Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
Παράθεση από amavroudis: “@hpourano έκανες τίποτα; ” @amavroudis @NasDriver Φίλοι, μου it worked like a charm. Έβαλα την STABLE Aroma και όλα καλά. Άρα παρ' ότι είναι MIUI 10 και Android 8, μπήκε από πάνω από την 9.5.2.0 Stable που είχα και όλα δουλεύουν κανονικά. Ένα lagάκι το ψευτοέχει, αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με το να κάνει settle το λειτουργικό. Θα επανέλθω μετά από κάποιες μέρες χρήσης και θα ενημερώσω εδώ για τό πως πάει. Πάντως όλα καλά ως τώρα. Θα δείξει για τη συνέχεια. Ευχαριστώ …
-
Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Την 9.5.2.0 την έβαλα επάνω από την 9.3.2.0 χωρίς κανένα πρόβλημα! Αυτή Index of /current/Stable είναι η αντίστοιχη MIUI 10 Stable και όχι η Developer, έτσι? Καλά έχω καταλάβει? Ξέρω ότι από stable σε developer θέλει reset. Αλλά δεν είναι η developer αυτή Index of /current/Stable?
-
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έχω το Mi Note 2 (Scorpio) με εγκατεστημένη την 9.5.2.0 Stable από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Mi-Note-2-Scorpio/#files. Αν κατεβάσω την αντίστοιχη Aroma ή XTRV Stable με MIUI 10 από εδώ Index of /current/Stable , μπορώ να τη βάλω από πανω από την 9.5.2.0? Θα ήθελα να αποφύγω το clear data και γενικά το ξαναστήσιμο του τηλεφώνου!!!!! Λογικά η ROM από την παραπάνω διεύθυνση (Index of /current/Stable) δεν είναι η developer έτσι? Είναι στην κατηγορία …
-
Ναι!!! Τελικά παρ' ότι δεν είναι πιστοποιημένη συσκευή (και γιατί να ήταν, ο κινέζος ποτέ δε θα ειναι πιστοποιημένος απένατι στον αμερικάνο ή τον ευρω..πέο!!!!) για να συνδεθεί η συσκευή θα πρέπει να μην έχει άλλη Bluetooth συσκευή συνδεδεμένη το τηλέφωνο. Εγώ είχα το ακουστικό μου συνδεδεμένο και γι'αυτό δε συνδεόταν. Επίσης και με Mi Max 2 της γυναίκας μου παίζει σφαίρα!!!! Τώρα το android auto με το mirror link δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω, αλλά σύντομα θα έχω νεώτερα.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από hpourano: “Κύριοι έχω το Mi Note 2 (Scorpio). Αυτή τη στιγμή έχει την τελευταία XTRV 9.5.2 (xiaomi-miui-hellas-7.0_scorpio_XTRV_Stable_V9.5.2.0.zip), και πηγαίνει σφαίρα, κανένα πρόβλημα. Αυτό έχει android version 7.0 NRD90M και στο MIUI Version γράφει MIUI by xiaomi-miui.gr 9.5 Stable 9.5.2.0 (NADMIFA). Ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ίσως έχει κάνει αυτό που θέλω να κάνω. Πάνω από αυτή τη version αν βάλω την xiaomi-miui-hellas-8.0_scorpio_V10_XTRV_8.8.2.zip sou…
-
Κύριοι έχω το Mi Note 2 (Scorpio). Αυτή τη στιγμή έχει την τελευταία XTRV 9.5.2 (xiaomi-miui-hellas-7.0_scorpio_XTRV_Stable_V9.5.2.0.zip), και πηγαίνει σφαίρα, κανένα πρόβλημα. Αυτό έχει android version 7.0 NRD90M και στο MIUI Version γράφει MIUI by xiaomi-miui.gr 9.5 Stable 9.5.2.0 (NADMIFA). Ήθελα να ρωτήσω κάποιον που ίσως έχει κάνει αυτό που θέλω να κάνω. Πάνω από αυτή τη version αν βάλω την xiaomi-miui-hellas-8.0_scorpio_V10_XTRV_8.8.2.zip source, θα παίξει χωρίς προβλήματα? Εννοώ χωρίς να …
-
Αγαπητοί φίλοι Έχω το MI Note 2 (Scorpio) με Global ROM 9.5.2.0 XTRV Stable από εδώ. Όλα λειτουργούν άψογα και το τηλέφωνο βρίσκεται σε ... άλλο επίπεδο από πλευράς μπαταρίας και συμπεριφοράς (οφειλόμενο στη ROM και τη σκληρώ δουλειά των παιδιών εδώ). Προχτές παρέλαβα το αυτοκίνητο C3 Aircross που έχει multimedia οθόνη με android auto, bluetooth, USB, τηλέφωνο, GPS Navi και τα πάντα όλα επάνω με latest firmware από τη Citroen (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους). Ε λοιπόν το τηλέφωνο δεν θέλει να συνδε…
-
Αγαπητά μέλη. Έβαλα χτές τη xiaomi-miui-hellas-7.0_scorpio_XTRV_Stable_V9.5.2.0.zip κατευθείαν σαν update από το TWRP (επάνω από την 9.1.3 που είχα πριν), όπως είχα κάνει κα με την 9.1.3. Όλα καλά, αλλά μου έχει μικρύνει το home screen layout grid, τα εικονίδια είναι μεγαλύτερα, και δεν βρίσκω πουθενά τη ρύθμιση για να αλλάξω το layout grid σε 5χ4, 5χ5 κτλ (πρίν ήταν στο settings Home and recents - τώρα πουθενά). Το theme Που έχω είναι το default και όχι κάποιο custom που δεν θα υποστήριζε τέτοι…
-
κύριοι για Mi Note 2 έχει βγεί η V9.5.1.0.NADCNFA (MIUI9) (officially). Πότε υπολογίζετε θα την έχουμε εδώ? Ευχαριστώ
-
Αναβάθμιση Updater
ΜήνυμαΕυχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση.
