Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 40.
-
Μπράβο ρε παιδια πολύ καλή δουλειά Αλλά δεν κάνετε καλή διαφήμηση κατα τυχη ειδα το προγραμα σας οτι εχει και χάρτες goggle Μεχρι τωρα περπαταγα σε μια ασπρη κολα α4 Και η φωνη της κοπέλας με τα Ελληνικά πολυ σέξι. μπραβο και για το παλιο band 2 με τα ερωτιματικά. Εσεις σε λίγο θα βγαλετε μοντ και για το 1s
-
Παράθεση από demakhs: “Πολυ γνωστό το ύφος του συγγραφέα ... Αλήθεια, γιατί τον κλειδωσανε, έκανε σούζες, κόντρες ή παντιλίκια στην Εθνική οδό? ” Πραγματικα ρε φιλε πολυ γνωστο το υφος του συγγραφεα. Εκανε εγγραφη και πηγε καρφωτος εκει που πηγε χαχαχαχα. Θελει η *** να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.
-
Παράθεση από lallasgr: “Σίγουρα καλό θα ήταν να μην σβήνονται οδηγοί που δημιουργήθηκαν με τον καιρό και με απλόχερη γνώση που δόθηκε από όλους! Καλό θα ήταν να απευθυνθείς στον δημιουργό των οδηγών που ζήτησε τη διαγραφή τους!! Εμείς κάτι περισσότερο δεν μπορούμε να κάνουμε! Όλοι οι οδηγοί πάντως θα ξαναγραφτούν από τη διαχείριση (για όσους δεν έχει γίνει ήδη) και θα διατεθούν απλόχερα σε όλους!! ” Καλα κανατε και τα σβησατε. Σβηστε και τα υπολοιπα. Τα εγραψε η μαλον αντεγραψε από αλλου οπως λε…
-
Παράθεση από blackm76: “Παιδιά πέρασα την τελευταία ρομ στο mi3 μου αλλά συνέχεια βγάζει ένα μήνυμα που λέει.... Η τάδε εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Γιάτι; Διορθώνεται το πρόβλημα; Και όταν πατάω σύνοψη βγάζει κάτι τέτοιο android.database.sqlite.SQLiteException: Can't downgrade database from version 4 to 3 at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.onDowngrade(SQLiteOpenHelper.java) at android.database.sqlite.SQLiteOpenHelper.getDatabaseLocked(SQLiteOpenHelper.java) at android.database.sql…
-
ψηφίζω με username 1580652235
-
Root και Εγγυηση
ΜήνυμαΠαράθεση από kimnag: “Ευχαριστώ τον theopan για την ευγενεια που είχε να απάντησει.Φυσικά την έχω διαβάσει πολλάκις και πιο πολύ ρητορική ήταν η ερώτηση,αλλά πάντα χαίρομαι όταν κάποιος κάνει τον κόπο και απανταει. Βέβαια αυτό με την βλάβη που μπορεί να προκληθεί από την εγκατάσταση μιας custom ρομ το καταλαβαίνω αλλά εμείς εδώ έχουμε τις official ρομ,αλλά το καταλαβαίνω και πάλι αφού το root μου δίνει την δυνατότητα να μην το χρησιμοποιησω μέσα στα λογικά πλαίσια και γιατί να χάνει εργατοώρες η…
-
Καλή επιτυχία.
