούγεται από το αυτοκίνητο (για όσους το ψάχνουν). Την τελευταία version του Android Auto την κατεβάζουμε από εδώ: and…

• Permissions Of Apps

Μήνυμα

ΟΚ, το έκανα και πάιζει. Δεν χρειάζεται να το ξυρίσω σε ελληνικά το τηλέφωνο, παίζει και στα αγγλικά. μόνο το GSM alphabet είναι. Αλλά γιατί να μην κρατάει τη ρύθμιση των notifications του NEXT SMS!!! Ένα απλό app είναι!!! Απλά το NEXT το έχω μάθει και με βολεύει, άσε και που αλλάζει και το background, και είναι και πιο όμορφο!!!

• Permissions Of Apps

Μήνυμα

βεβαίως!!! την XTRV έχω βάλει. την 10.2.1.0 XTRV Stable. To SMS app που βγαίνει μετά την εγκατάσταση, δεν το υποστηρίζει, εκτός αν δεν κάνω εγώ κάτι καλά....

• Permissions Of Apps

Μήνυμα

Αγαπητά μέλη Έβαλα τη ROM 10.2.1.0 στο Mi Note 2 μου και όλα καλά. Χρησιμοποιώ το Handcent Next SMS αντί για το built in messaging app γιατί το Handcent υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά μηνύματα. Το θέμα είναι ότι όταν έρχεται ένα νέο SMS το κινητό δεν "υπακούει" στις ρυθμίσεις που έχω καθορίσει (να χτυπάει συγκεκρμένος notification ήχος). Γνωρίζω ότι πρέπει να πάω settings, installed apps, Next SMS και να καθορίσω τα notifications. Εκεί το "show notifications" και το app icon Badge είναι…

• Play Store Has Stopped!!!!!

Μήνυμα

Κύριοι είχαμε επιτυχία. Μετά από προσεκτική εγκατάσταση και full wipe, cache κτλ, όλα ΟΚ. Η ROM τα σπάει απλά... Ευχαριστώ για όποια βοήθεια, όλα καλά.

Μήνυμα

ναι αμέ, έβαλα την 13.9.17 manually, αλλά το ίδιο!!! ΟΚ το τλέφωνο έτσι και αλλιώς παίζει σφαίρα με την 10.0.1.0! Θα περιμένω την επόμενη. Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Μήνυμα

μπαααααα . μετά από εφαρμογή αυτού [Miui 10 9.2.28/3.1] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές πάλι το ίδιο!!!!! Waiting...for something new!!!

Μήνυμα

μμμμμ, ενδιαφέρον ακούγεται. Θα το δοκιμάσω και θα απαντήσω...

Μήνυμα

Εννοείται!!!!! έβαλα και το τελευταίο ver. (το επόμενο από της ROM). Ξαναγύρισα με TWRP στο προηγούμενο προς το παρόν. Δεν το έχει διαπιστώσει κανείς?

Μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι έβαλα την παραπάνω ROM XTRV Stable 10.2.1.0 και σαν update στην προηγούμενη (10.0.1.0 - αντίστοιχη XTRV STABLE) και σαν καθαρή εγκατάσταση (με τα απαραίτητα wipes, full wipe,κτλ) στο Mi Note 2 μου (scorpio). Όλα καλά, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, κάθε φορά που πάω να τρέξω το play store, αυτό "σκάει" με μήνυμα "Play store has stopped κτλ". Γνωρίζει κανείς κάτι? Σημειώστε ότι η εγκατάσταση αρχικά έγινε πάνω από τον XTRV Stable 10.0.1.0 και είχε αυτό το πρόβλημα (το μόνο που παρατ…

• Αγαπητοί φίλοι έβαλα την παραπάνω ROM XTRV Stable 10.2.1.0 και σαν update στην προηγούμενη (10.0.1.0 - αντίστοιχη XTRV STABLE) και σαν καθαρή εγκατάσταση (με τα απαραίτητα wipes, full wipe,κτλ) στο Mi Note 2 μου (scorpio). Όλα καλά, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, κάθε φορά που πάω να τρέξω το play store, αυτό "σκάει" με μήνυμα "Play store has stopped κτλ". Γνωρίζει κανείς κάτι? Σημειώστε ότι η εγκατάσταση αρχικά έγινε πάνω από τον XTRV Stable 10.0.1.0 και είχε αυτό το πρόβλημα (το μόνο που παρατ…