-
Αναβάθμιση Updater
ΜήνυμαΑγαπητά μέλη καλημέρα. Μου ήρθε μία ειδοποίηση στο mi note 2 μου με την stable XTRV 9.1.3 από εδώ ότι θα πρέπει να κάνω update τον updater, αλλά δεν βρίσκω κάτι ή κάποιο zip να κατεβάσω από το site! Δεν είμαι βέβαια VIP μέλος εδώ, αλλά απλώς ρωτάω μήπως πιθανώς να έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Ωστόσο το τηλέφωνο πάει σφαίρα και όλα δουλεύουν άψογα με την XTRV 9.1.3 Stable από εδώ. Ευχαριστώ για όποια απάντηση Ηλίας
-
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κάποιος. Αν κάνω unlock τον bootloader, στησω twrp και βάλω την εδώ ROM, πώς μπορώ να το γυρίσω πίσω σε "μαμα" rom και lock τον bootloader πάλι? Και κάτι άλλο. Αν βάλω την εδώ rom, θα λαμβάνει official OTA? ή πρέπει να είναι καθαρά "μαμα" και locked bootloader? Ευχαριστώ.
-
Να ρωτήσω κα κάτι τελευταίο? Όλα καλά με την ROM από εδώ (Stable), "σκότωσα" και τον nova launcher (o miui είναι καλύτερος και γρηγορότερος!!!!). Τώρα αν βγεί το official update της MIUI 9 από την xiaomi, το κινητό θα την "ακούσει" η θα θεωρηθεί πειραγμένο και δεν θα λαμβάνει updates από εδώ και πέρα? Aν θελήσω να το γυρίσω εργοστασιακά, απλώς κλειδώνω τον bootloader και βάζω μαμα ρομ ή πρώτα βάζω μαμα ρομ και μετά τον Bootloader? Ευχαριστώ
-
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Πήρα τα αρχεία backup έτσι και αλλιώς. Είχα την official 8.5.5. Έκανα μόνο wipe data και cache/Dalvik cache και όλα καλά. Έγινε το update κανονικά σε MIUI 9. Το θέμα μου τώρα είναι άλλο. Επειδή δε μου αρέσει ο launcher του MIUI έχω βάλει τον NOVA lancher premium (τον αγόρασα). Όλα καλά, αλλά κάθε φορά που πατάω το back button για να φύγβ από οποιαδήποτε εφαρμογή φεύγει μεν, αλλα κλείνει και τον NOVA launcher και γυρίζει σε αυτόν του MIUI!!!!!!!!! πρέπει να ξανατ…
-
κύριοι καλησπέρα. Μετά από 3 χρόνια χρήσης του Galaxy Note 3 αποφάσισα να πάω σε Mi Note 2! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι αν γνωρίζει κανείς. Το Note 2 έχει μόνο internal storage. Το έχω ήδη κάνει unlock + TWRP και το έχω ήδη φτιάξει με την official stable 8.5 rom που έκανε update από μόνο του. Αν θελήσω να βάλω τη δική σας ROM 9.2.1 Stable και το κάνω wipe δεν θα σβήσει και το internal storage οπότε και το zip της rom? Επίσης αν το κάνω wipe δεν θα σβήσει και τα data μου (προσωπικοί φάκελοι μεγέθους …