Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-154 από 154.

• ερώτηση για bootloader

chris1723 - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

παιδιά έκανα έλεγχο για το bl και είναι ξεκλειδωτος όταν πήρα το κινητό την πρώτη φορά μου είχε με την 8.2.1.0 η οποία είχε αποσυρθεί και για αυτόν τον λόγο τους το έστειλα (eshop) να μου βάλλουν την πιο πρόσφατη τότε(8.0.3.0) μιας και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τις ρομς λέτε να τον ξεκλείδωσαν εκεί ??? αλλά πώς είχαν πρόσβαση στο mi account??? τι να κάνω τώρα να τον κλειδώσω και μετά να τον ξανά ξεκλειδώσω ???

• οκ σε ευχαριστω

• εγκατασταση drivers [SOLVED]

Μήνυμα

οκ =============== Ιουλ 29th 2017, 7:50pm =============== παιδιά έκανα έλεγχο για το bl και είναι ξεκλειδωτος όταν πήρα το κινητό την πρώτη φορά μου είχε με την 8.2.1.0 η οποία είχε αποσυρθεί και για αυτόν τον λόγο τους το έστειλα (eshop) να μου βάλλουν την πιο πρόσφατη τότε(8.0.3.0) μιας και δεν ήθελα να ασχοληθώ με τις ρομς λέτε να τον ξεκλείδωσαν εκεί ??? αλλά πώς είχαν πρόσβαση στο mi account??? τι να κάνω τώρα να τον κλειδώσω και μετά να τον ξανά ξεκλειδώσω ???

Μήνυμα

ρωτησα επειδή έτσι γράφει ο οδηγος απλά παραλείπω το βήμα??

Μήνυμα

χρειαζεται να βάλω China Dev για να ανοίξει ο bl ???? τώρα είμαι με official global

Μήνυμα

Μήνυμα

οκ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας

Μήνυμα

το δικό σου username είναι αυτό που έχεις και εδώ ????

Μήνυμα

μολις παταω direct download 1 μου βγάζει κάτω αριστερά αποτυχία απαιτούνται άδειες ή 2 αφού κατέβει σωστά και πάω να το εκτελέσω μου βγάζει μύνημα (να επιτραπεί σε αυτό το πρόγραμμα να εκτελεί αλλαγές στον υπολογιστή σου επιλέγω ναι και μετά δεν μπορώ να το ξανακανω

Μήνυμα

μου βγαζει ανεπαρκεις αδειες και δεν μπορω να το ανοιξω και να μπω και να συνεχιζω οπως λεει ο οδηγος

Μήνυμα

κατεβασα το αρχειο αλλα δεν μπορω να τρεξω το xdi_ οπως λεει ο οδηγος

Μήνυμα

επανω δεξια ειχε την επιλογη download και μου δινει επιλογη για download direct download save to my drobbox

Μήνυμα

σε αυτον τον οδηγο ημουν απλα δεν μπορω να κατεβασω το exe 1xx

Μήνυμα

γεια σας παιδια εχω το mi 5s και πριν λογο πηγα να βαλω drivers ομως οταν παταω το λινκ που εχει ο οδηγος μου γραφει exe files cant be reviewd και δεν μπορωνα το κανω εγκατασταση τι μπορω να κανω??????