Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 154.

• εγκατασταση drivers [SOLVED]

chris1723 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

οκ τα λέμε είδα μερικούς οδηγούς δεν μου φαίνεται δύσκολο άντε γιατί θέλω να ασχοληθώ επιτέλους και με το κινητό μου

Μήνυμα

τελικα τι είναι καλυτερο να κάνω φορμάτ ή reinstall??

Μήνυμα

στην αρχή το αναφέρει πως αρκετοί προτιμούν να κάνουν format τον σκληρό αλλά αυτός είναι αντίθετος μ............. θα κάνω?????

Μήνυμα

ειδα ένα βίντεο οδηγό που κάνει reinstall τα windows χωρίς φορμάτ χωρίς τίποτα

Μήνυμα

έψαξα στο ιντερνέτ και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά οι λύσεις που έλεγαν δεν μου δούλεψαν μάλλον για φακτορι το κοβω =============== Ιουλ 31st 2017, 9:56pm =============== ξερει κανείς πως φτιάχνεται??

Μήνυμα

φιλε ευχαρίστως αλλά έχω ένα θέμα με το pc μου είναι θέμα ωρών (ελπίζω) να το λυσω και μετά θα σου στείλω πμ και βλεπουμε =============== Ιουλ 31st 2017, 2:54pm =============== παιδια έχω ενα πρόβλημα με το pc όλα τα εικονίδια έχουν γίνει με το εικονίδιο του explorer αναρωτιέμαι μήπως έκανα κάτι καταλάθος τώρα που ασχολιομουν με τον bootloader

Μήνυμα

το important folder είναι το αντίστοιχο unlock tool?

Μήνυμα

δηλαδή θα κάνω extract το winzip για παράδειγμα στο φάκελο του unlock tool και όλα κομπλέ???

Μήνυμα

σορρυ αλλά τι είναι το unzip δηλαδή χρειαζεται με ένα από αυτά που είπες να ανοίξω το unlock tool????

Μήνυμα

πριν λίγο μου ήρθε η έγκριση για ξεκλείδωμα πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα κατεβάζω το mi unlock και μόλις πάω να το ανοίξω με βάζει στον "υπολογιστής" και μου λέει να διαλέξω με ένα πρόγραμμα για να το τρεξωτι να κάνω????

Μήνυμα

μου βγάζει τη σελίδα όπου συμπληρώνω τα στοιχεία μου και για ποιο λόγο θέλω να ανοίξω το bl ολοκληρώνω την αίτηση και αφού μου έρθει η έγκριση συνεχίζω με αυτο διαδικασία αίτησης και ξεκλείδωμα του bootloader" ???????

Μήνυμα

ισως κάτι δεν κατάλαβα σωστά λοιπον,ακολούθησα τον οδηγό" διαδικασία αίτησης και ξεκλείδωμα του bootloader" και νομίζω το δεύτερο βήμα του οδηγού ελεγε να κατεβάσω το mi unlock και αφού το τρέξω αναλογα με το τι θα μου βγάλει θα πράξω αντίστοιχα έχω καταλάβει κάτι λάθος????

• πρόβλημα με mi unlock

Μήνυμα

παιδια πριν λίγο πήγα να ακολουθήσω τον οδηγό για ξεκλείδωμα του bl αλλά μολις το κατέβασα από το λινκ μου έβγαζε ένα παράθυρο το οποίο είχε κάποιες επιλογές αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον οδηγό και αφού πατούσα agree μου έλεγε να επιλέξω με ποιο πρόγραμμα να το τρεξω

Μήνυμα

οκ οκ ευχαριστω

Μήνυμα

δηλαδη στην παρούσα φάση δεν μπορώ να κλειδώσω το bl???? για τα υπόλοιπα οκ τα καταλαβα

Μήνυμα

οκ σχετικά με το φακτορι ρισετ επειδή κατά την διάρκεια του οδηγού αναφέρει πως κάνει φακτορι από το twrp να κάνω αυτό ή extra πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε ????

Μήνυμα

οποτε τον κλειδώνω κάνε εναν έλεγχο για να δω αν πέτυχε στέλνω αίτηση στην χιαομι όπως λέει ο οδηγός και μετα τον ανοίγω επίσης επειδή θέλω να περάσω την ελληνικήκαι τώρα έχω global stable πρέπει να κάνω κάποιο φακτορι ρισετ ??

Μήνυμα

οκ τοτε θα κανω αυτό μήπως εγκυμονεί τίποτα κινδύνους????

Μήνυμα

είναι απλό να τον κλείσεις και να τον ανοίξεις πάλι ?? δεν μπορώ να βρω ένα τέτοιο οδηγο

Μήνυμα

ναι αλλά να τους εμπιστευτώ ?? μήπως το πιο ασφαλές είναι να τον κλείσω και να τον ανοίξω ξανά????