Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 154.
-
banggood refund [SOLVED]
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαενταξει ολα καλα το πηρα το refund.
-
banggood refund [SOLVED]
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαωραια το ειδα ευχαριστω. θα ενημερωσω για νεοτερα =============== Οκτ 18th 2017, 2:51pm =============== διαβασα στο banggood σχετικα με τα refund και λεει πως μετα απο 30 μερες εφοσον δεν μπορεις να εντοπισεις τη παραγγελια σου γινεται επιστροφη χρηματων Εμενα το προβλημα μου εντασσεται εδω? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44669/
-
banggood refund [SOLVED]
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαεννοειται πως πρωτα θα μιλησω με το καταστημα.η απορια μου ειναι αν υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια ή απλα με mail για παραδειγμα στο gearbest ξερω ερχεσαι εδω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/44546/αλλα στο banggood δεν το βρισκω
-
banggood refund [SOLVED]
chris1723 - - HeadPhones
ΜήνυμαΓεια σας οπωε ειχα πει και σε αλλο ποστ ειχα παραγγειλει ακουστιkα απο το bangggod πριν κανα μηνα με priority direct mail.Ειναι κολλημενο απο τοτε στο honk kong sent item abroad.Ξερω οτι υπαρχουν καθυστερησεις αυτο τον καιρο αλλα το θεμα ειναι πως αυτο που με ανυσυχει ειναι οτι δεν εχει φτασει καν ολλανδια.Επειδη το βλεπω να πηγαινει για refund,παρολατα δεν βρισκω καποιο σχετικο button.Υπαρχει καποια διαδικασια ή απλα μεσω mail ζηταω τα χρηματα πισω?
-
ερωτηση για drivers
ΜήνυμαΓεια σας θελω να ρωτησω κατι για τους drivers σε νεο pc.Ξερω πως το φορουμ αφορα τη xiaomi αλλα το προβλημα ειναι πως εχω μιλησει και για αλλους αλλα καποιοι λενε διαφορετικα πραγματα.Ποιο hardware ακριβως χρειαζεται drivers?? Εγω νομιζω mobo,gpu,cpu.Σωστα?????
-
ελπιζω στη καμερα να μην εχει παρομοια του mi note 2
-
παράδοση παραγγελιας
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαθα ριξω μια ματια
-
μακαρι να εχει αξιοπρεπη καμερα για την τιμη του
-
αν είναι έτσι θα είναι μακράν το ομορφότερο smartphone αυτή τη στιγμή
-
παράδοση παραγγελιας
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαok πριν με τις 180 μέρες εννουσες για κάθε παραγγελία ξεχωριστά σωστά?? και όχι συνολικά
-
παράδοση παραγγελιας
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαγινεται να αποφασιστεί να ακυρωθεί η παραγγελία ενώ το δέμα είναι σε μεταφορά????
-
παράδοση παραγγελιας
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαεγω από την στιγμή που έχει ξεπεράσει τις δώδεκα μέρες δεν μπορώ να τους πω τίποτα????? οι καθυστερήσεις γίνονται εξαιτίας των τελωνειων????
-
παράδοση παραγγελιας
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαθα κάνω υπομονή μέχρι το Σάββατο και αν δεν έρθει μέχρι τότε βλεπουμε
-
παράδοση παραγγελιας
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαοπυε έχει θεμα αυτες τις μέρες το no posts?? αυτή η extra χρέωση δεν παίζει ρόλο στην ταχύτητα παράδοσης???? αν ξεπεράσει τις δώδεκα μέρες που έλεγε η μέθοδος αποστολης μου παω για refund
-
παράδοση παραγγελιας
chris1723 - - HeadPhones
Μήνυμαεχω παραγγείλει από bangood ένα δέμα.Επρεπε να πληρώσω κάτι extra για να έρθει πιο γρηγορα???? είναι η ένατη μέρα και ακόμα γράφει pre adviced για netherlands