παιδιά έκανα έλεγχο για το bl και είναι ξεκλειδωτος όταν πήρα το κινητό την πρώτη φορά μου είχε με την 8.2.1.0 η οποία είχε αποσυρθεί και για αυτόν τον λόγο τους το έστειλα (eshop) να μου βάλλουν την πιο πρόσφατη τότε(8.0.3.0) μιας και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τις ρομς λέτε να τον ξεκλείδωσαν εκεί ??? αλλά πώς είχαν πρόσβαση στο mi account??? τι να κάνω τώρα να τον κλειδώσω και μετά να τον ξανά ξεκλειδώσω ???
οκ =============== Ιουλ 29th 2017, 7:50pm =============== παιδιά έκανα έλεγχο για το bl και είναι ξεκλειδωτος όταν πήρα το κινητό την πρώτη φορά μου είχε με την 8.2.1.0 η οποία είχε αποσυρθεί και για αυτόν τον λόγο τους το έστειλα (eshop) να μου βάλλουν την πιο πρόσφατη τότε(8.0.3.0) μιας και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τις ρομς λέτε να τον ξεκλείδωσαν εκεί ??? αλλά πώς είχαν πρόσβαση στο mi account??? τι να κάνω τώρα να τον κλειδώσω και μετά να τον ξανά ξεκλειδώσω ???
μολις παταω direct download 1 μου βγάζει κάτω αριστερά αποτυχία απαιτούνται άδειες ή 2 αφού κατέβει σωστά και πάω να το εκτελέσω μου βγάζει μύνημα (να επιτραπεί σε αυτό το πρόγραμμα να εκτελεί αλλαγές στον υπολογιστή σου επιλέγω ναι και μετά δεν μπορώ να το ξανακανω
γεια σας παιδια εχω το mi 5s και πριν λογο πηγα να βαλω drivers ομως οταν παταω το λινκ που εχει ο οδηγος μου γραφει exe files cant be reviewd και δεν μπορωνα το κανω εγκατασταση τι μπορω να κανω??????