-
Παράθεση από Snake: “Νομίζω πως το διαφημιστικό που έβαλαν τα παιδιά πρέπει να έχει σχέση με τις πωλήσεις. Μακάρι. Θα γίνει χαμός αν τελικά ισχύει κάτι τέτοιο και με δεδομένη την υποστήριξη σε όλα από την κοινότητα. surprise-crop.jpg ” Αυτό πρέπει να σημαινει αυτό ειδα και γω και νομιζω οτι εκει το πάνε. Πρεπει να εχει γινει συμφωνια με τον gearbest. Όλα οσο γινοντε review απο κεινον είναι. Το φορουμ έχει την καλύτερη υποστήριξη που εχω δει ε τι λείπει? μα να μπορουμε να αγοραζουμε συσκευες απο …
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από Nuntius: “Ποιος απ' τους δύο έχει δίκιο, τελικά; Η Cubot, ή η ελληνική εταιρεία; Μπερδεμένα τα πράγματα... Πάντως, προσωπικά δεν θα ήθελα να είμαι κάτοχος Cubot συσκευής ανεξάρτητα από το ποιος λέει αλήθεια! Ξέρω άτομα όμως που αγόρασαν smartphone Cubot και στο τρίμηνο τους έβγαλε πρόβλημα! Αν ισχύουν τα όσα λέει η ελληνική εταιρεία για το service, τότε όλοι οι κάτοχοι Cubot πέταξαν ουσιαστικά τα λεφτά τους, έτσι δεν είναι; ” Εγώ έχω γενικά αρκετά θετικ…
-
INFO QUEST
ΜήνυμαΠαράθεση από Manolismeni: “πηρα την εταιρεια INFO QUEST επειδη εχω προβλημα με το μικροφωνο και δεν το αναλαμβανουν γιατι δεν το πηρα απο αυτους.. Τους ειπα να δωσω το αριθμο της συσκευης να δουν οτι ειναι γνησιο και μου ειπαν γιατι δεν το πηρατε απο εμας ..Μας κοροιδευουν, δεν ηρθε XIAOMI στην Ελλαδα, απλα ηρθε ενας που τα φερνει απο Κινα και τα πουλαει, οπως θα το παρει ο καθενας.. ” Ε τι περιμένατε ??? Η καλή μέρα από το πρωι φένεται. Ακόμα και το event μάπα ήταν. Δεν μπορείς να λες ότι εφερε…
-
Αερααααααα +1 και από εμένα UID 1580652235 +1 mitch002 +1 RedStorm21 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ακόμα και να χάσουμε από τα "πιριπίρια" είμαστε ήδη νικητές με γνήσιους ψήφους χωρίς συμμαχίες και άλλα κουλά. Μόνο εμείς, αλλά και όσοι ξένοι αγαπάνε την Ελληνική κοινότητα και την δουλειά που γίνεται εδώ. Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους φίλους της Ελλάδας
-
ευχαριστούμε Καλή Χρονιά σε όλους και μη ξεχνάτε να ψηφίζετε την Ελλάδα κάθε μερα στην ψηφοφορία για τα φαν site xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=303075#post303075
-
Στην διάθεση σας!!!!
prince - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Aggelos.Dim: “Καλησπερα στην παρέα. Παιδιά λόγο αρκετού ελεύθερου χρόνου ειμaι στην διάθεση tvnνέων μελων. Για να τους βοηθήσω με διάφορα θέματα που εχουν είτε μιλοντας μέσω Skype ειτε μέσω τηλεφώνου προχωρώντας βήμα βήμα μαζί προς την λύση του προβλήματος τους με γνώμονα τους οδηγούς του site. FACEBOOK ->> Άγγελος SKYPE ->> aggelos dim ( εχω ιδια εικονα με αυτη εδω στο site) gmail ->> [email protected] ” Με όλο το θάρρος και επειδή έχουν περάσει τόσες ώρες από την ανάρτησή σου…
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από demakhs: “Τοτε γιατί να το σκασουμε το "καπέλο"?? Πεθαίνω να περνάω την αγωνία του τελωνείου....δεν μπορώ πλεον να ζησω χωρίς αυτό κ την ευχαρίστηση που παίρνω όταν την σκουληκερνω, εεεεε ατιμο Τ9, σκαπουλαιρνω εννοουσα.. ” Και εάν σου κάτσει.............. Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν σου κάτσει και δεν έχεις παραλαβή μέσω DHL αλλά μόνο το νόμιμο ΦΠΑ, πάλι φθηνότερα θα σου έρθει συνολικά από το να το πάρεις από Ελλάδα.
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone Καλή επιτυχία
-
Παράθεση από ktsak: “Στη συνεχεια του προηγουμενου μηνύματος σχετικά με την εφαρμογή μηνυμάτων, αυτό xiaomi-miui-hellas_sms160mod_Hennessy_GTV-6.1.7 μπορούμε να το βάλουμε μεσα από τον Updater και να δουλέψει ακόμη και στην official dev ? ” Ναι, μπορείς να το βάλεις και στην Κινέζικη, εφόσον βάλεις custom recovery πρώτα.
-
+1 και από εμένα 1580652235