έψαξα στο ιντερνέτ και άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά οι λύσεις που έλεγαν δεν μου δούλεψαν μάλλον για φακτορι το κοβω =============== Ιουλ 31st 2017, 9:56pm =============== ξερει κανείς πως φτιάχνεται??
φιλε ευχαρίστως αλλά έχω ένα θέμα με το pc μου είναι θέμα ωρών (ελπίζω) να το λυσω και μετά θα σου στείλω πμ και βλεπουμε =============== Ιουλ 31st 2017, 2:54pm =============== παιδια έχω ενα πρόβλημα με το pc όλα τα εικονίδια έχουν γίνει με το εικονίδιο του explorer αναρωτιέμαι μήπως έκανα κάτι καταλάθος τώρα που ασχολιομουν με τον bootloader
πριν λίγο μου ήρθε η έγκριση για ξεκλείδωμα πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα κατεβάζω το mi unlock και μόλις πάω να το ανοίξω με βάζει στον "υπολογιστής" και μου λέει να διαλέξω με ένα πρόγραμμα για να το τρεξωτι να κάνω????
μου βγάζει τη σελίδα όπου συμπληρώνω τα στοιχεία μου και για ποιο λόγο θέλω να ανοίξω το bl ολοκληρώνω την αίτηση και αφού μου έρθει η έγκριση συνεχίζω με αυτο διαδικασία αίτησης και ξεκλείδωμα του bootloader" ???????
ισως κάτι δεν κατάλαβα σωστά λοιπον,ακολούθησα τον οδηγό" διαδικασία αίτησης και ξεκλείδωμα του bootloader" και νομίζω το δεύτερο βήμα του οδηγού ελεγε να κατεβάσω το mi unlock και αφού το τρέξω αναλογα με το τι θα μου βγάλει θα πράξω αντίστοιχα έχω καταλάβει κάτι λάθος????
παιδια πριν λίγο πήγα να ακολουθήσω τον οδηγό για ξεκλείδωμα του bl αλλά μολις το κατέβασα από το λινκ μου έβγαζε ένα παράθυρο το οποίο είχε κάποιες επιλογές αλλά δεν είχε καμία σχέση με τον οδηγό και αφού πατούσα agree μου έλεγε να επιλέξω με ποιο πρόγραμμα να το τρεξω
οκ σχετικά με το φακτορι ρισετ επειδή κατά την διάρκεια του οδηγού αναφέρει πως κάνει φακτορι από το twrp να κάνω αυτό ή extra πριν ξεκινήσω το οτιδήποτε ????
οποτε τον κλειδώνω κάνε εναν έλεγχο για να δω αν πέτυχε στέλνω αίτηση στην χιαομι όπως λέει ο οδηγός και μετα τον ανοίγω επίσης επειδή θέλω να περάσω την ελληνικήκαι τώρα έχω global stable πρέπει να κάνω κάποιο φακτορι ρισετ ??