Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 154.
-
Μπαταρια για xiaomi mi 5s
Μήνυμαευχαριστω για την απαντηση
-
Μπαταρια για xiaomi mi 5s
ΜήνυμαΨαχνω να βρω μπαταρια για το κινητο μου.Βρηκα μια στο aliexpress φτηνη αλλα αν ανναρωτιεμαι αν ειναι η original Εχει αγορασει καποιος κατι παρομοιο?? Xiao mi Original Replacement Battery BM36 For Xiaomi Mi 5S Cellphone Battery 3.85V 3100mAh Rechargeable battery-in Mobile Phone Batteries from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
service απο κινα
ΜήνυμαΟταν επιστραφει ενα προιοιν σε ενα κινεζομαγαζο,την επισκευη την αναλαμβαμνει το ιδιο ή το στελνει στο επισημο εργοστασιο??? Δεν εχουν δικες τους ομαδες service??
-
Eγγυση κινας -ευρωπης
Μήνυμαευχαριστω
-
Eγγυση κινας -ευρωπης
Μήνυμααν παρω το ιδιο προιον απο το gearbest( χωρις να αναγραφει international warranty),δεν μπορω να κανω το ιδιο ???
-
Eγγυση κινας -ευρωπης
Μήνυμαεστω οτι το αμαζον δινει για ενα προιον 2 χρονια εγγυηση,και η msi για το ιδιο προιον 4 χρονια.Στην περιπτωση που χαλασει το αντικειμενο στα 3 χρονια τι γινεται? θα γινει δωρεαν επισκευη απο την msi παρολο που δεν το εχω αγορασει απευθειας απο αυτην???
-
Eγγυση κινας -ευρωπης
Μήνυμαγενικα αν παρω πχ μια 1080 της msi απο το amazon και μια ιδια απο το gearbest τι διαφορα θα υπαρχει αναμεσα στα χρονια εγγυσης που δινει ο καθενας??
-
Eγγυση κινας -ευρωπης
ΜήνυμαΞερω πως προιοντα τυπου καρτες γραφικων,επεξεργαστες,μητρικες.και τροφοδοτικα δεν συμφερουν να τα αγορασουμε απο την κινα,με βαση την εγγυηση.Η διαφορα απο οτι ξερω ειναι στα χρονια οπου δινει ο καθενας.Η ευρωπη δινει 2 ενω η κινα 1.Εχω ομως ακουσει να λενε η MSI εχει δεκα χρονια εγγυηση.Τι παιζει???Μπορει να γινει επισκευη για παραδειγμα μιας καρτας γραφικων απευθειας στην MSI εφοσον δεν την εχω παρει απευθειας απο εκει(αλλα απο ενα μεταπωλητη) και ταυτοχρονα να εχουν περασει τα 2 χρονια εγγυησ…